مرسی که به سوال قبلیم پاسخ دادین. دو تا سوال دیگه
1- کپی نامه پذیرش را بفرستیم کافیه؟ یا اصلش را باید بفرستیم؟
2- عکس اگر با حجاب نباشه در گرفتن ارز دانشجویی مشکل ایجاد میشه؟ من شنیدم برای ویزای آمریکا باید گوش ها معلوم باشه (برای خانم ها با حجاب). برای کانادا چی؟
يه نكته رو در مورد accomodation arragment بگم. من با استاد راهنمام صحبت كردم، ايشون هم به متخصص هاي بخش دانشجوهاي international ايميل زد (دانشگاه كويينز) و ازشون در مورش سوال كرد.
اونها دقيقا نمي دونستن كه بايد چي كار كرد. پيشنهادشون اين بود كه امكانات مختلف رو كه پيش رو دارم رو براي افيسر بنويسم و به علاوه تاكيد كنم كه با توجه به فاند مشكلي براي accomodation نخواهم داشت.
ميگفتن كه حتي 2-3 هفته پيش در جلسه Ontario Association of International Educators conference اين موضوع مطرح شده بود كه به نتيجه اي نرسيدن. فعلا ميگن common sense بايد جواب بده.
برداشت من از حرفاشون اين بوده كه خيلي روش حساسيت نشون ندين. من خودم تو يه نامه option هايي رو كه براي اسكان دارم توضيح دادم و گفتم كه از لحاظ مالي از پسشون بر ميام.
درخواست خوابگاه يا رزرو چند روزه هم بايد جواب بده. ولي من بر اساس پيشنهاد دانشگاه عمل كردم. تو هم اگر نخواستي رزرو كني تو يه نامه امكانات اسكانت رو توضيح بده.
خیلی ممنون از جوابهای قبلی
دوستان با توجه به اینکه گزینه امن اینه که ترکیبی از مدارک لیست کنسول خدابیامرز ایران و چک لیست آنکارا رو بفرستیم، به نظرتون ترجمه شناسنامه و کارت ملی لازمه؟
سوال دیگه این که، cover letter لازمه یا همون چک لیست رو روی مدارک بگذاریم کافیه؟
راستی کسی هست کنکوردیا درس بخونه یا بخاد بره؟
چند نفری که الان پاس ریکوئست شدن قطعا توی مدارکی که به تهران فرستادن accomodation arrangment نذاشته بودن. البته اگه میتونید تهیه کنید که حداقل استرس خودتونو کمتر کنید. چون ممکنه، تاکید میکنم "ممکنه" کسایی که مدارکشون رو سفارت تهران فرستاده آنکارا بر اساس همون چک لیست تهران بررسی بشن و کسایی که مستقیم میفرستن آنکارا بر اساس چک لیست آنکارا. به طور کل فکر میکنم اگه میتونید تهیه کنید که از نگرانی خودتون لااقل کم کرده باشید.
آره هر دو چک لیست بزار!
شناسنامه کافیه!
اگر مدارکت ناقصه و یا مثلان مدرک موقت میزاری ... میتونی Cover letter توضیح بدی، به نظر من ضروری نیست، با چک لیست آفیسر میفهمه چی گزاشتی
میتونی سوال 3 رو از جدول هم ببینی:
https://docs.google.com/spreadsheet/...KV0dWRGc#gid=3
در مورد نامه پذیرش و بقیه نامه هایی که از دانشگاه میاد کپی هم به دلیل کمبود وقت کافیه فقط از دانشگاه اصلش رو هم بیگیرید که اگه یه وقت ازتون چند وقت بعد خواستن داشته باشید... ترجمه شناسنامه و کارت ملی رو هم ترکیه نخواسته بود ولی اکثر بچه ها گذاشتن... امیدوارم همگی عاقبت به خیر شیم...![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)