صفحه 143 از 974 نخستنخست ... 4393133134135136137138139140141142143144145146147148149150151152153193243643 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,421 تا 1,430 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    ببین دوست من اشتباه از خود تو بوده. اولا تا نقص مدرک نخوری نباید هیچ چیزی رو برای سفارت با پست بفرستی و خودشونم گفتن که اینکار هیچ فایده ای نداره. در ثانی اونا گفتن اصل پذیرش هیچ نیازی نیست. تو اگه همون پذیرش قبلیت بوده که اصلا احتیاجی به فرستادن اصلش نبوده اگرم پذیرشت عوض شده بوده باید اول از همه این قضیه رو با ایمیل مطرح میکردی ببینی چه جوابی میگیری بعد اگه جواب میدادن مدارک دیگه میفرستادی.
    نه جانم من هیچ اشتباهی نکردم. قبلن با اصل یه پذیرش دیگه درخواست فرستاده بودم. این یکی که تازه فرستادم مال یه جا دیگه اس! تهران هم بهم گفته بود اینو بیار تحویل بده که تا خواستم این کارو کنم تعطیل شد. آنکارا تو FAQ گفته اگه تهران چیزیو خواسته بوده ازتون حالا همراه با پرینت ایمیلشون بفرستین دفتر ما. من هم این کارو کردم.
    در مورد آنکارا هم راجع به ایمیل حتمن شوخی می فرمایین! 30 روز از ایمیل من می گذره هنوز جواب ندادن! خودشون گفتن 25 روز کاری که به زودی اون مدت هم تموم میشه و مطمئنم بازم خبری نمیشه.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط payamzach نمایش پست ها
    سلام دوستان. من 21 ایپریل مدارکو دادم به DHL. اون موقه من با پذیرش دانشگاه simon fraser واسه ویزا اقدام کردم اما الان از UBC پذیرش دارم و حتما میخوام برم UBC . با توجه به اینکه سفارت مدارک simon fraser رو داره، من باید چیکار کنم که ویزای تحصیلیم واسه UBC صادر شه؟ میشه وقتی سفارت بت ایمیل زد که پاشو بیا، علاوه بر پاس پذیرش جدیدمو هم ببرم و همونجا کاراشو انجام بدم؟ کسی کرده اینکارو؟ چجوریه و چقدر طول میکشه تا کاراش انجام شه؟
    مشهوره (و منطقی هم هست) که می گن سفارتخونه پذیرش ها رو با دانشگاه ها چک می کنه. اگه شما SFU رو دیکلاین کردی به من پیام خصوصی بده بگم چی کار باید کرد.
    در ضمن وقتی بهت اطلاع بدن که بیا پاسپورتت رو بیار دیگه پرونده ات کارش تموم شده، نیاز به بردن admission و این حرف ها نیست. اون رو باید نگه داری برای فرودگاه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amir12lan نمایش پست ها
    یکی از بچه های همین فروم بوده که 3 مارچ فرستاده بوده گویا. اینم لینکش.
    والا از این دوستمون دیگه خبری نشد. به همین خاطر دارم می پرسم که آیا کسی هست که تو ماه مارچ مدارک ارسال کرده باشه و وضعیتش الان معلوم شده باشه ؟؟؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط payamzach نمایش پست ها
    سلام دوستان. من 21 ایپریل مدارکو دادم به DHL. اون موقه من با پذیرش دانشگاه simon fraser واسه ویزا اقدام کردم اما الان از UBC پذیرش دارم و حتما میخوام برم UBC . با توجه به اینکه سفارت مدارک simon fraser رو داره، من باید چیکار کنم که ویزای تحصیلیم واسه UBC صادر شه؟ میشه وقتی سفارت بت ایمیل زد که پاشو بیا، علاوه بر پاس پذیرش جدیدمو هم ببرم و همونجا کاراشو انجام بدم؟ کسی کرده اینکارو؟ چجوریه و چقدر طول میکشه تا کاراش انجام شه؟
    شما با همون ویزای دانشجویی که برای SFU گرفتید میتونید وارد کانادا شوید و اونجا برید UBC. احتیاج به تغییر چیزی نیست.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    نه جانم من هیچ اشتباهی نکردم. قبلن با اصل یه پذیرش دیگه درخواست فرستاده بودم. این یکی که تازه فرستادم مال یه جا دیگه اس! تهران هم بهم گفته بود اینو بیار تحویل بده که تا خواستم این کارو کنم تعطیل شد. آنکارا تو FAQ گفته اگه تهران چیزیو خواسته بوده ازتون حالا همراه با پرینت ایمیلشون بفرستین دفتر ما. من هم این کارو کردم.
    در مورد آنکارا هم راجع به ایمیل حتمن شوخی می فرمایین! 30 روز از ایمیل من می گذره هنوز جواب ندادن! خودشون گفتن 25 روز کاری که به زودی اون مدت هم تموم میشه و مطمئنم بازم خبری نمیشه.
    خوب اولا که دعوا نداریم. دوما شما الان توضیح کامل دادین. اگه این توضیحو اونوقت داده بودید من مطمئنا بهتون میگفتم نگران نباشید. چون هرکسی که نقص مدرک داشته باید مدارک رو میفرستاده و این کار شما کاملا درست بوده و قاعدتا نباید هیچ مشکلی درست بشه. درسته که سفارت مثل اینکه خیلی بی در و پیکره اما دیگه اونقدرم نیست که نامه شما رو گم کنن...!!! احتمالا همون زمانی که انشالا پاسپورتتونو میبرید نامه رو بهتون میدن.
    ویرایش توسط shibaak : May 30th, 2012 در ساعت 01:07 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط soltanian نمایش پست ها
    والا از این دوستمون دیگه خبری نشد. به همین خاطر دارم می پرسم که آیا کسی هست که تو ماه مارچ مدارک ارسال کرده باشه و وضعیتش الان معلوم شده باشه ؟؟؟
    یکی از ماه مارسیا بود که ریجکت شد. گمونم 7 مارس فرستاده بود.

