آخه اصلا جو یه جوریه که نمیشه از این سوالها کرد. یکی یکی صدا می کنن میری ویزا تو میگیری.
من هم نسبت به همه که اونجا بودن شرایطم ویژه بود. چون چندین پاسپورت همراهم بود و باید چند بار میرفتم اونجا و هر دفعه که میرفتم خانومه می گفت هنوز مال شما تموم نشده منم می گفتم نه حالا حالا ها موندهحالا شما تو این شرایط عجیب غریب فقط تصور کن که من بپرسم ویزای بچه های سپتامبر رو کی میدید خانوم؟
![]()
کلا بچه های سپتامبر خیلی کم طاقت هستن. بابا هنوز سه ماه به شروع ترم مونده. چرا این همه عجله؟ البته من درک می کنم ها ولی اگه یه کم صبور تر باشید و به چیزهای دیگه مشغول باشید، این مدت سریعتر میگذره.
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
این دیگه واقعا آخرین پیغام من از آنکاراست
یادم نیست دقیقا تو کدوم تاپیک بود که یه خانوم نگران بود که چون عکس بی حجاب داده به سفارت ممکنه بهش ارز دانشجویی ندن.
نگران نباشید. چون ویزاها عکس نداره !
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
بله ، ویزا ی کانادا هیچ وقت عکس نداشته. من فقط نمیدونم مدارک و چطور باید تحویل گرفت! من اصل نامه پذیرش و گذاشتم. شما چه کار میکنید؟ موقع رفتن برای study permit لازم میشه!هیچ توضیحی ندادند؟ نگفتند که پست میکنند؟ البته برای اینکه حرفتتون دو تا نشه وقتی از انکارا برگشتید جواب بدید![]()
برای وارد کردن اسم اینجا کلیک کنید.
ظاهرا این روند از چند ماه پیش بوجود اومده که سفارت ایمیل می زنه و یک سری اطلاعات تکمیلی و یک سری اطلاعات که افراد قبلا در study plan توضیح داده بودند رو درخواست می کنه. بچه ها یک سری از این سوالات رو قبلا در همین تاپیک به اشتراک گذاشته بودند. می تونید به این پست ، این پست، این پست ، این پست ، این پست و این پست مراجعه کنید (البته پست های بیشتری در این زمینه وجود داره که بچه ها در مورد جوابهاشون به این سوالات به طور مفصل توضیح داده اند). ظاهرا (بر اساس تجربه بچه های همین تاپیک) این سوالات وقتی پرونده میره اتاوا، ممکنه مطرح بشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)