صفحه 879 از 1254 نخستنخست ... 379779829869870871872873874875876877878879880881882883884885886887888889929979 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,781 تا 8,790 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی تهران

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    مبارکه اگر دکترتان در فرمهای مدیکال قد و رنگ چشمتان را نوشته باشه دیگه نمیخواهند انشاالله که زودتر مدارک را بفرستید و نوبت الصاق ویزاتون هم برسه
    با تشکر فراوان از زحمات جنابعالی و وقت ذیقمتی که صرف پاسخگویی به سوالات ما در این فروم می فرمایید،سوالی داشتم:همون طور که حتما مستحضر هستید ما ویزامون رو از ویزا آفیس آنکارا و به شکل خاصی گرفتیم وچون هم ما خیلی هیجان زده بودیم هم آفیسر عزیز خیلی هول شده بودنددر برگه cpr فرزندان ما، قد دوسال پیش اونها رو نوشتن در حالی که فرزندان ما در فاصله ارسال مدارک به سیدنی تا امروز 10-15 سانتیمتر قد کشیدن به نظر شما آیا امکان داره به خاطر این موضوع اختلاف قد،فرزندان ما رو در فرودگاه دیپورت کنن؟خواهش می کنم نظر خودتون رو بفرمایید و در صورت امکان نظر پسر عموی گرامی رو هم که از وکلای مهاجرت هستن لطف بفرمایید و جویا شوید. از بذل توجه شما کمال تشکر رو دارم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معماری- دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط AM48 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان خوبم در این فروم. دوست عزیز بعضی از وکلا روی گواهی تمکن مالی صادره بانکهای تحریمی حساسیت نشان میدهند که به نظر من کاملاً بی جاست. من حسابهای بانکیم در بانک م ل ت است که شامل تحریم میشه. در زمان پاس ریکوئست از ما گواهی مالی خواستند و وکیلمان هم گفت که از بانک م ل ت گواهی نده و برو مثلاً از یک صرافی و یا طلا فروشی فاکتور بگیر و از این حرفها. اما من به حرفش گوش نکردم و از همان بانک م ل ت گواهی های لازم رو گرفتم که خوشبختانه مشکلی هم پیش نیومد و ویزامون هم صادر شد. تنها یک نکته رو ضروری میدونم که توضیح بدم و اون اینکه حسابهای بلند مدت هم در اکثر مواقع ورشو میخواهد که ثابت کنی که پولی که در روز افتتاح حساب داشتی و یکجا بردی حساب باز کردی از کجا آمده. برای من اینرو خواستند که من فیشهای حقوقم رو به همراه حساب کوتاه مدتی که این حقوق ها در آن ریخته میشه و پول من جمع شده و بعد درست در یک روز این مبلغ از حساب کوتاه مدتم به یک حساب بلند مدت منتقل شده را فرستادم.
    یک زمانی فقط دو سه تا بانک تحریم بودن. الان که ماشالله کل مملکت تحریمه و بانک های خصوصی هم شامل شدن. اصولا هم این تحریم ربطی به بررسی تمکن مالی ما نداره. هیچ سفارتی هم به این مسئله گیر نمیده. به هر حال ما باید پولمون رو توی یکی از همین بانک ها بذاریم دیگه.

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط s30min نمایش پست ها
    ای بابا!این افیسر شما هم خیلی مته به خشخاش میذاره...به نظر من که همون فاکتور طلا فروشی به تاریخ پر کردن حسابتون راه خوبیه...اگه این راه نشد اگه آشنایی داشته باشید که مثلا شرکت داشته باشه می تونه یه نامه بده که مثلا همسرتون فلان پروژه رو انجام دادند و در ازاش پول دریافت کردند....ما دفعه اول که مدارک جمع می کردیم یه گواهی مشابه گرفتیم فکر کنم قانع کننده بود ...راستی من اگه جای شما بودم علاوه بر همه اینا، سند ماشین یا خونه یا اجاره نامه رو که به اسم خودم یا همسرم بود هم ترجمه می کردم که نشون بده که مثلا اگه بخواید برید می تونید با فروش این ها پول تهیه کنید....در نهایت یه کاورلتر درست و حسابی هم تهیه کنید و با چند نفر چک کنید... به امید خدا این دفعه با خبر پاس ریکوئستی خوشحالمون می کنید....
    سند خونه ترجمه کردن و فرستادن به این راحتی ها نیست کلی دنگ و فنگ داره و بازرس باید بیاد خونه رو متر کنه و تائید کنه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معماری- دانشگاه تهران

