صفحه 880 از 1254 نخستنخست ... 380780830870871872873874875876877878879880881882883884885886887888889890930980 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,791 تا 8,800 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

سلام

با توجه به خبرهایی که از دوستان میرسه انگار درخواست کپی پاسپورت هم متوقف شده!!! درسته؟؟

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    هم فرومی های عزیز

با اینکه این روزها اصلا دل و دماغ اومدن به فروم رو ندارم و از این انتظار خسته شدم ولی یک سوالی تو ذهنم هست که اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بدونم . وقتی یک زوج ویزاشون رو میگیرند حتما باید اولین لندینگ رو با هم انجام بدن یا اون قانون کف تعداد روزهای بودن داخل کانادا برای هر شخص مجزاست؟ ممنونم
    من شنیدم فقط مین اپیلیکنت باید تو 5 سال 2 سال کانادا باشه ولی بازم مطمئن نیستم چون فقط شنیدم

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    دوست عزیز من کازشناس رسمی دادگستری رشته ساختمان هستم بازرس به خانه کسی نمیره کارشناس میره اصلا" سند را لازم نیست ترجمه کنید روال کار (اکثرا" برای اینوستور ها )این است که سند را میدهید کارشناس ارزیابی میکنه بعد میدهید برای ترجمه . اینها به دارائی منقولتان (پول نقد) کاردارند دارائی که بتوانید آنرا سریعا" با خود ببرید
    پول رهن خانه بعد از انقضا یا فسخ اجاره خانه - پول فروش ماشین طلا خانه ارز و.....- کلا" با پول نقد کار دارند باید معادل حداقل فاند لازم پول نقد موجه نشان بدهید یعنی پول با منشع مشخص
    خیلی ممنون از راهنماییتون منظور من از بازرس همون کارشناس دادگستری بود که البته بد نوشتم ولی خیلی ممنون از اینکه این مسئله رو درست کامل توضیح دادین

Senior Member mehran23 آواتار ها

هم فرومی های عزیز

با اینکه این روزها اصلا دل و دماغ اومدن به فروم رو ندارم و از این انتظار خسته شدم ولی یک سوالی تو ذهنم هست که اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بدونم . وقتی یک زوج ویزاشون رو میگیرند حتما باید اولین لندینگ رو با هم انجام بدن یا اون قانون کف تعداد روزهای بودن داخل کانادا برای هر شخص مجزاست؟ ممنونم
    بايد موقع اولين لندينگ همه افراد پرونده باشند و بعد از اون و گرفتن پي آر كارت هر كسي جدايت داستانش البته تا جايي كه من ميدونم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

هم فرومی های عزیز

من شنيدم که لازمه اول Main App وارد بشه حالا يا به همراه بقيه يا بقيه بعدا"

اما در مورد حداقل تعداد روزهاي لازم براي درخواست Citizenship مطمئن هستم که هر فرد کاملا جدا و مستقل هست.

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

هم فرومی های عزیز

سلام بر دوست عزیزم لندینگ کل افراد خانواده باید با هم باشد (زن و شوهر بچه ها مستثنی هستند) زیرا امتیاز همسر در پذیزش موثر است (بند همراهی همسر در کانادا در فرمهای اولیه ) به محض لندینگ هر کس سرنوشتش دست خودشه میتونه 2 سا از 5 سال بمونه تا 5 سال دیگه کارتش تمدید بشه و میتونه سه سال از چهار سال بمونه تا تقاضای پاس کانادائی و شهروندی بکنه باز هم اگر مشکلی بود بگید یکی از بستگان ما کارمند اداره مهاجرته و کارش خدمات به مهاجرینه (درخواست صدور کارت . محاسبه تعداد روزهای لازم جهت تمدید کارت یا درخواست شهروندی واقدام جهت این امور و .....)هر سئولی داشتید میتونم ازش بپرسم . موفق باشید

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

سلام

با توجه به خبرهایی که از دوستان میرسه انگار درخواست کپی پاسپورت هم متوقف شده!!! درسته؟؟
    نه دوست خوبم دو ستمون zmm دیروز ایمیل ارسال کپی پاسپورت و آپدیت گواهی تمکن مالی خواستند

Member maraljoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط neda1 نمایش پست ها
    بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنین!!!!
    سلام دوست عزیز ، اینجا کلی راجع به این موضوع صحبت شده ، اونجا باقی سوالات رو مطرح کنین
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...9%83%29/page71

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    چقدر طوا کشید ع س پ از سوئد بگیرید اگه توضیح بدهید ممنون میشم
    اول به سایت مربوطه رفتم یه فرم بود پرکردم و امضا و اسکن کردم ولی ازآنجا که باید مبلغی پرداخت میکردم و از ایران امکان پذیر نبود از دوستی خواهش کردم که پرداخت رو انجام دادن و در کل ایشون فرم اسکن شده من و رسید پرداختی رو به آدرس ذکرشده در سایت فرستادن و حدود2-3 روز طول کشید که این گواهی رو صادر کردن و ایشون همران مسافر برای من فرستادن ایران و من پست کردم ورشو.البته یه مشکلات کوچکی پیش اومد این وسط که به خاطر اشتباه دوستم بود و بهتر هست که کسی که پرداخت میکنه رسید رو برای شما اسکن کنه و شما خودتون فرم و رسید رو اسکن کنین برای سازمان مربوطه اش ولی آدرس دوستتون رو بدین چون فکرنمیکنم به کشور ما راحت ارسال بشه.
    کد رشته 0811 دریافت مدارک در کانادا 10 می2011،فایل نامبر 17 جون،دریافت مدارک در ویزا آفیس 17 جولای،نامه از ورشو 28 آگست، این پروسس 9سپتامبر،مدیکال 13فوریه،رسید مدیکال در لندن23 فوریه،آپدیت مدارک و فرمها 4 آپریل،آپدیت مدارک9 می،کپی پاسپورت و تکمن مالی28می،صدور ویزا2 آگوست 2012

Member meandcanada آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineer/ Tehran Polytechnic

سلام به همه
    به سايت http://www.parscanada.com/_2256 رفتم. خبري درباره ي قطعي شدن ارسال كپي به ورشو و دريافت ويزا از آنكارا بود ولي منبعي در سايت cic.gc.ca ارايه نكرده.
    CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
    Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
    and... finally... pass request July 2013