1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
پرونده اول :ارسال پرونده اکتبر 2009 -اینپروسس مارچ 2012 - مدیکال 5 جون 2013- کد 7241 - پاس ریکوئست 19 فوریه 2014
پرونده دوم : ارسال نوامبر 2011 - فایل نامبر 30 ژانویه 2012 - اینپروسس 11 آوریل 2013
سلام دوستان
من دارم پرونده خواهرم رو تکمیل می کنم که انشا الله تا ظرفیت ها اعلام شد بفرستم ولی خواستم با شما مشورتی کرده باشم ممکنه مبلغ پراسسینگ فی تغییر کنه پس از الان نمیشه مانی اوردر گرفت - ریسک هست و با توجه به اینکه گرفتن مانی اوردر هم هزینه زیادی داره و هم زمان بره باز اگر الان می تونستم که مبلغ پراسسینگ فی تغییر نمی کنه الان میشه سفارش داد ولی همین هم نمی دونیم ... اگر کردیت کارت برادرم تو امریکا رو بزارم اشگالی داره . تا جایی که میدونم بعضی از بچه ها با کردیت کارت به مشگل بر خوردند میخوام بدونم چه نوع مشگلاتی غیر از نداشتن شارژ تو کردیت کارت. خوب این برادرم هست و من مرتبا می تونم مطمئن شم که مبلغ کافی رو تو کریت کارتش داره ... دیگه چه مشگلی می تونه پیش بیاد ....
مرسی دوستان
جدای از امکان تغییر، تا آنجا که رسم بوده، در فدرال از تاریخ صدور مانی اوردر تا ارسال آن نباید بیش از یک ماه گذشته باشد بنابراین اگر شما از الان آن را تهیه کنید تاریخ آن خواهد گذشت. در مورد کارت هم اگر شماره حساب درست و مبلغ موجود باشد که مشکلی به نظر نمی رسد، شما باید مطمئن باشید مبلغ مورد نظر دقیقا در حساب هست و اصلا دست نمی خورد فرضا دو دلار آن هم کم باشد در لحظه ای که می خواهند هزینه را برداشت کنند، طبیعتا کار مشکل پیدا می کند.
با سلام
بنظر میرسه در ورشو بررسی پرونده هایی که در سال 2012ا PER گرفتن متوقف شده .دقیقا ارسال مدیکال بعد از دسامبر 2011 قطع شده
اتفاقا چند نفر که ژانویه فایل نامبر گرفته بودند(موکلین ک.پ) مدیکال گرفته بودند. حدود یک ماه پیش خبرشون در سایت بود. اما تارخ ارسال مدارکشون در سپتامبر بود.
فکر می کنم بررسی مدارکی که بعد از سپتامبر رسیده رو به بعد موکول کردند. امیدوارم باشیم شاید می تموم شد دوباره شروع کنند به بررسی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)