صفحه 195 از 1547 نخستنخست ... 951451851861871881891901911921931941951961971981992002012022032042052452956951195 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,941 تا 1,950 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Member bestboy آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

دوستانی که با ارامکس فرستادن میشه بگن که اسم Receiver چی بوده؟
    برای من زده Ic Anadolu ,Ankara
    >>>

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

ظاهرا
    1. آرامکس اینجوری میزنه:
    صفحه 148پست 1471: "Istanbul,Turkey Shipment Delivered - STAMP
    به خاطر اینه که دفتر اصلی Aramex که آپدیت می کنه توی استانبوله!"
    2. TNT هم که تو پست های بالا هست!

3. DHL هم
    Delivered - Signed for by : Company stamp

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط bestboy نمایش پست ها
    دوستانی که با ارامکس فرستادن میشه بگن که اسم Receiver چی بوده؟
    برای من زده Ic Anadolu ,Ankara
    بله. receiver همین هست که میگید. اما این اون پایگاهی هست در شهر مقصد که بسته ها یه دور میره اونجا و از اونجا توزیع میشه.
    اینکه کی بسته رو تحویل گرفته رو مینویسه:
    Delivered to: CANADA SECURITY
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

نقل قول نوشته اصلی توسط ftm نمایش پست ها
    واسه من انگار فعلا رفته یه جا انبار شده، نمیدونم چرا؟ انگار هنوز تحویل نشده!! اینجوری تو جدول نوشته:

Destination CANKAYA
    Estimated deliver date 25 May 2012 Please note that the date specified is an estimated delivery date and is subject to change. If you have already received a message from TNT indicating a delivery date which is unsuitable for you, or we have missed you in an attempted delivery, please use the following link to arrange a delivery time that better suits you - myDelivery
    Signatory
    Date Time Location Status
    24 May 2012 18:37:37 Ankara Shipment Arrived In Warehouse
    24 May 2012 18:37:35 Ankara Shipment Received At Destination Depot.
    24 May 2012 09:07:26 Istanbul Shipment In Transit.
    منم پنجشنبه فرستادم همینو نوشته بود تا دوشنبه که رسید. آدرسو وقتی درست نوشتین هیجای دیگه نمیره D:. آقای محمدی با دقت همه چیو چک میکنه

Junior Member

سلام به دوستان عزیز
    من مدارک رو فرستادم آنکارا. مدارک کامل بود اما گواهی سوء پیشینه رو چون آماده نبود، نتونستم بفرستم. کی باید این کارو انجام بدم؟ آیا پروسه ویزا به تأخیر میفته؟
    ممنونم

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط albertoili نمایش پست ها
    سلام به دوستان عزیز
    من مدارک رو فرستادم آنکارا. مدارک کامل بود اما گواهی سوء پیشینه رو چون آماده نبود، نتونستم بفرستم. کی باید این کارو انجام بدم؟ آیا پروسه ویزا به تأخیر میفته؟
    ممنونم
    سلام دوست عزیز. شما باید صبر کنید تا نقص مدرک بخورید (قاعدتا ایمیلش میاد) و بعدش باید گواهی عدم سوء پیشینه رو بفرستید آنکارا. احتمالا یه تاخیر کوچیک در پروسه ایجاد میشه ولی نگرانش نباشید. موفق باشید

Junior Member

نمیشه قبل از اینکه نقص مدارک (به علت نفرستادن عدم سوء پیشینه) بخورم، این گواهی رو بفرستم آنکارا؟ یا باید منتظر ایمیل از سفارت باشم؟
    مرسی

نمیشه قبل از اینکه نقص مدارک (به علت نفرستادن عدم سوء پیشینه) بخورم، این گواهی رو بفرستم آنکارا؟ یا باید منتظر ایمیل از سفارت باشم؟
    مرسی
    فکر کنم بدون داشتن شماره پرونده با مشکل بر بخوردید.

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

مرسی
    نقل قول نوشته اصلی توسط majidtabkhpaz نمایش پست ها
    فکر کنم بدون داشتن شماره پرونده با مشکل بر بخوردید.
    به نظرم دوستمون majidtabkhpaz درست میگن. در تهران که نمیشد و قاعدتا باید این روال در آنکارا هم جاری باشه. ولی اینکه آیا امکانش باشه تا خودتون بتونید حضوری برید اونجا و این مدرک رو تحویل بدید واقعا نمی دونم!
    همونطور که گفتم نباید نگران این مساله باشید. مطابق تجربیات دوستان قبلی که از تهران اقدام کرده بودند: پروسه ویزای این افراد حتی تا آخر مرحله سکیوریتی انجام می شد و بعد نقص مدرک می خوردند و بعد از تحویل گواهی در اغلب موارد حداکثر تا دو-سه هفته بعد ویزاشون می اومد یا پاس ریکوئست می شدند. موفق باشید

Senior Member vahideabdolazi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    iut

بچه ها من می خوام بدون accomodation arragment مدارکم رو بفرستم. کسی هست که این کارو کرده باشه و ویزاش اومده باشه؟
    دیگه داره خیلی دیر می شه. من مدارک بانکم رو 5 ام اردیبهشت گرفتم و اگه دو سه روز دیگه لفتش بدهم، همه ی ترجمه هاش بی خودی می شه. چون شنیدم بیشتر از یه ماه نباید از گواهی گذشته باشه. راسته؟

آیا کسی بدون داشتن این مدرک خونه و اینا، کسر مدرک خورده؟
    هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
    از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
    توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس