صفحه 184 از 232 نخستنخست ... 84134174175176177178179180181182183184185186187188189190191192193194 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,831 تا 1,840 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Senior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

فیش پرداخت و کارت شناسایی

Junior Member ehsan_md85 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    لیسانس مهندسی مواد-سرامیک/آزاد-علوم تحقیقات

نقل قول نوشته اصلی توسط Ozma نمایش پست ها
    نه براي دوره زبان ارزي تعلق نمي گيره.
    يعني با درخواستتون موافقت شده و تاييديه موافقت رو دريافت كرديد؟ اگه اينطوره چقدر طول كشيد تا تاييديه صدور نامه به بانك براتون بياد؟
    سلام

نه هنوز، فعلاً تو این وضعیته:

درخواست شما به اداره کارشناسي ارسال شده است

نه براي دوره زبان ارزي تعلق نمي گيره.
    يعني با درخواستتون موافقت شده و تاييديه موافقت رو دريافت كرديد؟ اگه اينطوره چقدر طول كشيد تا تاييديه صدور نامه به بانك براتون بياد؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan_md85 نمایش پست ها
    سلام

نه هنوز، فعلاً تو این وضعیته:

درخواست شما به اداره کارشناسي ارسال شده است
    ميشه هروقت با درخواستتون موافقت كردن(كه انشاالله ميكنن) نتيجه رو اينجا هم بذاريد. چون مي خوام بدونم پذيرش conditional هم مثل پذيرش معمولي محسوب ميشه در ارز دانشجويي دادن.
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

درود
    مواردي كه موافقت نمي كنن همون مواردي هست كه در سوالات متداول نوشته شده يا موارد ديگه اي هم ممكنه وجود داشته باشه؟

سپاس

Senior Member YPhoenix آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electronics

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan_md85 نمایش پست ها
    سلام

من پذیرش Conditional از دانشگاه Aston دارم. برای دورۀ زبان دارم تا 30 روز دیگه میرم.
    تو سایت نشاء تشکیل پرونده و درخواست وقت کردم. سؤالم این بود:
    1)برای دورۀ زبان که ارزی تعلق نمیگیره. درسته؟
    2)در مورد conditional بودن چطور؟ وقتی که بهم دادن واسه 19 خرداد. یعنی میتونم ارز واسه دوره تحصیلیم رو از الآن بگیرم؟

ممنون
    سلام دوستان
    اینکه به دوره زبان ارز تعلق نمیگیره، بطور کلی اشتباهه. اگه مجموعه مقررات ارزی رو مطالعه کنید، میبینبد که دوره های آموزشی کلا ارز دولتی میتونن بگیرن. اما مرجع تاییدشون وزارت علوم نیست و بخاطر شرایط فعلی ارزه. (در حالت عادی شما حتی میتونید واسه مقالات، کنفرانسها، عضویت تو سازمانها و ... ارز دولتی بگیرید)
    کلا طبق این مجموعه مقررات بانک مرکزی به بانکها این اجازه رو داده که اگر دوره آموزشی رو متقاضی نتونه تو مراجع ذیصلاح تایید کنه، بانک میتونه با اخذ وثیقه مطمئن بشه که ارز واسه دوره آموزشی خارج از کشور مصرف میشه.
    دنبال یه بانک آشنا و فهیم باشید، مدارک رو نشون بدید و بگید که میتونید وثیقه هم بذارید تا آوردن صورتحساب.
    من یه بار تجربشو داشتم و دقیقا بانک همینو گفت ولی چون ویزا نگرفتم منتفی شد. بانکشم سامان بود.

