ویزای برای دانشگاه خاصی صادر نمیشه، ُstudy permit که در زمان ورودتون به خاک کانادا در فرودگاه صادر میشه با توجه به نامه پذیرش و برای دانشگاه خاص صادر میشه. در نتیجه اگر سفارت فرایند برسی مدارک شما رو با همون نامه simon fraser انجام بده هیچ مشکلی پیش نمیاد، کافیه در فرودگاه نامه پذیرش UBS رو ارائه بدید تا Study permit برای ان صادر بشه. البته من نمیدونم simon fraser کدوم ایالته! اگر کبک باشه شرایط فرق میکنه
خوشبختانه SFU و UBC در یک شهر هستند. فکر نمی کنم این دوستمون به مشکل خاصی برخورد کنه
درسته که توی ویزا اسمی از دانشگاه نمییاد اما من شنیدم که اطلاعات دانشگاه توی سیستمشون ثبت میشه و اونجا اگه من نامه UBC رو بدم شاید متوجه بشن که واسه ویزا با SFU اپلای کردم. من شنیدم یکی تو ایران در عرض 1 روز و قبل از اینکه بره استتوس دانشگاه رو عوض کرده بود. اما نمیدونم الان که سفارت به جای دیگه ای منتقل شده تکلیف چیه؟
یکی از اصول اساسی که دولتی مثل کانادا خودش رو مدعی اون می دونه "حمایت از آزادی های مذهبی" هست و حتی در قوانین این کشور هم صراحتا به این مساله اشاره شده (برای مثال می تونید به این مقاله یه نگاهی بندازید). در سایت اداره مهاجرت و شهروندی کانادا (در واقع ما مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا رو از همین سایت دانلود می کنیم)، شرایط یک عکس مناسب به تفصیل توضیح داده شده و جالب اینجاست که به صراحت نوشته شده که
"If you must wear a head covering for religious reasons, make sure your full facial features are not obscured."
بنابراین عکس با حجاب یا بی حجاب مزیتی بر دیگری نخواهد داشت. موفق باشید![]()
دوست عزیز منم میدونم که کانادا میگه آزادی مذهبی داریم و در مورد همه کشورا هم داره، ولی در مورد ایران به نظر من همه متفاوت نگاه میکنن. شرایط ما ایرانیها با بقیه مذهبیون دنیا فرق داره. متاسفانه برای ما درست یا غلط مذهب و تروریست بودن با هم یکمی ترکیب شده. یا درست یا غلط در این مورد به ما با دید مثبتی نگاه نمیکنن و منم واسه همین گفتم به نظر من بهتره کمتر مذهب رو نشون داد و گفتم هم که این تعبیر خود منه. وقتی هم این عکس جایی ثبت نمیشه هیچ دلیلی نداره که آدم بیخودی برای خودش علامت سوال درست کنه. البته این نظر شخصی من بود. هرکس بخواد میتونه جور دیگه عمل کنه.
بچه ها من دیگه دارم مدارکمو میفرستم. اما هنوز نمیدونم ترجمه ی کارت معافیت پزشکی رو بدم یا نه؟ لازمه؟ یا شر اضافه میشه؟ ؟؟؟
دوستان ذکور با تجربه...کمک کنید لطفن!
علاقه مندی ها (Bookmarks)