صفحه 18 از 66 نخستنخست ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 657

موضوع: University of North Carolina Charlotte

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

پیش فرض پاسخ : University of North Carolina Charlotte

آقا این سوال منم هست....من TA دارم از اینجا.....اما استادم دارم...و چون TA داشتم باهاش اصلا در مورد RA صحبت نکردم ......دوستان امکانش هست که بتونیم هم RA داشته باشیم هم TA ....هر دم فول؟؟.....یعنی دیدم کسی که half RA باشه و half TA ....اما اینکه هردوش فول باشه....میشه؟؟

وقت برا زیارت هست محمود جان.....
    I love you USA

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط reg2 نمایش پست ها
    آقا این سوال منم هست....من TA دارم از اینجا.....اما استادم دارم...و چون TA داشتم باهاش اصلا در مورد RA صحبت نکردم ......دوستان امکانش هست که بتونیم هم RA داشته باشیم هم TA ....هر دم فول؟؟.....یعنی دیدم کسی که half RA باشه و half TA ....اما اینکه هردوش فول باشه....میشه؟؟

وقت برا زیارت هست محمود جان.....
    یکی از دوستام UBC میخونه هم TA هست هم RA
    تو کانادا میشه..احتمالا اونجا هم میشه

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

ولی من فکر نکنم دوبرابر پول یک دانشجوی عادی رو به کسی بدن......
    I love you USA

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

My professor said that UNCC does not provide RA for first year student and also does not provide (RA+TA) simultaneously
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

ApplyAbroad Hero

TA رو دپارتمان میدیه RA رو استاد بش حقوق میده..حالا نمیدونم دو برابر میشه یا نه
    فلوشیپ به همرات TA/RA هم زیاد دیدم.

Senior Member saeedsharif آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-UNC Charlotte

شما به عنوان ويزاي F فقط مي تونين 20 ساعت در هفته كار كنين و TA+RA اون هم به صورت فول مي شه بيشتر از 20 ساعت و غيرقانونيه ، فراموش نكنيد كه هر پولي خارج از مجراي تعريف شده TA يا RA بهتون بدن، براي فردي كه اون پول رو داده مسئوليت مي آره. در ضمن بحث كانادا شد، بهتره اين رو بگم كه كانادا اين محدوديت رو نداره و شما در صورت توان مي تونيد هم RA‌ بشيد وهم TA‌ و پولش رو هم به صورت كامل بگيريد.
    واقعا که!!!

رشته و دانشگاه
    EE-UNC Charlotte

بچه ها برای اون یک هفته اول اگه دنبال یک جای مناسب برای موندن هستید، من این سایت رو پیدا کردم و به نظر قیمت اش مناسبه
    http://www.intownsuites.com/locations/university-zcn
    واقعا که!!!

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedsharif نمایش پست ها
    شما به عنوان ويزاي F فقط مي تونين 20 ساعت در هفته كار كنين و TA+RA اون هم به صورت فول مي شه بيشتر از 20 ساعت و غيرقانونيه ، فراموش نكنيد كه هر پولي خارج از مجراي تعريف شده TA يا RA بهتون بدن، براي فردي كه اون پول رو داده مسئوليت مي آره. در ضمن بحث كانادا شد، بهتره اين رو بگم كه كانادا اين محدوديت رو نداره و شما در صورت توان مي تونيد هم RA‌ بشيد وهم TA‌ و پولش رو هم به صورت كامل بگيريد.
    تا جایی که بنده دیدم RA نه در کانادا و نه در امریکا شغل حساب نمیشه و جزو محدودیت ساعتهای کار بحساب نمیاد چون شما دارید روی تز خودتون کار میکنید و عملا جزو تحصیل شماست. در کانادا محدودیت ساعت کار on-campus اتفاقا بیشتر از امریکاست: ده ساعت در هفته و حداکثر 280 ساعت در سال. ولی چون حقوق TA ها معمولا بالاست (در دانشگاههای انتاریو تا 40 دلار در ساعت) رقم بدی از آب درنمیاد. در کانادا میتوانید RA و TAو اسکولارشیپ همه را با هم داشته باشید.

رشته و دانشگاه
    EE-UNC Charlotte

حرفتون درست، اما اگر استاد بخواد علاوه بر TA به خاطر RA بودن شخص بهش پول بده، کسی نمی گه که این پول رو چرا داری بهش می دی ؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    تا جایی که بنده دیدم RA نه در کانادا و نه در امریکا شغل حساب نمیشه و جزو محدودیت ساعتهای کار بحساب نمیاد چون شما دارید روی تز خودتون کار میکنید و عملا جزو تحصیل شماست. در کانادا محدودیت ساعت کار on-campus اتفاقا بیشتر از امریکاست: ده ساعت در هفته و حداکثر 280 ساعت در سال. ولی چون حقوق TA ها معمولا بالاست (در دانشگاههای انتاریو تا 40 دلار در ساعت) رقم بدی از آب درنمیاد. در کانادا میتوانید RA و TAو اسکولارشیپ همه را با هم داشته باشید.
    واقعا که!!!

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedsharif نمایش پست ها
    حرفتون درست، اما اگر استاد بخواد علاوه بر TA به خاطر RA بودن شخص بهش پول بده، کسی نمی گه که این پول رو چرا داری بهش می دی ؟؟
    دقیقا بخاطر کار روی تزش دیگه. اصلا RA عموما پولی است که برای کار روی تزتون میگیرید. اگر پول نگیرید که RA نیستید! در بعضی دانشگاههای کانادا اومدن دو نوع RA مختلف تعریف کرده اند: یکی که برای کار روی تز خودتون به شما داده میشه و بنوعی award حساب میشه و نه مشمول مالیاته و نه مشمول حداکثر ساعت کار. یک نوع دیگه اش برای کار اضافی است که شما برای استاد خودتون یا استاد دیگری انجام بدین که خارج از موضوع تزتون باشه و در این صورت هم مشمول مالیاته و هم حداکثر ساعت کار. من در تمام سالهایی که درس میخوندم و RA و TA میگرفتم هیچ وقت به مشکل حداکثر ساعت کار برخورد نکردم.

برای اطمینان بیشتر میتونید با دانشگاهتون چک کنید ولی تقریبا مطمئنم که داشتن RA و TA همزمان نقض حداکثر ساعت کاری حساب نمیشه.