پیروز باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط YPhoenix نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اینکه به دوره زبان ارز تعلق نمیگیره، بطور کلی اشتباهه. اگه مجموعه مقررات ارزی رو مطالعه کنید، میبینبد که دوره های آموزشی کلا ارز دولتی میتونن بگیرن. اما مرجع تاییدشون وزارت علوم نیست و بخاطر شرایط فعلی ارزه. (در حالت عادی شما حتی میتونید واسه مقالات، کنفرانسها، عضویت تو سازمانها و ... ارز دولتی بگیرید)
    کلا طبق این مجموعه مقررات بانک مرکزی به بانکها این اجازه رو داده که اگر دوره آموزشی رو متقاضی نتونه تو مراجع ذیصلاح تایید کنه، بانک میتونه با اخذ وثیقه مطمئن بشه که ارز واسه دوره آموزشی خارج از کشور مصرف میشه.
    دنبال یه بانک آشنا و فهیم باشید، مدارک رو نشون بدید و بگید که میتونید وثیقه هم بذارید تا آوردن صورتحساب.
    من یه بار تجربشو داشتم و دقیقا بانک همینو گفت ولی چون ویزا نگرفتم منتفی شد. بانکشم سامان بود.

پیروز باشید
    خيلي ممنون كه اشتباه من رو تصحيح كردين. و از دوست عزيز ehsan-md به خاطر پاسخ اشتباه معذرت مي خوام. من نمي دونستم به دوره هاي آموزشي ارز تعلق مي گيره.
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

Junior Member

دوست عزیز از بچه هایی که درخواست دادن و بهشون گفته شده که با نامشون موافقت شده بپرسید که چقدر طول کشیده تا بهشون جواب بدن. اونوقت معلوم میشه که مشکلی پیش اومده (که ایشالا اینطور نیست) یا نه داره پروسه خودش رو طی می کنه.(ایشالا که اینطور)
    تو اين لينكي كه براتون مي ذارم جواب سوالتون در پارگراف يه دونه مونده به آخر هست:
    http://nesha.msrt.gov.ir/nesha/mosha...dent/index.jsp
    طبق اين لينك موافقت يا عدم موافقت به صورت يكي از راههاي ارائه شده بايد اعلام بشه و بعد از اون بايد واريز صورت بگيره. منم نمي دونم مدت زمان پاسخگويي چقدر هست؟ دوستان كسي مي دونه چقدر طول مي كشه تا به درخواست جواب بدن؟

دوستان کسی برای 5 خرداد تأییده گرفته؟ واسه من هنوز نوشته به اداره کارشناسی ارسال شده! چکار کنم به نظرتون؟ 5 خرداد مراجعه کنم یه نه؟
    سپاس

Junior Member

سلام
    من برا ۵ خرداد درخواست دادم و نامه اشتغال به تحصیل هم برا همین ترم با تاییدیه سفارت براشون فرستادم .اما به من ایمیل زدن که این نامه قدیمیه نمیدونم منظورشون چیه ؟ اخه نامه برا همین ترمه بهار ۲۰۱۲ . کسی میدونه چرا؟ خیلی مضحکه!!!!!!!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Amirkabir Uni, Mining Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط has نمایش پست ها
    دوستان کسی برای 5 خرداد تأییده گرفته؟ واسه من هنوز نوشته به اداره کارشناسی ارسال شده! چکار کنم به نظرتون؟ 5 خرداد مراجعه کنم یه نه؟
    سپاس
    منم برا 5ام درخواست دادم تا حالا هیچ ایمیلی نزدن. تا دو روز دیگه بیشتر فرصت نیست واسه واریز پول. این یعنی نمی خوان بما ارز بدن؟

Member
    رشته و دانشگاه
    industrial ENG

با سلام I 20 را هم اسکن کردید گذاشتید؟ نمیشه با مراجعه حضوری به وزارت علوم گرفت. آخه با این سیستم هم که کارشناس معلوم نیست چه نظری میده . حالا امیدوارم درست بشه و بتوانه آدم دلار دانشجوئی بخره. آخه اینکه بخواهد برای اول های رفتن دلار را هم آزاد بخره ببره سخته انصافا.

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid 1362 نمایش پست ها
    منم برا 5ام درخواست دادم تا حالا هیچ ایمیلی نزدن. تا دو روز دیگه بیشتر فرصت نیست واسه واریز پول. این یعنی نمی خوان بما ارز بدن؟