صفحه 877 از 1254 نخستنخست ... 377777827867868869870871872873874875876877878879880881882883884885886887927977 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,761 تا 8,770 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معماری- دانشگاه تهران

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط Torontonian نمایش پست ها
    از دوستان اين تاپيك كه از ورشو ويزا گرفتن، كسي بوده كه براي اثبات تمكن مالي، گواهي سپرده ي بلندمدت ارائه داده باشه؟ ممنون ميشم پاسخ بديد.
    دوست عزیز. بر اساس تجربه ای که داشتم اتفاقا سپرده بلند مدت کم دردسر ترین حالته. یه برگه آ4 انگلیسی از بانک میگیرین که نه احتیاج به دارالترجمه داره نه مهر دادگستری و وزارت امور خارجه. نگرانی هم از بابت کم و زیاد بودن گردش حساب و میانگین و این چیزها هم نداره. چون اصولا گردش حساب واسه سپرده معنی نداره

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

دوستان این لینک را در موردد دوستان دانشمندمان (مثلا" وکلا) مطالعه نمائید بد نیست
    http://www.cic.gc.ca/english/departm...2012-05-25.asp

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط Torontonian نمایش پست ها
    از دوستان اين تاپيك كه از ورشو ويزا گرفتن، كسي بوده كه براي اثبات تمكن مالي، گواهي سپرده ي بلندمدت ارائه داده باشه؟ ممنون ميشم پاسخ بديد.
    دوست عزیز گواهی تمکن مالی برای اثبات دو چیز است 1 - اینکه این پول مال خودتان است 2- هر زمان بخواهید قابل دسترسی است
    بدین منظور سپرده بلند مدتی که حداقل شش ماه از افتتاحش گذشته باشد عالی است فقط با بانکتان هماهنگ کنید قوانین وربوط به برداشت را هم برایشان ذکر کند(اینکه اگر پیش از موعد بخواهید برداشت کنید میتوانید)

Junior Member

با سلام
    من سپرده بلند مدت داشتم که حدوده یک سال قبل از اقدام من افتتاح شده بود (البته این نکته رو بگم که این حساب متعلق به خواهرم بود و می شد که منتقل به من بشه بدون هیچ تغییری در وضعیت حساب و حتی تاریخ افتتاح حساب که به من منتقل شده بود مربوط به زمان خواهرم بود) و من یک کاور لتر هم گذاشتم و گفتم به دلیل تورم در ایران من این حساب رو باز کردم که از سودش استفاده کنم، و نکته جالب ای است که از من هیچ وقت آپدیت تمکن مالی رو نخواستند، حتی موقعی که پاس رکوئست شدم!!!
    امیدوارم که راهنماییم براتون مفید باشه
    NOC2151-Doc sent:25th MarchPER:21stApril -RBVO:10th MayTransfer to Warsaw:17th JulyIn Process:6th Sep
    Med email:30th Nov Med done:30th Nov Meds rcvd by London:7th Dec Medical results have been rcvd:25thDec
    PPR:27th March Passport Sent: 27th April Decision Made:14th May
    -Visa Received:22nd May

Member Torontonian آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    ارشد معماری/ تهران مرکز

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad-khn نمایش پست ها
    دوست عزیز. بر اساس تجربه ای که داشتم اتفاقا سپرده بلند مدت کم دردسر ترین حالته. یه برگه آ4 انگلیسی از بانک میگیرین که نه احتیاج به دارالترجمه داره نه مهر دادگستری و وزارت امور خارجه. نگرانی هم از بابت کم و زیاد بودن گردش حساب و میانگین و این چیزها هم نداره. چون اصولا گردش حساب واسه سپرده معنی نداره
    از شما، Mimas جان، زهرا خانم، ارسباران عزيز، pharmacist3131 و ديگر دوستاني كه لطف كردن و پاسخ دادن سپاسگزارم.
    راستي دوست گرامي پروندتون در چه وضعيه؟ ما بكلي از شما بي خبريم.
    کد رشته:2151، ارسال مدارک به سیدنی: March 11, 2011، ارسال پرونده از سیدنی به ورشو: April 8, 2011، این پراسس: September 6, 2011، مدیکال: November 21, 2011، پاس-ريكوئست: July 12, 2012، صدور ويزا: August 2, 2012، دريافت ويزا: August 9, 2012
    The night is always darkest just before the dawn

Member
    رشته و دانشگاه
    دندانپزشکی

سلام بچه ها ، امروز ورشو جواب ایمیل منو داد: حالا سوال اینکه من به طلا فروشی بگم تو فاکتور فروش سکه چی بنویسه واسه من؟ کسی تا حالا فاکتور فروش داده یا نه؟ مرسی
    D ear Madam,
    Please be advised that the evidence of funds you submitted with your application is not satisfactory as it does not show a transaction history for at least 6 months. If you are unable to submit a bank document showing transaction history, you must be able to explain why. Also, you must explain the provenance and accumulation of those funds and provide evidence. Failure to provide the additional information could result in the refusal of your application.
    Copies of your passports have been located in your file, no new copies are required.
    Sincerely,
    Immigration Section/Section d'Immigration
    Embassy of Canada/Ambassade du Canada
    Warsaw, Poland/Varsovie, Pologne

