صفحه 145 از 974 نخستنخست ... 4595135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155195245645 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,441 تا 1,450 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    این آخرین پیغام من از آنکاراست
    خدا رو شکر ویزای خودم و بقیه بچه ها رو بدون مشکل گرفتم. همونطور که دیروز هم گفتم هیچ مدرکی (چه اصل چه کپی) به کسی پس داده نشد.
    امروز از سفارت کانادا در ایران شنیدم که هفته گذشته آخرین بسته ها به آنکارا فرستاده شد و حتما مدارک فیزیکی به دست ویزا آفیس آنکارا خواهد رسید. برای دریافت مدارک باید بیشتر صبر کرد.

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    سهیل جان مبارک باشه. نتونستی چیزی بپرسی از اینکه کی جواب ماها رو میدن؟ هیچ جوابی نگرفتی؟
    آخه اصلا جو یه جوریه که نمیشه از این سوالها کرد. یکی یکی صدا می کنن میری ویزا تو میگیری.
    من هم نسبت به همه که اونجا بودن شرایطم ویژه بود. چون چندین پاسپورت همراهم بود و باید چند بار میرفتم اونجا و هر دفعه که میرفتم خانومه می گفت هنوز مال شما تموم نشده منم می گفتم نه حالا حالا ها مونده حالا شما تو این شرایط عجیب غریب فقط تصور کن که من بپرسم ویزای بچه های سپتامبر رو کی میدید خانوم؟
    کلا بچه های سپتامبر خیلی کم طاقت هستن. بابا هنوز سه ماه به شروع ترم مونده. چرا این همه عجله؟ البته من درک می کنم ها ولی اگه یه کم صبور تر باشید و به چیزهای دیگه مشغول باشید، این مدت سریعتر میگذره.
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    میدونم شاید یکمی بیربط باشه ولی یعنی واسه دادن ارز همونو قبول میکنن؟ وقتی قراره مدارکو ببریم؟ مطمئنید؟ آخه خیلی تاکید دارن روی اینکه باید نامه پذیرش رو اصلش رو ببرید.
    آخه ما پس برای چی اون پرفایل رو پر کردیم منطقا باید اون کافی باشه چون بر اساس اون و اصل نامه ما بهمون اجازه خروج و معافیت تحصیلی دادن.

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

این دیگه واقعا آخرین پیغام من از آنکاراست
    یادم نیست دقیقا تو کدوم تاپیک بود که یه خانوم نگران بود که چون عکس بی حجاب داده به سفارت ممکنه بهش ارز دانشجویی ندن.
    نگران نباشید. چون ویزاها عکس نداره !
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    این دیگه واقعا آخرین پیغام من از آنکاراست
    یادم نیست دقیقا تو کدوم تاپیک بود که یه خانوم نگران بود که چون عکس بی حجاب داده به سفارت ممکنه بهش ارز دانشجویی ندن.
    نگران نباشید. چون ویزاها عکس نداره !
    بله ، ویزا ی کانادا هیچ وقت عکس نداشته. من فقط نمیدونم مدارک و چطور باید تحویل گرفت! من اصل نامه پذیرش و گذاشتم. شما چه کار میکنید؟ موقع رفتن برای study permit لازم میشه!هیچ توضیحی ندادند؟ نگفتند که پست میکنند؟ البته برای اینکه حرفتتون دو تا نشه وقتی از انکارا برگشتید جواب بدید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط turaj1 نمایش پست ها
    ببخشید 2 روز پیش سفارت آنکارا بهتون ایمیل زده بود؟ یا تهران؟
    آدرس ايميل براي سفارت در آنكارا بود. تمام مكاتبات با درخواست كننده هاي ويزا از آنكارا خواهد بود.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Nema81 نمایش پست ها
    آدرس ايميل براي سفارت در آنكارا بود. تمام مكاتبات با درخواست كننده هاي ويزا از آنكارا خواهد بود.

اگه لطف کنین اطلاعاتتون رو توی جدول وارد کنین تا بقیه هم مطلع بشن شرایطتون چه جوری بوده که الان سفارت ازتون این چیزا رو خواسته ممنون میشم .

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط setareh21 نمایش پست ها
    بله ، ویزا ی کانادا هیچ وقت عکس نداشته. من فقط نمیدونم مدارک و چطور باید تحویل گرفت! من اصل نامه پذیرش و گذاشتم. شما چه کار میکنید؟ موقع رفتن برای study permit لازم میشه!هیچ توضیحی ندادند؟ نگفتند که پست میکنند؟ البته برای اینکه حرفتتون دو تا نشه وقتی از انکارا برگشتید جواب بدید
    برای Study Permit می تونید کپی اش رو استفاده کنید.

Junior Member

برای وارد کردن اسم اینجا کلیک کنید.

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

... دو روز پيش از سفارت بهم ايميل زده شد و دوباره ازم CV ، مقالاتم و همچنين اسم استادم رو خواستند كه با ايميل بهشون دادم. اما هنوز پاس ريكوئست نشدم.
    ....
    ظاهرا این روند از چند ماه پیش بوجود اومده که سفارت ایمیل می زنه و یک سری اطلاعات تکمیلی و یک سری اطلاعات که افراد قبلا در study plan توضیح داده بودند رو درخواست می کنه. بچه ها یک سری از این سوالات رو قبلا در همین تاپیک به اشتراک گذاشته بودند. می تونید به این پست ، این پست، این پست ، این پست ، این پست و این پست مراجعه کنید (البته پست های بیشتری در این زمینه وجود داره که بچه ها در مورد جوابهاشون به این سوالات به طور مفصل توضیح داده اند). ظاهرا (بر اساس تجربه بچه های همین تاپیک) این سوالات وقتی پرونده میره اتاوا، ممکنه مطرح بشه.