صفحه 26 از 140 نخستنخست ... 16171819202122232425262728293031323334353676126 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 1391

موضوع: مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

سلام من تازه عضو شدم و ترم اخر معماری هستم و میخوام برای فوق ودکترا برم یکی از کشورهای اروپایی ولی نمیدونم کدوم ارجحیت داره و از کجا شروع کنم؟

Member peyvand_amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU..architecture

سلام. این سوال شما خیلی کلیه . شما اول بررسی کن کدوم کشور مایل به ادامه تحصیل هستی! قسمت ویکی سایت برای شروع کمک زیادی بهتون میکنه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Yarta نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تازه اينجا عضو شدم...
    رشته كارشناسي من معماري و ديپلم معماري داخلي ITD از كانادا دارم مي خوام براي ارشد معماري داخلي پذيرش بگيرم در حال حاظر دارم براي امتحان ايلتس ميخونم ميشه منو راهنماي كنيد در زمينه معماري داخلي كار كردم نمونه كارم دارم 3d و اسكيسم خوبه
    فقط نمي دونم از كجا شروع كنم
    مرسي دوستاي خوبم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture: Iran, Digital Architecture: UK, PhD: GATech

سلام دوست عزیز inspire57
    اول از همه تبریک میگم بهتون بابت پشت کارتون و تجربه های ارزنده تون
    شما فوقتون رو در زمینه معماری گرفتید یا طراحی صنعتی؟ قصد دارید دکترا در زمینه معماری بخونید؟
    اولا اصلا نگران مشکل شنوایی تون نباشید کلا در کشورهای غربی به این مسئله توجه دقیق دارند و به قول خودشون سعی می کنند که equal opportunity داشته باشند. توی انگلیس برای مثال، برای کسانیکه hearing impaired هستند امکانات ویژه ای دارند در جامعه از text phone (به جای تلفن معمولی) گرفته تا کارتهای مخصوص و تخفیفهای ویژه مثلا برای استفاده از وسایل نقلیه عمومی، توی دانشگاه هم خود Student union کاملا نظارت می کنه که افرادی که دارای هرگونه معلولیتی هستند کاملا شرایط راحت داشته باشند و مثلا صدای اساتید رو ضبط کنند و یا متن تایپ شده سخنرانی استاد رو داشته باشند. تازه سمعکهای خیلی خوب و مجانی به افراد کم شنوا می دن (البته انگلیس اینجوریه). ما یه استاد بسیار با سواد و فوق العاده داریم که از ابتدایی که خودش رو معرفی کرد گفت که من مشکل شنوایی دارم اگه یه موقع جوابتون رو ندادم فکر نکنید که بی توجهی بهتون کردم و خیلی راحت معلولیتش رو به همه اعلام می کرد. توی انگلیس تا قبل از اینکه اوضاع اقتصادی خراب بشه ، فاندهای خوبی به دانشجوهای معلول می دادن الان رو نمی دونم.
    کلا داشتن همه جور دانشجو برای یک دانشکاه امتیازه و اینکه دانشگاه بتونه دانشجوهای معلول رو جزو جمعیت دانشگاه داشته باشه براش حسن محسوب میشه. اینه که اصلا نگران اپلای یا هر چیز دیگه نباشید. هر اقدامی می خواید بکنید از امتحان تافل گرفته تا اپلای، بدونید که هر دانشگاه یا موسسه یا حتی سفارت برای گرفتن ویزا امکانات مخصوص داره برای شما مثلا به شما اجازه می دن که از هدفون استفاده کنید برای آیلتس (البته اگه کمکی بهتون بکنه) یا یکنفر به شما کمک کنه در مصاحبه ها و غیره. پس با اعتماد به نفس کامل فرمها و اطلاعات رو مطالعه بفرمایید و از خود دانشگاه هم می تونید سوال کنید معمولا خیلی مهربون و به قولی helpful هستند. کلا کشورهای توسعه یافته توی این چیزا خیلی باتمدن هستن. تازه تا جاییکه من می دونم شما قاعدتا reading تون از ما و افراد دیگه خیلی قوی تر هست پس خودتون مطالب بهتری رو می تونید پیدا کنید.

