CIO:6oct 2010 PER:7Feb 2011 Warsaw AOR: 16Jul 2011 In Process : 16 Aug 2011 medical request:14sep 2011 medical done:29Sep.......medicalreceived line in ecas:..05Nov2011........pass requet : 28 march 2012 Thank GOD........Pass sent:16Ap.......decision made: 07May Visa Received: 14May 2012
من تا حالا ندیدم از کسی Update بابت ایلتس بخواهند، البته نظر صحیح تر را قدیمی ترهای فروم باید بدهند.
تا آنجا که من یادمه تنها در زمان ارسال مدارک است که باید ایلتس اعتبار داشته باشد و زمانی که ما پروندمان را فرستادیم چند ماه از اعتبار آن باقی مانده بود.
خواهش می کنم دوستان هم با یادآوری این مورد و ایمیل های بی مورد به افیسرها شیرین کاری جدید یاد ندهند.
از دوست عزیزم esios هم انتظار می رود با توجه به سن، تجربه بیشتر نسبت به اغلب بچه های این فروم آنها را در این دوران سخت پشتیبانی روحی کنند و نه اینکه استرس آنها را زیاد کنند.
دوستان فکر می کنم از دادن تئوریهای بی مورد پرهیز کنیم و تنها صبر کنیم و موجه مثبت بدهیم +++++++ چون فکر می کنم با این حجم موجه منفی که دارند به کانادا می روند 5 سال بعد کانادا هم مثل ایران میشه و باید به جای دیگری مهاجرت کنیم.
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
سلام به همه دوستان خوبم بعد از مدتها. امیدوارم خوب و خوش باشید.
در ارتباط با این نگرانی جدید دوستان باید بگم من یادم نیست کجا ولی مطمینم که خونده بودم شرط اعتبار ایلتس در زمان ارسال مدارک هست. بعبارتی مدارک شما باید در زمان ارسال شرایط خاصی رو داشته باشه. همونطور که مثلا اگه کسی در زمان ارسال 2 سال سابقه کار داشته باشه همون امتیاز دو سال براش محسوب میشه و دیگه کسی نمیگه که این فرد تا زمان نهایی شدن پرونده اش سابقه کارش مثلا شده 4 سال. سن و تحصیلات افراد زمان ارسال هم همین مسیله برشون مترتب هست. در مورد ایلتس هم همینه. امتیاز زبان شما بر اساس نمره ایلتس در زمان ارسال محاسبه شده. من تا بحال ندیدم از کسی ایلتس اپدیت شده بخوان. اپدیت در سه مورد میخوان یکی تمکن که خوب تا لحظه اخر شما باید پولی رو که الزام دارید ببرید داشته باشی. مسئله دوم تغییر تعداد افراد خانواده است و مسئله سوم تغییر شغل که اونهم فقط برای بررسی موارد امنیتیشه و نه دادن امتیاز اضافه.
امیدوارم این منطق از نگرانی همه کم کنه.
ویرایش توسط katyspring : May 30th, 2012 در ساعت 10:22 AM
NOC:3131**Points:72**Language:16**CIO Received: Dec 21st, 2010**PER:Mar 9th,2011**Transfer to Warsaw:Mar 30th,2011**In Process: Jun 15th,2011**Meds email: Sep 29th,2011**Meds done:Oct 6th,2011**Meds rcvd by London:Oct 14th,2011**ECAS(Meds results rcvd):Nov 7th,2011**Passport request: Dec 16th,2011**Decision Made: Dec 17th,2011**Passports submitted to Teh.embassy: Dec 22nd,2011** Visa issued:Jan15th & Received by DHL: Jan 23rd,2012
مرسی از راهنمایی ....نه خوب مطمئنا که راجع به ایلتس چیزی نمی گم من حتی در مورد ایمیل پیگیری هم که می خوام بزنم مطمئن نیستم چون تقریبا 2 ماه پیش ایمیل زدم و گفتند داریم روش کار می کنیم و از این حرفا...خیلی کلیشه ای جواب دادن...ولی طبق تجربه دوستان اصولا هر وقت پیگیری کردن یا نگرانیشون و ابراز کردن یه نتیجه ای گرفتن...ولی در مورد من که همیشه همه چیزم متفاوت با بقیه است شاید این مسئله فرق کنه و پیگیری باعث نتیجه عکس بشه...از طرفی به قول معروف تا بچه گریه نکنه مادرش نمی فهمه چیزی می خواد...نمی دونم چی کار کنم...؟
کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،
دوستان عزیز نگران نباشید اصولا به شخصه کاری نمی کنم که از منطق به دور باشه...متوجه هم شدم که اعتبار ایلتس در این مرحله مطرح نیست...من هم چون یکی از نمرات ایلتسم زیادی کم شده در مورد تکرار اون و بالا اوردن نمره شک داشتم که می خواستم سوال کنم...ولی همینم منطقی به نظر نمیاد و بدتر اونارو حساس می کنه...من نگرانی های دوستان رو درک میکنم ولی حق بدید که وضعیت من و سارا با همتون متفاوته...
مسئله اینه که نگرانیه من از ایلتس و اینا گذشته...چون این تاخیر نرمال نیست...نگرانیه من اینه که نکنه چیزی فراتر از این حرفا باشه و در نهایت به جای خوبی ختم نشه...چون هر چقدر هم که کیس با کیس فرق کنه،دیگه تا الان باید یه خبری میشد...چطور که خیلی افراد بعد از من الان در کانادا هستن...
کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،
دوست عزیز
اصلا نگران valid مدرک آیلتسون نباشید!!! اگر اینجوری بود که الان همه ی ۳۸ شغله ها باید دوباره امتحان میدادند!!! همانطور که دوستان فرمودند فقط زمان ارسال باید اعتبار داشته باشه. و اگر جدیدا پیگیری کردید و مثل همه ی ما جواب کلیشه ای گرفتید به نظر من کمی صبر کنید تا ببینیم این ماه June چه گلی میخواد سر ما بزنه بعد چند هفته مجددا پیگیری فرمایید. و دوستان راست میگن با اینکه اعتبار آیلتس اثری در پروسه نداره ولی جدیدا این کانادایی ها این چیزها رو خوب یاد میگیرن!!! اصلا بهشون در این مورد چیزی نگید لطفا. موفق باشید. انرژی مثبت ++++++++++++
ويزا: 8 اپريل 2012
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور
دوستان يك خبر جديد با اينكه ما كپي پاس و رنگ چشم و قد را داده بوديم. دوباره ديروز 2 تا ايميل رسيده، با محتواي تقريبا تكراري!
كه اولي:
Please submit: -copies of your biodata pages of your passports, -updated proof of settlement funds for at least: $17.011 Cad (must be original)
و دومي:
Please submit: -copies of your biodata pages of your passports, -updated proof of settlement funds for at least: $17.011 Cad (must be original) - updated Schedule A forms for you and your spouse
اينها هم ما را گير آوردند!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)