1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
البته کار فعلا با حدس و گمان است و شاید فعلا بستن پرونده 38 رشته ای ها که قسمتی از آنها حذف و قسمتی باقی مانده بود، در اولویت قرار داشته باشد تا تکلیف آنها یکسره شود. البته این موضوع هم باز باید با دقت و بررسی در رویه کاری ادارات ویزا (ویزا آفیس ها) مشخص شود.
اما به نظر بنده هم شما یا دیگران باید کارهای خود را به گونه ای انجام دهید که گویی ماندنی هستید ولی در عین حال منتظر آینده هم باشید، پیشنهاد کار را هم بپذیرید چون ممکن است این فرآیند طولانی شود یا به هر علت بخواهید رفتن خود را به تاخیر بیاندازید یا مشکل دیگر اما اگر رفتنی شدید، آن وقت رها کردن کار آسان است.
خوب اگر از این حرکتهای انقلابی نکرده بودند که به قول شما زیر این همه پرونده نمی رفتند !!! دقیقاً به همین دلیل که حساب کتاب ندارند و معمولاً جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک می کنند عین بک لاگ های قبل از 2008 ، کاملاً محتمل است که لیست جدید بیاد و تغییرات عمده ای هم در کار باشه !!1
اگر كسي جدولها رو نمي تونه ببينه، جدول هر سه گروه تو اين فايل اكسل هست
NOC: 4151 _ CIO: 26 Sep 2011 _ PER: 20 Dec 2011 _ RBVO: 9 Jan 2012, Warsaw _ AOR: 16 Jan 2012 _ In Process: 23 Jan 2012 _ MR: 25 Apr 2012 _ PR: 25 Sep _ Visa: 2 Oct 2012
البته 20 روزه که هیچ تغییری توی جدول نبوده
NOC: 3113
File no: 21 OCT 2011
Medical:13 MARCH 2012
PR.WAITING
سلام مي خواستم بدونم كه توي اين 2هفته واندي كه سفارت كانادارا بستند راهي براي پي گيري ما كه مديكال را انجام داديم ومنتطر پاس ريكوستيم هست؟ پروند ههاي ورشو احتمال داره ويزا را از انكارا بگيرند؟
دوستان دو نفر از بچه های 38 رشته ایی که پروندشون به ویزا آفیس آنکارا رفته بوده متاسفانه قبل از دریافت مدیکال دیسیژن مید شدن:
http://www.applyabroad.org/forum/sho...87%29/page2596
مدتها قبل از این هم یکی از سایتهای مهاجرتی (کنپا..) هم خبر از مدیکال یکی از بچه های 38 رشته ایی از آنکارا داده بود ولی تا جایی که من می دونم این اولین بار هستش که دو نفر از بچه های فروم 38 رشته ایی خودمون که پروندشون آنکاراست تغییری در وضعیتشون اتفاق افتاده.
خبر دو روز پیش همون سایت مهاجرتی مذکور هم نشون میده تعداد هفت نفر از موکلین ایشون، متقاضیان کبک، به مصاحبه در آنکارا دعوت شدند. من در سه ماه اخیر آپدیتهای این سایت مهاجرتی در مورد پرونده هاشون مطالعه می کنم و دعوت از این تعداد برای مصاحبه کبک از آنکارا، حداقل تا جایی که من در این سایت دیدم، بی سابقه هستش.
برداشت شخصی من از این خبرها اینه:
1-خبر اول به طور مستقیم نشون می ده که احتمالاً کار آفیسرهای بخش فدرال روی پرونده ها شروع شده. خبر دوم هم نشون میده که کلاً بخش مربوط به کبک ویزا آفیس آنکارا فعال شده و به طور غیر مستقیم شاید نشون بده که احتمالاً این فعال شدن کلی هستش و موضوع شامل بخش فدرال هم میشه!
2-مورد بعدی اینکه خبر اول به همراه بعضی از خبرهایی که قبلاً در مورد تعداد ریجکتیهای ویزا آفیس آنکارا منتشر شده بود نشون میده احتمالاً آنکارا ویزا آفیس سختگیری هستش! البته این احتمال هم هستش که شاید کلاً برای کم کردن تعداد بکلاگهای 38 رشته ایی ویزا آفیسها کمی سختگیرانه تر با این گروه برخورد می کنند. (قبلاً تو یک از فرومهای همینجا یکی از دوستان لینکی رو گذاشته بود که تعداد ریجکتیهای ویزاآفیسهای مختلف از جمله آنکارا رو نشون میداد. تا جایی که یادمه درصد ریجکتیهای آنکارا به طور محسوسی نسبت به خیلی از ویزا آفیسهای دیگه، مثل ورشو، بالاتر بود. اگر کسی از دوستان زحمت بکشه و این لینک رو دوباره پیدا کنه بهتر میشه قضاوت کرد، چون فعلاً نمونه آماری خودمون یکخورده کوچیکتر از اونی هستش که بشه بهش اطمینان کامل کرد)
علاقه مندی ها (Bookmarks)