پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
سلام دوستان.
(ببخشید اگه سوالم تکراریه) یک سوال، من میخوام سامانه نشا رو پر کنم، اسم دانشگاه مقصد رو میگیره، حالا اگه نظرم عوض شد امکان ادیت کردنش بعدا وجود داره؟
سلام. بچه ها من توی سایت ثبت نام کردم ولی دقیقا مشکلم اینه که نمیتونم نامه پذیرشم رو که 3 صفحه هستش همه رو آپلود کنم. و الانم که با همون صفحه اول ثبت نام کردم دیگه نمیتونم بقیه رو آپلود کنم.
در ضمن من اصل نامه پذیرش رو دارم و کپی رو برای ویزا فرستادم. ولی متاسفانه اصل پذیرشم هم کپی بود. یعنی کپی اونو برای من فرستادن از خود دانشگاه. حالا باید چکار کنم؟ به نظرتون با اون میتونم برای ارز اقدام کنم؟
طبق این پست ویزای کانادا عکس نداره و با خیال راحت میتونین برین دنبال ارز. واسه کسانی که میپرسیدن.
بچه ها یه سوالی که من درست نمیدونم چجوریه. من همه اون FAQ رو خوندم ولی نفهمیدم این چی میشه.
1. الان دیگه برای گرفتن نامه معرفی احتیاجی نیست بریم وزارت علوم و میشه توی شهر خدم (اصفهان) اون نامه رو بگیرم؟ چجوریه جریانش؟
2. اگر من الان وقت بگیرم برای تیرماه و تا اونوقت ویزام نیاد که بتونم برم نامه رو بگیرم باید چکار کنم؟ میتونم دیرتر برم؟ مشکلی ایجاد نمیشه؟ اصلا بهم وقت میدن؟
3. در صورتی که دیرتر برم باید کجا برم؟ همون وزارت علوم یا همون موسسه ای که قرار بوده برم بگیرم؟
ویرایش توسط shibaak : May 31st, 2012 در ساعت 12:26 AM
سلام
سوال خیلی ساده ای دارم
من الا پذیرشم از دانشگاه استرالیا گرفتم و مدارکم دست سفارت هست.
تا پایان جولای احتمالا میرم
الان میتونم واسه ارز اقدام کنم یا حتما باید ویزام بیاد؟
ممکن اخه زمان کم باشه.
ثبت نام دانشگاه و انجام دادم
علاقه مندی ها (Bookmarks)