صفحه 196 از 1547 نخستنخست ... 961461861871881891901911921931941951961971981992002012022032042052062462966961196 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,951 تا 1,960 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط vahideabdolazi نمایش پست ها
    بچه ها من می خوام بدون accomodation arragment مدارکم رو بفرستم. کسی هست که این کارو کرده باشه و ویزاش اومده باشه؟
    همون طور که قبلا بارها توی تاپیک گفته شده میتونید به راحتی هتل یا bed&breakfast رزرو کنید برای یه مدت قبل و بعد از رسیدنتون.
    از این سایت قابل انجامه: booking.com
    چون این مدرک جزو مدارک تهران نبوده فکر کنم کسی نمیدونه به خاطرش نقص مدرک میزنن یا نه.

Junior Member

مرسی که به سوال قبلیم پاسخ دادین. دو تا سوال دیگه
    1- کپی نامه پذیرش را بفرستیم کافیه؟ یا اصلش را باید بفرستیم؟
    2- عکس اگر با حجاب نباشه در گرفتن ارز دانشجویی مشکل ایجاد میشه؟ من شنیدم برای ویزای آمریکا باید گوش ها معلوم باشه (برای خانم ها با حجاب). برای کانادا چی؟

Junior Member

يه نكته رو در مورد accomodation arragment بگم. من با استاد راهنمام صحبت كردم، ايشون هم به متخصص هاي بخش دانشجوهاي international ايميل زد (دانشگاه كويينز) و ازشون در مورش سوال كرد.
    اونها دقيقا نمي دونستن كه بايد چي كار كرد. پيشنهادشون اين بود كه امكانات مختلف رو كه پيش رو دارم رو براي افيسر بنويسم و به علاوه تاكيد كنم كه با توجه به فاند مشكلي براي accomodation نخواهم داشت.

ميگفتن كه حتي 2-3 هفته پيش در جلسه Ontario Association of International Educators conference اين موضوع مطرح شده بود كه به نتيجه اي نرسيدن. فعلا ميگن common sense بايد جواب بده.

برداشت من از حرفاشون اين بوده كه خيلي روش حساسيت نشون ندين. من خودم تو يه نامه option هايي رو كه براي اسكان دارم توضيح دادم و گفتم كه از لحاظ مالي از پسشون بر ميام.
    درخواست خوابگاه يا رزرو چند روزه هم بايد جواب بده. ولي من بر اساس پيشنهاد دانشگاه عمل كردم. تو هم اگر نخواستي رزرو كني تو يه نامه امكانات اسكانت رو توضيح بده.

بچه ها من می خوام بدون accomodation arragment مدارکم رو بفرستم. کسی هست که این کارو کرده باشه و ویزاش اومده باشه؟
    دیگه داره خیلی دیر می شه. من مدارک بانکم رو 5 ام اردیبهشت گرفتم و اگه دو سه روز دیگه لفتش بدهم، همه ی ترجمه هاش بی خودی می شه. چون شنیدم بیشتر از یه ماه نباید از گواهی گذشته باشه. راسته؟

آیا کسی بدون داشتن این مدرک خونه و اینا، کسر مدرک خورده؟

Junior Member

خیلی ممنون از جوابهای قبلی
    دوستان با توجه به اینکه گزینه امن اینه که ترکیبی از مدارک لیست کنسول خدابیامرز ایران و چک لیست آنکارا رو بفرستیم، به نظرتون ترجمه شناسنامه و کارت ملی لازمه؟
    سوال دیگه این که، cover letter لازمه یا همون چک لیست رو روی مدارک بگذاریم کافیه؟
    راستی کسی هست کنکوردیا درس بخونه یا بخاد بره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط antigone نمایش پست ها
    مرسی که به سوال قبلیم پاسخ دادین. دو تا سوال دیگه
    1- کپی نامه پذیرش را بفرستیم کافیه؟ یا اصلش را باید بفرستیم؟
    2- عکس اگر با حجاب نباشه در گرفتن ارز دانشجویی مشکل ایجاد میشه؟ من شنیدم برای ویزای آمریکا باید گوش ها معلوم باشه (برای خانم ها با حجاب). برای کانادا چی؟
    1- با کپی هم میشه کارا رو انجام داد اگه اصلشو ندارید چون سفارت از دانشگاه استعلام میکنه.
    2- نمیدونم. خیلی فنیه!

دیگه داره خیلی دیر می شه. من مدارک بانکم رو 5 ام اردیبهشت گرفتم و اگه دو سه روز دیگه لفتش بدهم، همه ی ترجمه هاش بی خودی می شه. چون شنیدم بیشتر از یه ماه نباید از گواهی گذشته باشه. راسته؟

آیا کسی بدون داشتن این مدرک خونه و اینا، کسر مدرک خورده؟
    چند نفری که الان پاس ریکوئست شدن قطعا توی مدارکی که به تهران فرستادن accomodation arrangment نذاشته بودن. البته اگه میتونید تهیه کنید که حداقل استرس خودتونو کمتر کنید. چون ممکنه، تاکید میکنم "ممکنه" کسایی که مدارکشون رو سفارت تهران فرستاده آنکارا بر اساس همون چک لیست تهران بررسی بشن و کسایی که مستقیم میفرستن آنکارا بر اساس چک لیست آنکارا. به طور کل فکر میکنم اگه میتونید تهیه کنید که از نگرانی خودتون لااقل کم کرده باشید.

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

آره هر دو چک لیست بزار!
    شناسنامه کافیه!
    اگر مدارکت ناقصه و یا مثلان مدرک موقت میزاری ... میتونی Cover letter توضیح بدی، به نظر من ضروری نیست، با چک لیست آفیسر میفهمه چی گزاشتی
    میتونی سوال 3 رو از جدول هم ببینی:
    https://docs.google.com/spreadsheet/...KV0dWRGc#gid=3

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

در مورد نامه پذیرش و بقیه نامه هایی که از دانشگاه میاد کپی هم به دلیل کمبود وقت کافیه فقط از دانشگاه اصلش رو هم بیگیرید که اگه یه وقت ازتون چند وقت بعد خواستن داشته باشید... ترجمه شناسنامه و کارت ملی رو هم ترکیه نخواسته بود ولی اکثر بچه ها گذاشتن... امیدوارم همگی عاقبت به خیر شیم...

نقل قول نوشته اصلی توسط antigone نمایش پست ها
    تا اونجایی که من دیدم و شنیدم () ویزای دانشجویی کانادا عکس نداره

Junior Member

نخیر آقا عکس داره

نقل قول نوشته اصلی توسط cehw نمایش پست ها
    تا اونجایی که من دیدم و شنیدم () ویزای دانشجویی کانادا عکس نداره