صفحه 214 از 1547 نخستنخست ... 1141642042052062072082092102112122132142152162172182192202212222232242643147141214 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,131 تا 2,140 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_7730 نمایش پست ها
    سلام
    اینکه خیلی بده! یعنی ما هیچ رقمه نمیتونیم وضعیت فایلمونم رو و یا حداقل اینکه تو کدوم مرحله هستش رو چک کنیم؟ اصلا از دوستانی که تجربشون بیشتره کسی میتونه یه توضیح مختصر بده که از اون موقعی که بستمون میرسه دست سفارت تا اعلام نتیجه چه بر سرش میاد!؟
    مرسی
    اون موقع که سفارت تو تهران بود و شما شماره پرونده داشتید می تونستید برید دم در سفارت از کارمنداش خواهش کنید که وضعیت پروندتون رو بهتون بگن، ولی الان که اینطوری شده، سهیل که الان آنکارا هستش میگه کسی اونجا جوابگو نیستش.

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط payamzach نمایش پست ها
    سلام دوستان. من 21 ایپریل مدارکو دادم به DHL. اون موقه من با پذیرش دانشگاه simon fraser واسه ویزا اقدام کردم اما الان از UBC پذیرش دارم و حتما میخوام برم UBC . با توجه به اینکه سفارت مدارک simon fraser رو داره، من باید چیکار کنم که ویزای تحصیلیم واسه UBC صادر شه؟ میشه وقتی سفارت بت ایمیل زد که پاشو بیا، علاوه بر پاس پذیرش جدیدمو هم ببرم و همونجا کاراشو انجام بدم؟ کسی کرده اینکارو؟ چجوریه و چقدر طول میکشه تا کاراش انجام شه؟
    ویزای برای دانشگاه خاصی صادر نمیشه، ُstudy permit که در زمان ورودتون به خاک کانادا در فرودگاه صادر میشه با توجه به نامه پذیرش و برای دانشگاه خاص صادر میشه. در نتیجه اگر سفارت فرایند برسی مدارک شما رو با همون نامه simon fraser انجام بده هیچ مشکلی پیش نمیاد، کافیه در فرودگاه نامه پذیرش UBS رو ارائه بدید تا Study permit برای ان صادر بشه. البته من نمیدونم simon fraser کدوم ایالته! اگر کبک باشه شرایط فرق میکنه

خوشبختانه SFU و UBC در یک شهر هستند. فکر نمی کنم این دوستمون به مشکل خاصی برخورد کنه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط setareh21 نمایش پست ها
    ویزای برای دانشگاه خاصی صادر نمیشه، ُstudy permit که در زمان ورودتون به خاک کانادا در فرودگاه صادر میشه با توجه به نامه پذیرش و برای دانشگاه خاص صادر میشه. در نتیجه اگر سفارت فرایند برسی مدارک شما رو با همون نامه simon fraser انجام بده هیچ مشکلی پیش نمیاد، کافیه در فرودگاه نامه پذیرش UBS رو ارائه بدید تا Study permit برای ان صادر بشه. البته من نمیدونم simon fraser کدوم ایالته! اگر کبک باشه شرایط فرق میکنه
    درسته که توی ویزا اسمی از دانشگاه نمییاد اما من شنیدم که اطلاعات دانشگاه توی سیستمشون ثبت میشه و اونجا اگه من نامه UBC رو بدم شاید متوجه بشن که واسه ویزا با SFU اپلای کردم. من شنیدم یکی تو ایران در عرض 1 روز و قبل از اینکه بره استتوس دانشگاه رو عوض کرده بود. اما نمیدونم الان که سفارت به جای دیگه ای منتقل شده تکلیف چیه؟

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط payamzach نمایش پست ها
    درسته که توی ویزا اسمی از دانشگاه نمییاد اما من شنیدم که اطلاعات دانشگاه توی سیستمشون ثبت میشه و اونجا اگه من نامه UBC رو بدم شاید متوجه بشن که واسه ویزا با SFU اپلای کردم. من شنیدم یکی تو ایران در عرض 1 روز و قبل از اینکه بره استتوس دانشگاه رو عوض کرده بود. اما نمیدونم الان که سفارت به جای دیگه ای منتقل شده تکلیف چیه؟
    مشکلی پیش نمیاد! من بر اسا س تجربه یکی از دوستان نزدیکم در سال گذشته عرض کردم!! باز هرطور صلاح میدونید عمل کنید، به هر حال این رو هم در نظر بگیرید که شرایط شرایط خاصی هست و زمان هم محدود.
    موفق باشید

