صفحه 2665 از 5471 نخستنخست ... 16652165256526152655265626572658265926602661266226632664266526662667266826692670267126722673267426752715276531653665 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,641 تا 26,650 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط aitack نمایش پست ها
    منظورتون از زمان اقدام چیه؟ رسیدن مدارک به سیدنی؟
    در رابطه با اینکه کدوم تاریخ اولویت رو نشون می ده خیلی بحث شد و معمولا این سه تاریخ بعنوان معیار در نظر گرفته می شد
    1- تاریخ ارسال فرمها به سیدنی
    2- تاریخ فایل نامبر 1
    3- تاریخ فایل نامبر 2

بعد از تحلیلها و روندها مربوط به انتقال به ورشو و این پراسس واقعی بنظر می رسه تاریخ ارسال به سیدنی که همون تاریخ تشکیل پرونده است بعنوان تاریخ معیار باشه البته هنوز هم ابهاماتی داره ولی با توجه به بررسی های خودم و برخی از اعضای فروم اگه مثلا بخوان پاس ریکوئستها رو بنوبت بدن بنظر می یاد تاریخ سیدنی رو لحاظ کنند
    (البته تاریخ مدیکالها نشون داده که هیچ معیار زمان اقدام رو لحاظ نکردند - بغیر از سه هفته اخیر که داره یکجورایی با نظم میشه)

Lightbulb پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

سلام دوستان

با توجه به جدول 38 تایی ها که فقط 15 درصد از کیس ها (مدیکال یا دی سی) در طی 2-3 ماه اخیر تعیین تکلیف شدن و با توجه به اینکه 1 ماه بیشتر از تاریخ اعلام شده قبلی بیشتر باقی نمونده, 85 درصد باقی مونده باید معجزه ای براشون اتفاق بیوفته که فایلشون به سرانجام برسه.

NB: نظر شخصی! امیدوارم که اشتباه باشه

دوستان Ecase من کلاً باز نمیشه!!! میگه چنین پرونده ای وجود نداره کسی الان این مشکل رو داره؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط anahita2012 نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    ما امروز رفتیم واسه مدیکال. فقط یه چیزی من به دکتره گفتم قرص تیرویید میخورم. آیا این میتونه مشکلی ایجاد کنه؟
    فکر میکنم نباید میگفتم ولی خر شدم دیگه حالا چیکار کنم ؟
    واااااای منم همین کارو کردم اصلا نمی دونم چرا گفتم دکتر هم بهم گفت برو از دکترت نامه بگیر که مشکلی نیست و با قرص کنترل میشه آخرین آزمایشتم بیار من ضمیمه پرونده کنم
    شما پیش کدوم دکتر رفتین؟ به شما نگفت نامه بیارین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    دوستان Ecase من کلاً باز نمیشه!!! میگه چنین پرونده ای وجود نداره کسی الان این مشکل رو داره؟؟
    چند تا نکته وجود داره
    اول اینکه UCI مین اپلیکنت رو باید بزنید (یا قایل نامبر)
    دوم اینکه تو قسمت پائین فقط نام خانوادگی رو بنویسید

از لحاظ تاریخ‌ها و تایپ هم مطمئن بشید که اشتباه تایپی ندارید
    قاعدتن نباید مشکلی باشه، در غیر اینصورت دوستان باتجربه‌تر بیان بگن که شاید قبلن چنین موردی سابقه داشته باشه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ald نمایش پست ها
    سلام دوستان

با توجه به جدول 38 تایی ها که فقط 15 درصد از کیس ها (مدیکال یا دی سی) در طی 2-3 ماه اخیر تعیین تکلیف شدن و با توجه به اینکه 1 ماه بیشتر از تاریخ اعلام شده قبلی بیشتر باقی نمونده, 85 درصد باقی مونده باید معجزه ای براشون اتفاق بیوفته که فایلشون به سرانجام برسه.

NB: نظر شخصی! امیدوارم که اشتباه باشه
    تو کدوم منبع اعلام شده بود که تا 1 ماه دبگه قرار بوده برای همه مدیکال بیاد!!!!!!!
    كد رشته: 0711 ارسال مدارك به سيدني: 15 April 2009فايل نامبر سيدني: 12 May 2009ارسال مدارك به سوريه: 2 July 2009شروع پندينگ: 15 July 2009 شروع این پروسس: 23 Nov 2011 انتقال فایل به ورشو: 01 Dec 2011 شروع این پروسس واقعی و درخواست آپدیت: 15 Dec 2011 دریافت مدیکال: 25 June 2012رسیدن مدیکال به لندن: 16 July 2012

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    کسری جان
    من ار صبح یک مشکلی دارم خواستم نگم تو فروم ولی الان که شما اینو گفتین منم میگم
    صبح که وارد ایکس شدم تعجب کردم چون همیشه کلمه contact us زیر آدرس که نوشته اگر تغییر ادرس دارین تماس بگیرین
    و contact us قسمت پایینش که گفته اگر میخواین این پرونده دیگه دیده نشه تماس بگیرید همیشه توی این چند سال آبی رنگ بود یعنی اینکه من هیچ وقت نرفته بودم توشتون اما امروز رنگش عوض شده دقیقا انگار یکی روشون کلیک کرده و رفته توشون
    من از صبح نگرانم و هر چی فکر مکینم نمیدونم چه کار کنم و دارم فکر میکنم ایا کسی فایل نامبر منو داره؟فقط به تنها کسی که دادم همین شرکتی هست که قراره کیپس رو بگیره همین
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

دوستان تو فیسبوک یه صفخه باز شده به نام iranian applicant federal skilled worker لطفا بیایید عضو بشین. تا اونچا رو هم مثل اینجا بکنیم. اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی بدین لطفا

سلام بچه ها
    ما امروز رفتیم واسه مدیکال. فقط یه چیزی من به دکتره گفتم قرص تیرویید میخورم. آیا این میتونه مشکلی ایجاد کنه؟
    فکر میکنم نباید میگفتم ولی خر شدم دیگه حالا چیکار کنم ؟
    دوستان یکی جواب بده آیآ اینکهتوی مدیکال باشه که چه دارویی میخورید بد میشه؟

دوستان یکی جواب بده آیآ اینکهتوی مدیکال باشه که چه دارویی میخورید بد میشه؟
    نه چرا بد؟ من هیچ مریضی نداشتم اما دکتر مشکوک شد به تیرویید آزمایش اضافه داد . بعدم اینکه دوست گرامی بیماری هایی رو رد می کنند که واسه دولت هزینه داشته باشه یا واگیر داشته باشه. نگران نباشید حالا کی پاسپورتامون رو می حوان؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)