دو روز هست كه ايميل من هك شده و از طرف من پيامهاي بي ربط و تبليغاتي به افراد ليست آدرسهام فرستاده شده ؟ نگران نشاني آنكارا و سيدني هستم ! چكار بايد انجام بدهم ؟؟؟؟؟؟؟؟
1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
دو روز هست كه ايميل من هك شده و از طرف من پيامهاي بي ربط و تبليغاتي به افراد ليست آدرسهام فرستاده شده ؟ نگران نشاني آنكارا و سيدني هستم ! چكار بايد انجام بدهم ؟؟؟؟؟؟؟؟
از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....
اگر تو sent box شما چیزی هست که معلومه داره مستقیماً از طریق خود ایمیل شما این ایمیلها فرستاده میشه پس کافیه فقط پسورد ایمیل رو عوض کنید.
اگه تو sent box خودتون چیزی نمی بینید، کاری نمیتونید بکنید!!! در واقع تمام آدرس موجود در کانتکت لیست شما لو رفته و از طریق یک ایمیل دیگه به اسم ایمیل شما واسه آدرسهای موجود داره این ایمیلها فرستاده میشه. واسه همین کاری نمیشه کرد، یک مدت صبر کنید کم کم خودش متوقف میشه. به دوستان هم بسپارید به جز ایمیلهای فارسی شما ایمیل دیگه ایی از طرف شما رو باز نکنند. معمولن تو این ایمیلها یک آدرسی هست که اگر توسط کاربر باز بشه همون اتفاقی که واسه شما افتاده واسه نفر بعدی تکرار میشه. اصولاً سعی کنید ایمیل آدرسهای مربوط به مهاجرت تو لیست کانتکت شما نباشه.
دوستان خبری از مدیکال یا آپدیت از آنکارا واسه گروه ما نیست؟ چرا اینجوری شده، انگار اکثر ویزا آفیسها رسیدگی به پرونده های گروه مارو معلق کردن! آنکارا بودن ویزا آفیس ما هم که ظاهراً مزید بر علت شده.![]()
سلام دوستان . ظاهرا تحولاتی در ماه ژوئن در راه است . به امید موفقیت همه در کانادا
یه سوال... بعد از فرستادن آپدیت مدارک توی ایکیس لاینی در موردش اضافه نمیشه؟
اگر نه من هی هر روز به امید رسیدن مدارک نرم چکش کنم! اینقدر این UCI رو وارد کردم دیگه چشم بسته هم میتونم بزنمش!![]()
با سلام چقدر این انتظار طولانی شده
دوستان تو فیسبوک یه صفخه باز شده به نام iranian applicant federal skilled worker لطفا بیایید عضو بشین. تا اونچا رو هم مثل اینجا بکنیم. اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی بدین لطفا
البته به یه هوای دیگه من باز میرم چکش میکنم
اینکه یهو خدای نکرده، زبونم لال، زبونم لــــــال (!) این دم آخری دیسیژن مید نشیم!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)