سلام
ضمن تبریک به همه ی مدیکالی ها و امیدواری برای مدیکالی شدن بقیه دوستان
حدسم درست بود که وقتی تکلیف چگونگی پاس ریکوئست ها مشخص بشه مدیکال ها هم راه میفته![]()
سلام
ضمن تبریک به همه ی مدیکالی ها و امیدواری برای مدیکالی شدن بقیه دوستان
حدسم درست بود که وقتی تکلیف چگونگی پاس ریکوئست ها مشخص بشه مدیکال ها هم راه میفته![]()
سلام من هم رشته زمبن شناسی هستم کد رشته 2113 البته در جدول اشتباه درج شده که خواهش می کنم دوستانی که زحمت جدول را می کشند آن را اصلاح کنند. من مدارکم را امروز فرستادم البته از من اپدیت نخواستند ولی چون یک مورد سئوالی کرده بودند معلوم بود که پرونده ام را دست گرفته اند و وکیل گفت بهتر است مدارک را بفرستیم
بچه ها کی پاس ر می شیم . کسی رو بیرون از اینجا سراغ ندارید که پ ر شده باشه؟
من امروز با دفتر وکیلم صحبت کردم, گفتند اصلاً تا حالا برای موکلین 38 تایی اونا حتی یک مدیکال هم نیامده ... کلی ناراحت شدم ... من الان سر کار *****م و جدول را نمی تونم باز کنم , تا جایی که پریروز دیدم توی دو ماه گذشته هر کدوم حدود 26-27 تا مدیکال آمده بود , دوستانی که امروز میگفتند سیل مدیکال شروع شده منظورشان همین تعداد هست یا این دو روزه اتفاق جدیدی افتاده ...
F No.1:March2010 , F No.2: July.2010 - NOC:0213
Status: Pas request 7May, Medical 20 Jan. IELTS:7 R:7.5, W:6.5, L:7, S:6
سلام من چون قبلا یکبار مهاجرت گرفته و برگشته بودم ح.استه بودند که یک فرمی را تکمیل کنم که بعدا خودشان دوباره ایمیل زده بودند که نیازی نیست. همین چند روز پیش کمتر از یک هفته
علاقه مندی ها (Bookmarks)