حالا که مدیکال ها داره میاد دیگه چرا. من اصلا میخوام بحث علمی راه بندازم. بر طبق قانون دوم ترمودینامیک، روند کلی دنیا به سمت افزایش انتروپیه. این وسط اگر کسی بخواد، انتروپی رو ثات نگه داره یا باعث افزایش کترش بشه، حتما یک مقدار باید کار صرف بکنه. توی عالم مهندسی هم همین طوره به شکل های مختلف. معلومه که اون زحمتی که من و شما می کشیم، اونایی که واسه مهاجرت اقدام نکردند نمی کشند. معلومه اونی که متاسفانه به هر دلیلی وسط راه، راهش بسته میشه تا زمانی که دوباره وارد پروسه دیگه ای نشده، اون کار مورد نظر من رو انجام نمیده. معلومه اونی که مدیکال میگیره نسبت به اونی که این پراسس هستش، در موقعیت انرژی بالاتریه و نگه داشتنش سخت تر. معلومه اونی که میخواد پاسپورت ریکوئست بشه نسبت به اونی که مدیکال میگیره، به ترتیب های بعدی اونی که ویزاشو گرفته، اونی که لند کرده، اونی که یکی دو ماه اول رو گذرونده، اونی که داره دنبال کار می گرده، اونی که میخواد بچه اونجا بزرگ کنه و .....
زندگی همینه دیگه. والله نمی ارزه این همه استرس. همینه، پروسه همینه. یک دوستی به من میگفت، اون به ظاهر دیوانه ای که کنار خیابون می خوابه و از جوی آب مبخوره و همش میخنده، می دونه داره به چی میخنده؟ به تو داره میخنده که به خاطر زندگی که اون اینقدر سادش گرفته، تو این همه داری جوش میزنی. حالا که ما انتخاب کردیم این راه سخت و واقعا طاقت فرسا رو، خوب باید پای تمام مشکلاتش و استرس هاش هم باشیم. اگر میخوایم، سطح انرژیمون خیلی پایین و سطح انتروپیمون خیلی بالا نره، باید جلوی راه های بازگشت ناپذیری رو بگیریم دیگه. انتقال حرارت با محیط اطرافمون رو هم به حداقل مقدار خودش برسونیم. می بینید این مساله علمی چقدر با زندگی ما آدما قابل مقایسه هستش.
به امید بهروزی همه
آدمی چون کشتی است و بادبان////تا کی آرد باد را آن بادران
سلام
من چند بار اطلاعاتمو اعلام كردم ولي به علت اينكه چند بار متولي جدول عوض شد اطلاعات من هم ثبت نشد لطفا اطلاعات من هم در جدول ثبت كنيد
كد 7217 ارسال مدارك سيدني 2009- 6July فايل نامبر اول September 1 -2009 فايل نامبر دوم 2010- January 4 انتقال به ورشو December12 -2011 اينپراسس January27 -2012
كد: 7217 ارسال مدارك سيدني 2009 July فايل نامبر اول September 2009 فايل نامبر دوم 2010 January انتقال به ورشو December 2011
مدیکال:March 2013، پاس رکوئست : May 2013 ویزا: May 2013 آسمان فرصت پرواز بلنديست، قصه اين است چه اندازه كبوتر باشي
کد رشته: 0213 ارسال مدارك : 22 مارچ 2010 فایل نامبر اول:19 مي 2010 فایل نامبر دوم :23 اكتبر 2010 ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011 - شروع پروسس 24 فوريه 2012 - مديكال 5 مارچ 2014 -ارسال مديكال 23 مارچ 2014-رسيدن مدارك آپديت به ورشو 22 آپريل 2014 پاس ريكوييست : 13 اكتبر 2014
كد: 7217 ارسال مدارك سيدني 2009 July فايل نامبر اول September 2009 فايل نامبر دوم 2010 January انتقال به ورشو December 2011
مدیکال:March 2013، پاس رکوئست : May 2013 ویزا: May 2013 آسمان فرصت پرواز بلنديست، قصه اين است چه اندازه كبوتر باشي
علاقه مندی ها (Bookmarks)