دوستانی که با ارامکس فرستادن میشه بگن که اسم Receiver چی بوده؟
برای من زده Ic Anadolu ,Ankara
دوستانی که با ارامکس فرستادن میشه بگن که اسم Receiver چی بوده؟
برای من زده Ic Anadolu ,Ankara
>>>
ظاهرا
1. آرامکس اینجوری میزنه:
صفحه 148پست 1471: "Istanbul,Turkey Shipment Delivered - STAMP
به خاطر اینه که دفتر اصلی Aramex که آپدیت می کنه توی استانبوله!"
2. TNT هم که تو پست های بالا هست!
3. DHL همDelivered - Signed for by : Company stamp
Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow
سلام به دوستان عزیز
من مدارک رو فرستادم آنکارا. مدارک کامل بود اما گواهی سوء پیشینه رو چون آماده نبود، نتونستم بفرستم. کی باید این کارو انجام بدم؟ آیا پروسه ویزا به تأخیر میفته؟
ممنونم
نمیشه قبل از اینکه نقص مدارک (به علت نفرستادن عدم سوء پیشینه) بخورم، این گواهی رو بفرستم آنکارا؟ یا باید منتظر ایمیل از سفارت باشم؟
مرسی
به نظرم دوستمون majidtabkhpaz درست میگن. در تهران که نمیشد و قاعدتا باید این روال در آنکارا هم جاری باشه. ولی اینکه آیا امکانش باشه تا خودتون بتونید حضوری برید اونجا و این مدرک رو تحویل بدید واقعا نمی دونم!
همونطور که گفتم نباید نگران این مساله باشید. مطابق تجربیات دوستان قبلی که از تهران اقدام کرده بودند: پروسه ویزای این افراد حتی تا آخر مرحله سکیوریتی انجام می شد و بعد نقص مدرک می خوردند و بعد از تحویل گواهی در اغلب موارد حداکثر تا دو-سه هفته بعد ویزاشون می اومد یا پاس ریکوئست می شدند. موفق باشید
بچه ها من می خوام بدون accomodation arragment مدارکم رو بفرستم. کسی هست که این کارو کرده باشه و ویزاش اومده باشه؟
دیگه داره خیلی دیر می شه. من مدارک بانکم رو 5 ام اردیبهشت گرفتم و اگه دو سه روز دیگه لفتش بدهم، همه ی ترجمه هاش بی خودی می شه. چون شنیدم بیشتر از یه ماه نباید از گواهی گذشته باشه. راسته؟
آیا کسی بدون داشتن این مدرک خونه و اینا، کسر مدرک خورده؟
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)