صفحه 48 از 127 نخستنخست ... 38394041424344454647484950515253545556575898 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 1267

موضوع: زمان مناسب برای فرستادن ایمیل و رزومه به استادها

Senior Member pafj آواتار ها

پیش فرض پاسخ : چه زمانی برای فرستادن رزومه و میل زدن به استاد مناسبه؟؟

ددلاین دانشگاهای کانادا برای زمستون معملون تا 30 Jun هست! تقریبا 1 ماه و نیم، من اگه الان شروع کنم به میل زدن دیر نیست ؟!

Member homo آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک، طراحی کاربردی، زیرگرایش بایو

نقل قول نوشته اصلی توسط pafj نمایش پست ها
    ددلاین دانشگاهای کانادا برای زمستون معملون تا 30 Jun هست! تقریبا 1 ماه و نیم، من اگه الان شروع کنم به میل زدن دیر نیست ؟!
    به قول یکی از بچه های فروم که من به شخصه راهنمایی هاشو قبول دارم، دیر نیست. البته شانس شما کمتره. به نظر من نبابد فرصت رو از دست داد. (کاش خودم هم به این حرفم اعتقاد عملی داشتم)

به نظر شما الان برای پذیرش 2013 (که ددلاینش تریبا 6 ماه دیگست) تماس با استادها زوده ؟
    When You Think It Is Impossible, Be Sure That Someone Did It Before

Member homo آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک، طراحی کاربردی، زیرگرایش بایو

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansystem نمایش پست ها
    به نظر شما الان برای پذیرش 2013 (که ددلاینش تریبا 6 ماه دیگست) تماس با استادها زوده ؟
    نه احسان جان، به نظر من زود نیست. تا شروع کنی و بخوای جواب نصفه نیمه بگیری یکی دو ماه رفته.

نقل قول نوشته اصلی توسط homo نمایش پست ها
    به قول یکی از بچه های فروم که من به شخصه راهنمایی هاشو قبول دارم، دیر نیست. البته شانس شما کمتره. به نظر من نبابد فرصت رو از دست داد. (کاش خودم هم به این حرفم اعتقاد عملی داشتم)
    اگه امتحان تافل مون رو بخواهیم شهریور بدیم چی؟ استاد نمیگه با جی ار 990 آخه تافلت کو ؟! بعد بگه نمیشه ناامید شی... بهتر نیس بغد از امتحان تافل ایمیل زد به استادا یا فرقی نداره؟

Junior Member regional آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برنامه ريزي منطقه اي/ علامه طباطبايي

می خواستم بدونم برای پاییز 2013 اگر الان به اساتید ایمیل بزنم برای Identifying the supervisor زوده؟ فاند یا RA مد نظرم نیست فعلا فقط می خوام supervisor رو Identify کنم که باید قبل از apply این کار انجام بشه واسه خیلی از دانشگاههای کانادا.
    بوی بهبود ز اوضاع جهان می شنوم

آقا منم میخوام واسه fall2013 اپلای کنم ( اروپا - امریکا) 2 سوال:
    1- واسه اروپا هم استادا تاثیر زیادی رو روند پذیرش دارن چون اونطور که من نتایجو دیدم بیشتر خود دانشگاه تصمیم گیرنده ست- من واسه آلمان- اتریش- نروژ-فنلاند برنامه میریزم- و همین موضوع در باره آمریکا چطور میشه؟
    2- رزومه من ب جز نمره زبان و GRE بقیه اش تقریبا کامله- دانشجوی کارشناسی ام - با مقاله ISI و کنفرانس و پروژ] و 1.5 سابقه کار و پاس کردن دروس ارشد به صورت ماضاد و ... ولی معدلم پایینه 13.5؟؟؟؟ رشته خودم زطیسته و رشته مورد علاقم که تمام رزومه ام هم حول محور اون کار شده نوروساینسه- حالا بنظرتون تو رزومه چطور معدلم رو ماسمالیش کنم و مخ استادرو بزنم- راستی از کی شروع کنم واسه میل زدن و مخ زنی من اساتیدو پیدا کردم ولی فکر میکنم الان زوده نه؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط sera26 نمایش پست ها
    آقا منم میخوام واسه fall2013 اپلای کنم ( اروپا - امریکا) 2 سوال:
    1- واسه اروپا هم استادا تاثیر زیادی رو روند پذیرش دارن چون اونطور که من نتایجو دیدم بیشتر خود دانشگاه تصمیم گیرنده ست- من واسه آلمان- اتریش- نروژ-فنلاند برنامه میریزم- و همین موضوع در باره آمریکا چطور میشه؟
    2- رزومه من ب جز نمره زبان و GRE بقیه اش تقریبا کامله- دانشجوی کارشناسی ام - با مقاله ISI و کنفرانس و پروژ] و 1.5 سابقه کار و پاس کردن دروس ارشد به صورت ماضاد و ... ولی معدلم پایینه 13.5؟؟؟؟ رشته خودم زطیسته و رشته مورد علاقم که تمام رزومه ام هم حول محور اون کار شده نوروساینسه- حالا بنظرتون تو رزومه چطور معدلم رو ماسمالیش کنم و مخ استادرو بزنم- راستی از کی شروع کنم واسه میل زدن و مخ زنی من اساتیدو پیدا کردم ولی فکر میکنم الان زوده نه؟
    اروپا اگه دکترا میخوای اپلای کنی استاد "به شدت" تو دادن پوزیشن به شما تاثیر داره. اصلا پوزیشن مال استاده تقریبا!
    معدلتو با نمرات تست ها و مقالات (ّژورنال) میشه درستش کرد
    برای ایمیل زدن از همین الان میتونی برای اسپرینگ شروع کنی

من امتحان تافل ندادم و تازه اولینش رو میخوام شهریور بدم. هدفم هم کانادا/استرالیا است. مقاله هم دارم ولی جوابشون اکثرا مهر مشخص میشه. (فعلا یه ISI اکسپت شده دارم)‌. باقی رزومه هم فکر نمیکنم چیز خاصی باشه...
    اما فکر میکنم واسه ایمیل زدن زود نیست؟! آخه رزومم جای خالی زیاد داره!

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Geek نمایش پست ها
    من امتحان تافل ندادم و تازه اولینش رو میخوام شهریور بدم. هدفم هم کانادا/استرالیا است. مقاله هم دارم ولی جوابشون اکثرا مهر مشخص میشه. (فعلا یه ISI اکسپت شده دارم)‌. باقی رزومه هم فکر نمیکنم چیز خاصی باشه...
    اما فکر میکنم واسه ایمیل زدن زود نیست؟! آخه رزومم جای خالی زیاد داره!
    اگه رزومتون ناقصه ایمیل نزنید. ممکنه 3-4 ماه بعد به یه استادی ایمیل بزنی خوشش بیاد ولی الان بزنی ذهنیت بدی از اسمت پیدا میکنه دیگه جوابتو اون موقع هم نمیده

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)