صفحه 202 از 1547 نخستنخست ... 1021521921931941951961971981992002012022032042052062072082092102112122523027021202 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,011 تا 2,020 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

من دچار یک سوال فلسفی شدم! تویه سایت سفارت خدابیامرز ایران برای زمان رسیدگی به مدارک زده بود 16 هفته! برای ترکیه هم الان زده 1 هفته!!! الان زمان رسیدگی چقدر میشه؟! (انقدر هم بابا نگید 16 هفته، اون مال تهران خراب شده بود....)

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

اون 1 هفته برای ترک هاست . International ها بین 2 الی 6 هفته طول میکشه که به علت فصل درخواست ویزای دانشجویی امکان طولان تر شدن این زمان هم وجود دارد.
    موفق باشید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    من دچار یک سوال فلسفی شدم! تویه سایت سفارت خدابیامرز ایران برای زمان رسیدگی به مدارک زده بود 16 هفته! برای ترکیه هم الان زده 1 هفته!!! الان زمان رسیدگی چقدر میشه؟! (انقدر هم بابا نگید 16 هفته، اون مال تهران خراب شده بود....)

ببخشید تو فرم 1294 اولین مورد IUC باید چی بنویسیم. خسته نباشم تو پر کردن اولین رکورد پی دی اف موندم. تا آخر فرم رو خدا بخیر کنه

اون رو خالی بزار

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Industrial88 نمایش پست ها
    اون 1 هفته برای ترک هاست . International ها بین 2 الی 6 هفته طول میکشه که به علت فصل درخواست ویزای دانشجویی امکان طولان تر شدن این زمان هم وجود دارد.
    موفق باشید.
    البته در FAQ زده که ما هنوز نمیتونیم بطور دقیق بگیم که چقدر زمان میبره و زمانهای اعلام شده توی سایت دیگه معتبر نیست. ولی در اولین فرصت بهتون خبر میدیم.

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

ببخشید که فراموش کرده ام. HEC Montréal و Polytechnique Montréal وابسته به دانشگاه Université de Montréal اند، به همین خاطر در جدول حروف الفبا را برای این سه مورد رعایت نکردم.

دوستان خواهشا اطلاعات خودتان را در جدول وارد نمایید.
    جدول را طبق 35 دانشگاه موجود که می شناسم حاظر کردم، دوستان اگر دانشگاهشان تو لیست نبود، اطلاع بدهند.

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaghaffari نمایش پست ها
    لطفاً اسم دانشگاه من را هم در لیستتون اضافه کنید. HEC (www.hec.ca و یا دانشگاه تجارت مونترال

