ددلاین دانشگاهای کانادا برای زمستون معملون تا 30 Jun هست! تقریبا 1 ماه و نیم، من اگه الان شروع کنم به میل زدن دیر نیست ؟!![]()
ددلاین دانشگاهای کانادا برای زمستون معملون تا 30 Jun هست! تقریبا 1 ماه و نیم، من اگه الان شروع کنم به میل زدن دیر نیست ؟!![]()
به نظر شما الان برای پذیرش 2013 (که ددلاینش تریبا 6 ماه دیگست) تماس با استادها زوده ؟
When You Think It Is Impossible, Be Sure That Someone Did It Before
می خواستم بدونم برای پاییز 2013 اگر الان به اساتید ایمیل بزنم برای Identifying the supervisor زوده؟ فاند یا RA مد نظرم نیست فعلا فقط می خوام supervisor رو Identify کنم که باید قبل از apply این کار انجام بشه واسه خیلی از دانشگاههای کانادا.
بوی بهبود ز اوضاع جهان می شنوم
آقا منم میخوام واسه fall2013 اپلای کنم ( اروپا - امریکا) 2 سوال:
1- واسه اروپا هم استادا تاثیر زیادی رو روند پذیرش دارن چون اونطور که من نتایجو دیدم بیشتر خود دانشگاه تصمیم گیرنده ست- من واسه آلمان- اتریش- نروژ-فنلاند برنامه میریزم- و همین موضوع در باره آمریکا چطور میشه؟
2- رزومه من ب جز نمره زبان و GRE بقیه اش تقریبا کامله- دانشجوی کارشناسی ام - با مقاله ISI و کنفرانس و پروژ] و 1.5 سابقه کار و پاس کردن دروس ارشد به صورت ماضاد و ... ولی معدلم پایینه 13.5؟؟؟؟ رشته خودم زطیسته و رشته مورد علاقم که تمام رزومه ام هم حول محور اون کار شده نوروساینسه- حالا بنظرتون تو رزومه چطور معدلم رو ماسمالیش کنم و مخ استادرو بزنم- راستی از کی شروع کنم واسه میل زدن و مخ زنی من اساتیدو پیدا کردم ولی فکر میکنم الان زوده نه؟
من امتحان تافل ندادم و تازه اولینش رو میخوام شهریور بدم. هدفم هم کانادا/استرالیا است. مقاله هم دارم ولی جوابشون اکثرا مهر مشخص میشه. (فعلا یه ISI اکسپت شده دارم). باقی رزومه هم فکر نمیکنم چیز خاصی باشه...
اما فکر میکنم واسه ایمیل زدن زود نیست؟! آخه رزومم جای خالی زیاد داره!
علاقه مندی ها (Bookmarks)