در مورد رشته تون، می خواستم بگم که کلا شما برای دکترا باید یه تخصص ویژه رو دنبال کنید، چیزی که بیشتر دوست دارید و در ادامه تحصیلاتتون باشه . با چیزایی که از کاراتون گفتید من حس می کنم Digital Fabrication (زیر شاخه معماری و معماری دیجیتال) به تخصص شما نزدیکتره که الان هم خیلی روی بورسه و خیلی از دانشکاهها روش کار می کنن و شاید بتونید فاند توش پیدا کنید چون سابقه تون به اپلیکیشنتون کمک می کنه. اگه دوست داشتید بفرمایید اطلاعات بیشتری بدم.
    براتون آرزوی موفقیت دارم

Member eajj آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    architecture

سلام دوستان !
    می خواستم بدونم اگر بخوایم با ارشد مرمت ادامه تحصیل بدیم ... تو چه زمینه هایی دستمون بازتره یعنی مثلا فقط باید باز مرمت خوند یا گرایش های متمایل به باستان شناسی و تاریخ هنر و ... هم مربوط به همون مرمت میشه ؟!
    اوضاع این رشته ها تو کدوم کشورها بهتره ؟

Junior Member

سلام
    من تازه امسال دیپلم معماری می گیرم.. رشتم فنی و حرفه ای بوده..
    می خوام برای ادامه تحصیل از ایران برم.. کشورهای مدنظرم.. مالزی و سوئد است..
    می خوام از تون مشورت بگیرم..
    شنیدم دانشگاه های آلمان شرقی هم هزینه ی تحصیل رایگان است.. درسته؟؟ می خوام جای مناسبی باشه هم دانشگاه خووب و هم هزینه اش مناسب باشه..

Junior Member

سلام می بخشید من معدلم 18.30 است ومی خواستم برا ارشد معماری اقدام کنم. ماهیانه 500تا 1 میلیون بهطور کل می تونم هزینه کنم . چه دانشگاهی را در گرایش معمار ی معماری ارائه می کنید که بتونم پذیرش رو ازشون بگیرم امریکا.کاندا . اتریش. انگلیس. سوئد و ترجیحا دانشگاه سطح خوب باشند.ممنون

Junior Member jhangard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture

نقل قول نوشته اصلی توسط chenashki نمایش پست ها
    سلام
    من تازه امسال دیپلم معماری می گیرم.. رشتم فنی و حرفه ای بوده..
    می خوام برای ادامه تحصیل از ایران برم.. کشورهای مدنظرم.. مالزی و سوئد است..
    می خوام از تون مشورت بگیرم..
    شنیدم دانشگاه های آلمان شرقی هم هزینه ی تحصیل رایگان است.. درسته؟؟ می خوام جای مناسبی باشه هم دانشگاه خووب و هم هزینه اش مناسب باشه..
    اول پیش دانشگاهی بخون....
    بین مالزی و سوئد مسلما سوئد بهتره.
    ایتالیا خوبه و تحصیل به زبان ایتالیایی تقریبا رایگانه البته مخارج زندگی هم هست.
    دانشگاه پلی تکنیک میلان

Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Engineering of Computing Systems,Polimi,Como Campus

روز همگی بخیر و شادی ...
    من یه سوال داشتم راجع به رشته معماری...

من لیسانس مهندسی نرم افزار با معدل 17.91 و آیلتس 6.5 دارم ... واسه ارشدم می خوام اگه امکان داشته باشه تغییر رشته بدم ... آیا تا این حد تغییر امکان پذیره ؟ از نرم افزار به معماری؟؟؟؟؟ یا اینکه باید از اول بخونم ؟

Junior Member

سلام،من از دانشگاه california college of the arts برای مستر معماری پذیرش گرفتم، کسی اطلاعی از این دانشگاه داره راجع به رشته معماریش؟دانشگاه خوبیه؟

Junior Member

سلام !
    من برای ارشد معماری یا معماری داخلی می خوام اپلای کنم برای ترم پاییز یا زمستان 2012 !!!!معدل لیسانسم 17 از دانشگاه سراسری و ielts 6.5 دارم.مدرک معماری داخلی هم دارم تمام مدارکم هم آماده هست portfolio و بقیه!!!! فقط gre ندارم !!!!!!!!!!! دانشگاهی هست در آمریکا با این شرایط بتونم پذیرش بگیرم و deadline ش تموم نشده باشه برای امسال کسی اطلاعاتی داره در این مورد؟؟؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)