دوست عزیز. نگرانی هم حدی داره.فکر کن شما رو به خاطر این که بلند شدن قد بچه هاتون گزارش نشده از فرودگاه برگردونن تهران....شما از این مرحله دیگه گذشتید. بعد که رسیدید اونجا و زندگیتونو شروع کردید به اندازه کافی مورد برای نگران شدن هست

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

سلام ممنونم ااز لطف شما اتفاقا" پسر عموم الان تورنتو ست زنگ زدم سئوال کردم گفت کلا" بی خیال فکرشم نکنید فقط شماره پاسشون درست باشه بقیش مهم نیست مسئولیت هر اشتباهی در برگه ها با افسر ویزاست جالب اینکه نام یکی از عمو زاده های من در پاس دخترش اشتباه نوشته شده بود و هیچ ایرادی هم پیش نیامد کلا" زیاد روی این چیزا حساس نیستند در کل هیچ کس نمیتواند یک نیو کامر را دیپورت کند مگر اینکه موارد خلاف امنیت ملی کانادا را مرتکب شوند (جنس قاچاق مواد مخدر و .... ) نام شما در سیستم cic بهمراه همه مشخصاتتان هست سن بچه ها هم که با پاسشان یکی است جزئیات دیگر مهم نیست انشاالله که زودتر بروید و مستقر بشوید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    معماری- دانشگاه تهران

من برای ویزای انگلیس سند خونمو دادم ترجمه. احتیاج به بازرس و متر کردن و این حرفا نیست. مثل بقیه اسناد ترجمه میکنن. فقط یه ذره گرونتر میگیرن.

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط helensalon نمایش پست ها
    سند خونه ترجمه کردن و فرستادن به این راحتی ها نیست کلی دنگ و فنگ داره و بازرس باید بیاد خونه رو متر کنه و تائید کنه
    دوست عزیز من کازشناس رسمی دادگستری رشته ساختمان هستم بازرس به خانه کسی نمیره کارشناس میره اصلا" سند را لازم نیست ترجمه کنید روال کار (اکثرا" برای اینوستور ها )این است که سند را میدهید کارشناس ارزیابی میکنه بعد میدهید برای ترجمه . اینها به دارائی منقولتان (پول نقد) کاردارند دارائی که بتوانید آنرا سریعا" با خود ببرید
    پول رهن خانه بعد از انقضا یا فسخ اجاره خانه - پول فروش ماشین طلا خانه ارز و.....- کلا" با پول نقد کار دارند باید معادل حداقل فاند لازم پول نقد موجه نشان بدهید یعنی پول با منشع مشخص

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad-khn نمایش پست ها
    من برای ویزای انگلیس سند خونمو دادم ترجمه. احتیاج به بازرس و متر کردن و این حرفا نیست. مثل بقیه اسناد ترجمه میکنن. فقط یه ذره گرونتر میگیرن.
    شاید انگلیس فرق کنه ولی وکیل ما با پیشنهاد ترجمه سند خونه موافقت نکرد و گفت برای اون کار باید کارشناس رسمی دادگستری بیاد خونه رو کارشناسی کنه و تائید کنه .برای سرمایه گذاری هم یکی از اقوام که اقدام کرده بود همین مراحل طی شد

Banned
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط farhad-khn نمایش پست ها
    شما احتمالا" برای ویزا یا اثبات وجود ملک این کار را انجام دادی برای اثبات بهای ملک حتما" باید کارشناس ملک را ارزیابی کرده و کانون کارشناسان نیز تائید کنند بعد بدهید برای ترجمه آفیسرها که علامه دهر نیستند که قیمت املاک همه جا را بدانند برای اثبات تمکن مالی قیمت ملک مهم است برای آزاد کردن یک زندانی در ایران هم اکثرا وثیقه رو میدن کارشناسی

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

هم فرومی های عزیز

با اینکه این روزها اصلا دل و دماغ اومدن به فروم رو ندارم و از این انتظار خسته شدم ولی یک سوالی تو ذهنم هست که اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بدونم . وقتی یک زوج ویزاشون رو میگیرند حتما باید اولین لندینگ رو با هم انجام بدن یا اون قانون کف تعداد روزهای بودن داخل کانادا برای هر شخص مجزاست؟ ممنونم