من دچار یک سوال فلسفی شدم! تویه سایت سفارت خدابیامرز ایران برای زمان رسیدگی به مدارک زده بود 16 هفته! برای ترکیه هم الان زده 1 هفته!!! الان زمان رسیدگی چقدر میشه؟! (انقدر هم بابا نگید 16 هفته، اون مال تهران خراب شده بود....)
من دچار یک سوال فلسفی شدم! تویه سایت سفارت خدابیامرز ایران برای زمان رسیدگی به مدارک زده بود 16 هفته! برای ترکیه هم الان زده 1 هفته!!! الان زمان رسیدگی چقدر میشه؟! (انقدر هم بابا نگید 16 هفته، اون مال تهران خراب شده بود....)
ببخشید تو فرم 1294 اولین مورد IUC باید چی بنویسیم. خسته نباشم تو پر کردن اولین رکورد پی دی اف موندم. تا آخر فرم رو خدا بخیر کنه![]()
اون رو خالی بزار
ببخشید که فراموش کرده ام. HEC Montréal و Polytechnique Montréal وابسته به دانشگاه Université de Montréal اند، به همین خاطر در جدول حروف الفبا را برای این سه مورد رعایت نکردم.
دوستان خواهشا اطلاعات خودتان را در جدول وارد نمایید.
جدول را طبق 35 دانشگاه موجود که می شناسم حاظر کردم، دوستان اگر دانشگاهشان تو لیست نبود، اطلاع بدهند.
ببین از حرفای تو اینجور به نظر من میاد که رشته تو هنوز همون مکانیکه. درسته؟؟؟ گرایش فکر نمیکنم برای سفارت اونقدر مهم باشه. مهم پذیرشه که اونا زمانی که استعلام میکنن دانشگاه بهشون میگه که تو از این رشته پذیرش داری. ولی اینطور به نظر من اومد که میخوای به سفارت بگی که پذیرش با فاند داری. دوراه داری به نظر من:
1. آفر دوم رو اکسپت کن. یه ایمیلم به دانشگاه بزن که آیا زمانی که سفارت استعلام میکنه فاند تو رو هم ذکر میکنن یا نه. اگه ذکر کنن که خیلی بهتره. بعدم یه ایمیل به سفارت بزن و توضیح بده که توی همون رشته یه پذیرش با فاند داری از همون دانشگاه و همون رشته و میخوای اون دومی رو بپذیری و نامه هاشو هم براشون با ایمیل بفرست شاید اینطوری یه جوابی بگیری. اگر هم نه که دانشگاه خودش براشون میده. و خود سفارت میفهمه که احتمالا تو آفر دوم رو بعدا گرفتی و اونو اکسپت کردی. (البته نمیدونم این مشکلی ایجاد میکنه یا نه.)
2. اینکه فعلا کلا هیچ کاری نکنی ببینی ویزا میگیری یا نه و بعدا که رفتی رشته دوم رو بخونی.
البته به نظرم راه دومی بهتر و مطمئنتره. بازم نظر بقیه رو هم بپرس.
ویرایش توسط shibaak : May 26th, 2012 در ساعت 01:13 PM
آخه اینطور که به نظر من اومد ایشون میخواد به سفارت بگه که پذیرش با فاند داره واسه اینکه خیالش راحتتر باشه.
البته به نظر منم بهتره که فعلا اقدامی نکنن و همون زمانی که رفتن کانادا دومی رو بخونن. تازه با توجه به اینکه از همون رشته و همون دانشگاهه فقط با فاند. و من فکر میکنم اگر هم آفر دوم رو قبول کنن دانشگاه زمان استعلام سفارت خودش هم پذیرش رو بهشون اعلام میکنه و هم فاند رو. و چون رشته شون هم فرق نکرده مشکلی نیست. من بعید میدونم برای سفارت گرایش اونقدر مهم باشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)