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa_karimi نمایش پست ها
    سلام. يه سوال. اين دو قطعه عكسي كه سفارت تو آنكارا مي خواد مي شه بي حجاب هم باشه؟ يا حتماً بايد مثل همه ي عكس هاي مداركم با حجاب باشه؟ كدومش بهتره؟ با حجاب يا بي حجاب؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    این تعبیر منه. ممکنه بقیه نظر دیگه ای داشته باشن:
    از اونجایی که ما رو کلا یه جورایی تروریست میدونن بهتره تا میشه ارتباط خودتون رو به دلایل تروریست بودن ما (از نظر اونا) کم کنین. و چونکه ویزای دانشجویی کانادا تا اونجایی که من از بچه ها شنیدم بدون عکس هستش هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد که بی حجاب باشه. (مثل اینکه عکسا رو برای پرونده میخوان فقط. چون ویزاها عکس نداره.) بنابراین ترجیح اینه که بی حجاب باشه و کلا بحثو کم کنین واسه آفیسر.
    یکی از اصول اساسی که دولتی مثل کانادا خودش رو مدعی اون می دونه "حمایت از آزادی های مذهبی" هست و حتی در قوانین این کشور هم صراحتا به این مساله اشاره شده (برای مثال می تونید به این مقاله یه نگاهی بندازید). در سایت اداره مهاجرت و شهروندی کانادا (در واقع ما مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا رو از همین سایت دانلود می کنیم)، شرایط یک عکس مناسب به تفصیل توضیح داده شده و جالب اینجاست که به صراحت نوشته شده که
    "If you must wear a head covering for religious reasons, make sure your full facial features are not obscured."
    بنابراین عکس با حجاب یا بی حجاب مزیتی بر دیگری نخواهد داشت. موفق باشید

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط varesh90 نمایش پست ها
    یکی از اصول اساسی که دولتی مثل کانادا خودش رو مدعی اون می دونه "حمایت از آزادی های مذهبی" هست و حتی در قوانین این کشور هم صراحتا به این مساله اشاره شده (برای مثال می تونید به این مقاله یه نگاهی بندازید). در سایت اداره مهاجرت و شهروندی کانادا (در واقع ما مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا رو از همین سایت دانلود می کنیم)، شرایط یک عکس مناسب به تفصیل توضیح داده شده و جالب اینجاست که به صراحت نوشته شده که
    "If you must wear a head covering for religious reasons, make sure your full facial features are not obscured."
    بنابراین عکس با حجاب یا بی حجاب مزیتی بر دیگری نخواهد داشت. موفق باشید
    دوست عزیز منم میدونم که کانادا میگه آزادی مذهبی داریم و در مورد همه کشورا هم داره، ولی در مورد ایران به نظر من همه متفاوت نگاه میکنن. شرایط ما ایرانیها با بقیه مذهبیون دنیا فرق داره. متاسفانه برای ما درست یا غلط مذهب و تروریست بودن با هم یکمی ترکیب شده. یا درست یا غلط در این مورد به ما با دید مثبتی نگاه نمیکنن و منم واسه همین گفتم به نظر من بهتره کمتر مذهب رو نشون داد و گفتم هم که این تعبیر خود منه. وقتی هم این عکس جایی ثبت نمیشه هیچ دلیلی نداره که آدم بیخودی برای خودش علامت سوال درست کنه. البته این نظر شخصی من بود. هرکس بخواد میتونه جور دیگه عمل کنه.

Member Klamm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English Literature MA

بچه ها من دیگه دارم مدارکمو میفرستم. اما هنوز نمیدونم ترجمه ی کارت معافیت پزشکی رو بدم یا نه؟ لازمه؟ یا شر اضافه میشه؟ ؟؟؟
    دوستان ذکور با تجربه...کمک کنید لطفن!

نقل قول نوشته اصلی توسط Klamm نمایش پست ها
    بچه ها من دیگه دارم مدارکمو میفرستم. اما هنوز نمیدونم ترجمه ی کارت معافیت پزشکی رو بدم یا نه؟ لازمه؟ یا شر اضافه میشه؟ ؟؟؟
    دوستان ذکور با تجربه...کمک کنید لطفن!
    سلام
    من توی مدارک درخواستی همچین چیزی ندیدم، به نظر من چون نیازی نیست بیخود نفرست، برای خودت هم دردسر درست نکن.
    باز هم خودتون باید تصمیم بگیرید.
    موفق باشید
    تلاش، قهرمان سازه

Member Klamm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English Literature MA

نقل قول نوشته اصلی توسط atash نمایش پست ها
    سلام
    من توی مدارک درخواستی همچین چیزی ندیدم، به نظر من چون نیازی نیست بیخود نفرست، برای خودت هم دردسر درست نکن.
    باز هم خودتون باید تصمیم بگیرید.
    موفق باشید
    ممنون دوست من. منم می دونم نیست. اما وقتی بچه ها به این نتیجه رسیدن که ترکیبی از هر دو (و یا هر سه!!!) چک لیست رو بذارن, و اینکه کارت خدمت از مدارک مهم تهران بود....؟؟؟ با توجه به این شرایط چکار میکنن بچه هایی که معافیت پزشکی دارند؟ کسی نیست؟؟؟