سلام
با توجه به خبرهایی که از دوستان میرسه انگار درخواست کپی پاسپورت هم متوقف شده!!! درسته؟؟
سلام
با توجه به خبرهایی که از دوستان میرسه انگار درخواست کپی پاسپورت هم متوقف شده!!! درسته؟؟
سلام بر دوست عزیزم لندینگ کل افراد خانواده باید با هم باشد (زن و شوهر بچه ها مستثنی هستند) زیرا امتیاز همسر در پذیزش موثر است (بند همراهی همسر در کانادا در فرمهای اولیه ) به محض لندینگ هر کس سرنوشتش دست خودشه میتونه 2 سا از 5 سال بمونه تا 5 سال دیگه کارتش تمدید بشه و میتونه سه سال از چهار سال بمونه تا تقاضای پاس کانادائی و شهروندی بکنه باز هم اگر مشکلی بود بگید یکی از بستگان ما کارمند اداره مهاجرته و کارش خدمات به مهاجرینه (درخواست صدور کارت . محاسبه تعداد روزهای لازم جهت تمدید کارت یا درخواست شهروندی واقدام جهت این امور و .....)هر سئولی داشتید میتونم ازش بپرسم . موفق باشید
سلام دوست عزیز ، اینجا کلی راجع به این موضوع صحبت شده ، اونجا باقی سوالات رو مطرح کنین
http://www.applyabroad.org/forum/sho...9%83%29/page71
اول به سایت مربوطه رفتم یه فرم بود پرکردم و امضا و اسکن کردم ولی ازآنجا که باید مبلغی پرداخت میکردم و از ایران امکان پذیر نبود از دوستی خواهش کردم که پرداخت رو انجام دادن و در کل ایشون فرم اسکن شده من و رسید پرداختی رو به آدرس ذکرشده در سایت فرستادن و حدود2-3 روز طول کشید که این گواهی رو صادر کردن و ایشون همران مسافر برای من فرستادن ایران و من پست کردم ورشو.البته یه مشکلات کوچکی پیش اومد این وسط که به خاطر اشتباه دوستم بود و بهتر هست که کسی که پرداخت میکنه رسید رو برای شما اسکن کنه و شما خودتون فرم و رسید رو اسکن کنین برای سازمان مربوطه اش ولی آدرس دوستتون رو بدین چون فکرنمیکنم به کشور ما راحت ارسال بشه.
کد رشته 0811 دریافت مدارک در کانادا 10 می2011،فایل نامبر 17 جون،دریافت مدارک در ویزا آفیس 17 جولای،نامه از ورشو 28 آگست، این پروسس 9سپتامبر،مدیکال 13فوریه،رسید مدیکال در لندن23 فوریه،آپدیت مدارک و فرمها 4 آپریل،آپدیت مدارک9 می،کپی پاسپورت و تکمن مالی28می،صدور ویزا2 آگوست 2012
سلام به همه
به سايت http://www.parscanada.com/_2256 رفتم. خبري درباره ي قطعي شدن ارسال كپي به ورشو و دريافت ويزا از آنكارا بود ولي منبعي در سايت cic.gc.ca ارايه نكرده.
CIO receipt: May 2011, WARSAW In process: Sep 2011, Medical : Jan 2012
Pass copies+ proof of fund+ Landing fee : Oct 2012
and... finally... pass request July 2013
علاقه مندی ها (Bookmarks)