نقل قول نوشته اصلی توسط m_sabaghian نمایش پست ها
    من ابتدا یک پذیرش master of engineering (یعنی پذیرش بدون استاد راهنما ) در رشته ی مکانیک از یک دانشگاه داشتم و با همون پذیرش برای ویزا اقدا کردم و مدارکم حدود ده روز پیش رسید آنکارا. در study plan که نوشتم متناسب با این پذیرش علایقم را نوشتم حالا یک استادی در همان دانشگاه پیدا شده و دانشگاه به من پذیرش همراه با fund داده. و گرایش این استاد با آن چه در study plan نوشتم متفاوته. حالا چی کار کنم؟ به دانشگاه میل زدم این رو جواب داد:
    You can use your new letter of acceptance at your interview as the only difference would be for financial proof. With your new letter of acceptance you will have to show less amount of money for financial proof to the Canadian Embassy. You do not need to apply again with your new letter of acceptance. You should keep your new letter and show it to the immigration officer if need be.
    ببین از حرفای تو اینجور به نظر من میاد که رشته تو هنوز همون مکانیکه. درسته؟؟؟ گرایش فکر نمیکنم برای سفارت اونقدر مهم باشه. مهم پذیرشه که اونا زمانی که استعلام میکنن دانشگاه بهشون میگه که تو از این رشته پذیرش داری. ولی اینطور به نظر من اومد که میخوای به سفارت بگی که پذیرش با فاند داری. دوراه داری به نظر من:
    1. آفر دوم رو اکسپت کن. یه ایمیلم به دانشگاه بزن که آیا زمانی که سفارت استعلام میکنه فاند تو رو هم ذکر میکنن یا نه. اگه ذکر کنن که خیلی بهتره. بعدم یه ایمیل به سفارت بزن و توضیح بده که توی همون رشته یه پذیرش با فاند داری از همون دانشگاه و همون رشته و میخوای اون دومی رو بپذیری و نامه هاشو هم براشون با ایمیل بفرست شاید اینطوری یه جوابی بگیری. اگر هم نه که دانشگاه خودش براشون میده. و خود سفارت میفهمه که احتمالا تو آفر دوم رو بعدا گرفتی و اونو اکسپت کردی. (البته نمیدونم این مشکلی ایجاد میکنه یا نه.)
    2. اینکه فعلا کلا هیچ کاری نکنی ببینی ویزا میگیری یا نه و بعدا که رفتی رشته دوم رو بخونی.
    البته به نظرم راه دومی بهتر و مطمئنتره. بازم نظر بقیه رو هم بپرس.
    ویرایش توسط shibaak : May 26th, 2012 در ساعت 01:13 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط anasad2001 نمایش پست ها
    از دوستان آلبرتا کسی میتونه کمک کنه لطفا:
    نامه ی اف جی اس آر شما در آیتم 21 که راجع به اسکالرشیپ و فاند هسنت هم زده not known??
    مال من اونجا میزان فاندو نزده و در نامه دپارتمان زده مقدارو میخواستم مطمون شم که مشکلی نیست. ممنون میشم راهنمایی کنید
    آره. از منم همینو زده. ولی بعدا دپارتمان برام یه نامه داد که اینقدرم بهت فاند میدیم.
    همینطوره. نگران نباش.

نقل قول نوشته اصلی توسط m_sabaghian نمایش پست ها
    من ابتدا یک پذیرش master of engineering (یعنی پذیرش بدون استاد راهنما ) در رشته ی مکانیک از یک دانشگاه داشتم و با همون پذیرش برای ویزا اقدا کردم و مدارکم حدود ده روز پیش رسید آنکارا. در study plan که نوشتم متناسب با این پذیرش علایقم را نوشتم حالا یک استادی در همان دانشگاه پیدا شده و دانشگاه به من پذیرش همراه با fund داده. و گرایش این استاد با آن چه در study plan نوشتم متفاوته. حالا چی کار کنم؟ به دانشگاه میل زدم این رو جواب داد:
    You can use your new letter of acceptance at your interview as the only difference would be for financial proof. With your new letter of acceptance you will have to show less amount of money for financial proof to the Canadian Embassy. You do not need to apply again with your new letter of acceptance. You should keep your new letter and show it to the immigration officer if need be.

دوست خوبم، بعد از رفتن به كانادا براي تغيير دانشگاه و يا رشتتون نيازي به اپليكيشن مجدد نداريد. اجازه بديد روال طبيعي طي بشه و دوباره اپلاي نكنيد.

نقل قول نوشته اصلی توسط handsome11184 نمایش پست ها
    دوست خوبم، بعد از رفتن به كانادا براي تغيير دانشگاه و يا رشتتون نيازي به اپليكيشن مجدد نداريد. اجازه بديد روال طبيعي طي بشه و دوباره اپلاي نكنيد.
    آخه اینطور که به نظر من اومد ایشون میخواد به سفارت بگه که پذیرش با فاند داره واسه اینکه خیالش راحتتر باشه.
    البته به نظر منم بهتره که فعلا اقدامی نکنن و همون زمانی که رفتن کانادا دومی رو بخونن. تازه با توجه به اینکه از همون رشته و همون دانشگاهه فقط با فاند. و من فکر میکنم اگر هم آفر دوم رو قبول کنن دانشگاه زمان استعلام سفارت خودش هم پذیرش رو بهشون اعلام میکنه و هم فاند رو. و چون رشته شون هم فرق نکرده مشکلی نیست. من بعید میدونم برای سفارت گرایش اونقدر مهم باشه.