نقل قول نوشته اصلی توسط vigitemon نمایش پست ها
    ببینید قسمت زمانبر ویزا همون بررسی مدارک بود که می فرستادن اوتاوا و فکر می کنم اون کار رو هم الکترونیکی انجام می دادند بنابراین الان هم مدارک رو بررسی می کنند وقتی اتاوا جواب داد می مونه نظر افیسر که اون قسمتش خیلی زمانبر نیست و بیشتر از یکی دو هفته طول نمی کشه تا اون موقع هم مدارک فیزیکی می رسه دستشون
    شما میدونید دقیقا چطوری بررسی میشه؟؟؟ اول آفیسر نظرشو نمیگه و بعد اگه اون اوکی بود بره برای سکیوریتی چک اوتاوا؟؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

خوب اولا که دعوا نداریم. دوما شما الان توضیح کامل دادین. اگه این توضیحو اونوقت داده بودید من مطمئنا بهتون میگفتم نگران نباشید. چون هرکسی که نقص مدرک داشته باید مدارک رو میفرستاده و این کار شما کاملا درست بوده و قاعدتا نباید هیچ مشکلی درست بشه. درسته که سفارت مثل اینکه خیلی بی در و پیکره اما دیگه اونقدرم نیست که نامه شما رو گم کنن...!!! احتمالا همون زمانی که انشالا پاسپورتتونو میبرید نامه رو بهتون میدن.
    کی دعوا داره؟!
    این فرمایشات شما درسته، من نگران این نیستم که اصل admission letter رو دوباره بهم ندن، چون واسه وزارت علوم که یه کپی مهر شده دارم، ان شاالله واسه study permit هم کپی اش باید کافی باشه... من فقط دوست دارم اون کسی که می خواد یه روز فایل منو نگاه کنی، این موضوع که دانشگاه من عوض شده رو متوجه شه و اگه از دانشگاه قبلی پرسید بهش گفتن این نمی خواد بیاد این جا، حالش بد نشه! در مورد «گم کردن» هم شاید من خیلی بد بینم!!! آخه الان بنا به گفته ی آقای سهیل، فایلی اون جا نیست که این نامه رو بذارن توش!

Member vigitemon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science- Ferdowsi

شما میدونید دقیقا چطوری بررسی میشه؟؟؟ اول آفیسر نظرشو نمیگه و بعد اگه اون اوکی بود بره برای سکیوریتی چک اوتاوا؟؟
    اینطور که پیداست ظاهرا اول افیسر یا هر کس دیگه فرم ها رو چک می کنه و اگر فرمها کامل بود و درست پر شده بود از طریق اون بارکد اطلاعات رو می ده به سیستم.اگر هم درست پر نشده بود نقص مدرک می زنند. بعد این اطلاعات فرستاده می شه اتاوا و بررسی می شه وقتی نتیجه اونجا مشخص شد (و استعلام دانشگاه) در مرحله اخر افیسر مدارک مالی و سایر مدارک رو بررسی می کنه و نتیجه نهایی رو اعلام می کنه. ظاهرا انهایی که مدارک رو دادند تهران، تو تهران اطلاعات رو وارد سیستم کزدند و فکر می کنم الان هم داره بررسی می شه بعد که افیسر خواست نظر نهایی رو بده مدارک فیزیکی هم منتقل شده به سفارت. خود سفارت هم می دونه که کلی پرونده هست که باید رسیدگی کنه بنابراین بدون دلیل تعلل نمی کنه.(این نظر من بود). فکر می کنم مقداری از این کارها هم موازی انجام بشند یعنی وقتی مدارک می ره اتاوا افیسر هم می تونه بقیه مدارک رو بررسی کنه. اگر اول باید افیسر نظرش رو بگه بعد بره برای اتاوا بنابراین تا وقتی مدارک فیزیکی نره انکارا پرونده ها هم بررسی نمی شند.
    ویرایش توسط vigitemon : May 30th, 2012 در ساعت 09:23 AM

با توجه به وضعییت کنونی شرایط محتمل به نظر من اینه که سفارت اکثر مدارکی که دستش رسیده رو یه بررسی اجمالی کرده و اون هایی که مثلا مثل اون دوستامون که گپ تحصیلی رو به همراه پرونده مهاجرت داشتن رو رد کرده (شاید دوستان دیگه ای هم بودن که با ما و این فروم در ارتباط نبودن و رد شده باشن و ما ازشون بیخبریم) و باقی رو از لحاظ مالی هم مورد بررسی قرار داده (بچه های فروم هم که همه بچه مایه بودن) و فرستاده اوتاوا واسه سیکیوریتی چک. واسه همینه که الان یه هفته ای میشه که خبری نیست از سفارت. احتمالا بعد فرایند سیکیوریتی چک موچ پاس ریکوئستی ها رو سرٍ باز ایستادن نخواهد بود . امیدوارم.