بچه ها من فراموش کردم تو فرم Family Information اسم اعضای خانوادمو به فارسی هم بنوسیم و مدارکمو دو روزه پست کردم به نظرتون چی میشه حالا؟
بچه ها من فراموش کردم تو فرم Family Information اسم اعضای خانوادمو به فارسی هم بنوسیم و مدارکمو دو روزه پست کردم به نظرتون چی میشه حالا؟
کاملا بستگی به دانشگاه محل تحصیلتون داره، من مدرک کارشناسی در 3 ساعت گرفتم مدرک کارشناسی ارشد رو طی 2 ماه!! به دانشگاه مراجعه کنید و یا تماس بگیرید. دانشگاه های شهرستان خیلی سریع میدند، دانشگاه های واقع در تهران حدود 2 هفته طول میشکه و حتی کمتر، بجز خود دانشگاه تهران که وضعیت خیلی نابسامانی داره!
درود
پنج شنبه مدارک رو فرستادم آنکارا. امروز به دستشون رسید. با قیمت 28.500
توی فرمی که پر کردم ایمیل و آدرس و شماره موبایل و خونه رو گذاشتم. خواستم ببینم شروع بررسی مدارک و نتیجش رو چجوری بهم خبر میدن ؟
سپاس
سلام دوستان. من 21 ایپریل مدارکو دادم به DHL. اون موقه من با پذیرش دانشگاه simon fraser واسه ویزا اقدام کردم اما الان از UBC پذیرش دارم و حتما میخوام برم UBC . با توجه به اینکه سفارت مدارک simon fraser رو داره، من باید چیکار کنم که ویزای تحصیلیم واسه UBC صادر شه؟ میشه وقتی سفارت بت ایمیل زد که پاشو بیا، علاوه بر پاس پذیرش جدیدمو هم ببرم و همونجا کاراشو انجام بدم؟ کسی کرده اینکارو؟ چجوریه و چقدر طول میکشه تا کاراش انجام شه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)