کد رشته :3113 ارسال مدارک:12 ژانویه2011، دریافت مدارک در سیدنی:20 ژانویه2011،دریافت فایل نامبر اول:15 مارچ2011 دریافت توسط ویزا آفیس ورشو :8 آپریل 2011، این پراسس : 29 june.مدیکال14 اکتبر ،درخواست کپی پاس:22می، درخواست کپی همه صفحات پاس 28 جولای ، پاس ریکوئست 31 جولای

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معماری- دانشگاه تهران

والا من بعد از فرستادن مدیکال در اوایل ژانویه مثل خیلی های دیگه منتظر پ. ر. هستیم. چند روز پیش هم ایمیل زدم که چی شد همون جواب کلیشه ای رو دادن که داریم بک گراند چک میکنیم و پیگیری نکن دیگه!

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mimas نمایش پست ها
    Torontonian عزیز، من برای تمکن مالی گواهی سپرده بلند مدت فرستادم و فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه. من در این پست توضیح داده ام و اسکن گواهی بانکیم رو هم گذاشته ام که روشن تر باشه قضیه. کلا زیاد نگران گردش حساب و موجودی نباشین که فکر نمی کنم خیلی حساس باشن روش

من هم سپرده بلند مدت دارم ولي شنيدم نوع بانك يا موسسه مالي و اعتباري مهم است ؟ اينطور هست ؟ مثلا بانكهايي كه در تحريم باشند رو مي گفتند گواهي موجودي حساب يا گردش آن معتبر و مورد قبول اونا نيست آِيا صحت دارد؟البته الان كه وضعيت تحريم فگر مي كنم استثنايي نداشته باشه درسته؟
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

Junior Member

سلام
    برای ما هم امروز درخواست کپی پاسپورت و تمکن مالی اومد ولی قد و رنگ چشم رو نخواست. نمیدونم میتونم امیدوار باشم به پاس ریکوئستی یا نه هنوز؟
    کد رشته 0811 دریافت مدارک در کانادا 10 می2011،فایل نامبر 17 جون،دریافت مدارک در ویزا آفیس 17 جولای،نامه از ورشو 28 آگست، این پروسس 9سپتامبر،مدیکال 13فوریه،رسید مدیکال در لندن23 فوریه،آپدیت مدارک و فرمها 4 آپریل،آپدیت مدارک9 می،کپی پاسپورت و تکمن مالی28می،صدور ویزا2 آگوست 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh43 نمایش پست ها
    من هم سپرده بلند مدت دارم ولي شنيدم نوع بانك يا موسسه مالي و اعتباري مهم است ؟ اينطور هست ؟ مثلا بانكهايي كه در تحريم باشند رو مي گفتند گواهي موجودي حساب يا گردش آن معتبر و مورد قبول اونا نيست آِيا صحت دارد؟البته الان كه وضعيت تحريم فگر مي كنم استثنايي نداشته باشه درسته؟
    سلام به همه دوستان خوبم در این فروم.
    دوست عزیز بعضی از وکلا روی گواهی تمکن مالی صادره بانکهای تحریمی حساسیت نشان میدهند که به نظر من کاملاً بی جاست.
    من حسابهای بانکیم در بانک م ل ت است که شامل تحریم میشه. در زمان پاس ریکوئست از ما گواهی مالی خواستند و وکیلمان هم گفت که از بانک م ل ت گواهی نده و برو مثلاً از یک صرافی و یا طلا فروشی فاکتور بگیر و از این حرفها. اما من به حرفش گوش نکردم و از همان بانک م ل ت گواهی های لازم رو گرفتم که خوشبختانه مشکلی هم پیش نیومد و ویزامون هم صادر شد.
    تنها یک نکته رو ضروری میدونم که توضیح بدم و اون اینکه حسابهای بلند مدت هم در اکثر مواقع ورشو میخواهد که ثابت کنی که پولی که در روز افتتاح حساب داشتی و یکجا بردی حساب باز کردی از کجا آمده. برای من اینرو خواستند که من فیشهای حقوقم رو به همراه حساب کوتاه مدتی که این حقوق ها در آن ریخته میشه و پول من جمع شده و بعد درست در یک روز این مبلغ از حساب کوتاه مدتم به یک حساب بلند مدت منتقل شده را فرستادم.
    Landed in Toronto on 22.07.2012 and moved to Calgary on 06.03.2013