کد رشته :3113 ارسال مدارک:12 ژانویه2011، دریافت مدارک در سیدنی:20 ژانویه2011،دریافت فایل نامبر اول:15 مارچ2011 دریافت توسط ویزا آفیس ورشو :8 آپریل 2011، این پراسس : 29 june.مدیکال14 اکتبر ،درخواست کپی پاس:22می، درخواست کپی همه صفحات پاس 28 جولای ، پاس ریکوئست 31 جولای
سلام
نگران نشو
اين پول را فراهم كن و در بانك بگذار ولي روز قبلش يك فاكتور فروش دلار يا طلا يا فروش صوري يك اتومبيل تهيه كن و ترجمه اش كن و همراه با گردش شش ماهه بفرست بره. يك كاور لتر هم بذار روش و توضيح بده كه اين مبلغ رو داشتي و بصورت طلا ، دلار يا ماشين بوده.
مضطرب نباش. نصف بيشتر بچه هايي كه اپلاي كرده و ويزا گرفته اند روششون همين بوده.
CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
and... finally... pass request July 2013
دوست عزیز کار سختی نیست فقط کافیه شما یک گواهی از یک طلا فروشی بگیری که طلا داشتی و فروختی و تاریخ فروش را با تاریخ روزی که حسابت و پر میکنی یکی یا یکی دو روز قبل تر باشه و حسابت وحالا یا واقعا با پول خودت یا با قرض پر کنی و گواهی رو بفرستی البته به نظر من طلا بهتر از سکه ست از این نظر که شاید راحت تر بتونی فاکتور بگیری و برای افیسر ملموس تره . ما که مهر دادگستری هم نزدیم و فرستادیم هم بار اول هم بار دوم چون به هرکدوم از دارالترجمه گفتیم گفتن طبق قوانین خود دادگستری قبول نمیکنه حالا شما اگه می خوای مهر هم بزنی ببین بچه های دیگه که مهر زدن چیکار کردن.در ضمن شما هیچ پولی تو حساب نداری یا مبلغی که داره کمتر از مقدار خواسته شده ست چون این دو تا با هم فرق میکنه اگه مثلا باز حداقل نصف مبلغ خواسته شده تو حسابت باشه بهتره
موفق باشی و زیاد سخت نگیر
دوست عزيز تبريك - شايد از مدارك اوليه تان مشخصات فردي را بازيابي كرده باشند و مجددا در خواست نكرده باشند.
خواهش ميكنم تعداد و كشور سفر هاي خارجي تان را در صورت امكان اعلام كنيد. من فكر ميكنم امثال من با 17 سفر خارجي كه چند تايش هم در يك سفر به چند كشور اروپايي بوده همين باعث تاخير كارمان شده. حسودي نميكنم ولي غبطه چرا![]()
CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
and... finally... pass request July 2013
متشکرم از تبریکتون هرچند خودم فکرمیکنم هنوز معلوم و قعطی نیست چون من هفته پیش ایمیل زدم که ببینم مانی اردرم رسیده یا نه و در جوابش اونها این ایمیل رو زدند.
من بعد از 18 سالگی به عنوان توریستی و حداکثر10 روز کشورهای ترکیه، قبرس، مالزی و دوبی رفتم که کوتاه بود و یک سفر 40 روزه هم سوئد بودم و حدود 5ماه و 23 روز هم دوباره سوئد بودم که برای اون عدم سو پیشینه خواسته بودند.
غبطه نخورید این قسمت زندگی هم میگذره...شما هم کلی اروپا گردی کردین به امید خدا به زودی کانادا گردی هم شروع میشه![]()
ویرایش توسط zmm : May 28th, 2012 در ساعت 08:59 PM
کد رشته 0811 دریافت مدارک در کانادا 10 می2011،فایل نامبر 17 جون،دریافت مدارک در ویزا آفیس 17 جولای،نامه از ورشو 28 آگست، این پروسس 9سپتامبر،مدیکال 13فوریه،رسید مدیکال در لندن23 فوریه،آپدیت مدارک و فرمها 4 آپریل،آپدیت مدارک9 می،کپی پاسپورت و تکمن مالی28می،صدور ویزا2 آگوست 2012
ای بابا!این افیسر شما هم خیلی مته به خشخاش میذاره...به نظر من که همون فاکتور طلا فروشی به تاریخ پر کردن حسابتون راه خوبیه...اگه این راه نشد اگه آشنایی داشته باشید که مثلا شرکت داشته باشه می تونه یه نامه بده که مثلا همسرتون فلان پروژه رو انجام دادند و در ازاش پول دریافت کردند....ما دفعه اول که مدارک جمع می کردیم یه گواهی مشابه گرفتیم فکر کنم قانع کننده بود ...راستی من اگه جای شما بودم علاوه بر همه اینا، سند ماشین یا خونه یا اجاره نامه رو که به اسم خودم یا همسرم بود هم ترجمه می کردم که نشون بده که مثلا اگه بخواید برید می تونید با فروش این ها پول تهیه کنید....در نهایت یه کاورلتر درست و حسابی هم تهیه کنید و با چند نفر چک کنید... به امید خدا این دفعه با خبر پاس ریکوئستی خوشحالمون می کنید....
لندینگ در تورنتو July 2012
Thank God
علاقه مندی ها (Bookmarks)