صفحه 216 از 1547 نخستنخست ... 1161662062072082092102112122132142152162172182192202212222232242252262663167161216 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,151 تا 2,160 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

سلام
    دوستان در مورد شرایط مالی با توجه به مسایل مطرح شده برای من هم یک سوالاتی مطرح شده
    راستش من شرایط فاندم برای خودم هم زیاد روشن نیست
    من توی سال 10000 تا کمک هزینه دانشگاه داشتم و 5000 تا هم Research Assistant همچنین توی نامه پذیرشم هم ذکر شده بود که هر ترم بین 1000 تا 5000 ( که سال 3 تا ترم داره)تا هم می تونم TA یا کارهای مرتبط توی دانشگاه بگیرم.البته من یک شهریه 18000 تا در سالم دارم
    علاوه بر این من 30 میلیون تومان BS از بانک گرفتم برای خودم و مدارک کارم هم با قرار دادام پیوست کردم
    از پسرخالم هم که یک کارخانه داره با همه مدارک مورد نیاز کارخونش و گردش مالی بالا و بیمه کارمندان و ... یک تعهد محضری حمایت مالی گرفتم
    فقط نکته این بود که اون یک شریک داشت که همه حسابها بینشون مشترک بود برای همین من یک تعهد محضری گرفتم که هر دوتاشون تعهد داده بودند که منو ساپورت می کنن
    حالا دو تا سوال :
    1 : مقدار فاند من برای سفارت چقدر حساب می شه ؟ 15000 یا 30000
    2 : با توجه به شرایط یکم عجیب ساپورتر های من که دو نفر هستن و یکیشون فامیلمه به نظرتون چی میشه؟
    ممنون

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    سلام
    دوستان در مورد شرایط مالی با توجه به مسایل مطرح شده برای من هم یک سوالاتی مطرح شده
    راستش من شرایط فاندم برای خودم هم زیاد روشن نیست
    من توی سال 10000 تا کمک هزینه دانشگاه داشتم و 5000 تا هم Research Assistant همچنین توی نامه پذیرشم هم ذکر شده بود که هر ترم بین 1000 تا 5000 ( که سال 3 تا ترم داره)تا هم می تونم TA یا کارهای مرتبط توی دانشگاه بگیرم.البته من یک شهریه 18000 تا در سالم دارم
    علاوه بر این من 30 میلیون تومان BS از بانک گرفتم برای خودم و مدارک کارم هم با قرار دادام پیوست کردم
    از پسرخالم هم که یک کارخانه داره با همه مدارک مورد نیاز کارخونش و گردش مالی بالا و بیمه کارمندان و ... یک تعهد محضری حمایت مالی گرفتم
    فقط نکته این بود که اون یک شریک داشت که همه حسابها بینشون مشترک بود برای همین من یک تعهد محضری گرفتم که هر دوتاشون تعهد داده بودند که منو ساپورت می کنن
    حالا دو تا سوال :
    1 : مقدار فاند من برای سفارت چقدر حساب می شه ؟ 15000 یا 30000
    2 : با توجه به شرایط یکم عجیب ساپورتر های من که دو نفر هستن و یکیشون فامیلمه به نظرتون چی میشه؟
    ممنون
    ببین شرایط ساپورترهات که کاملا اکی و خوبه. تا اونجایی که من میدونم و دیدم فامیل بودن و نبودن ساپورترا مهم نیست. مهم اینه که یکی هست که تو رو ساپورت میکنه و به تو تعهد محضری هم دادن و مشکلی نیست. فاند تو هم به نظر من 15000 تا حداقل و حداکثر تا 30000 تا حساب میشه. 12000 تا برات در سال میمونه بجز شهریه که نسبتا رقم خوبیه. بی اس خودت شاید بالا نباشه (سفارت گفته دست کم شهریه به اضافه 10000 دلار برای یک سال) ولی چون بی اس ساپورترات خوبه اونم حله. بی اس اونا اونقدر بود که با بی اس خودت این رقمی که سفارت گفته بشه؟ (اینا نظر منه. کس دیگه نظری داره بگه).
    درضمن تا اونجایی که من میدونم اغلب فاندها همینطوره که به تو پیشنهادشو میدن و تو باید اکسپت کنی و تو میتونی اکسپت نکنی حتی. مثلا نامه فاند منم آفر فاند هست و برام فرستادن. من باید امضا کنم و براشون یا پست کنم یا ایمیل کنم. فکر میکنم بالاخره تو باید به اونا خبر بدی که قبول میکنی یا نه و در مورد تو اینکه چطوری قبول میکنی. اون سه ترم رو هم میپذیری یا نه.
    بهرحال با توجه به چیزایی که من دیدم به نظر من شرایطت خوبه. (دست کم بهتر از منه که 15500 تا دارم با 8000 تا شهریه. بهمم گفت tuition waiver بی tuition waiver...!!!
    ویرایش توسط shibaak : May 30th, 2012 در ساعت 03:12 PM

Junior Member

سلام بچه ها
    کسی میدونه official fee schedule رو از کجا میتونم بگیرم؟ دانشگاهم گفته هزینه کتاب و اجاره خونه و ... رو ذکر نمیکنه و فقط شهریه توش هست. کسی میدونه باید چی براشون بفرستم؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط oceanus نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    کسی میدونه official fee schedule رو از کجا میتونم بگیرم؟ دانشگاهم گفته هزینه کتاب و اجاره خونه و ... رو ذکر نمیکنه و فقط شهریه توش هست. کسی میدونه باید چی براشون بفرستم؟
    ممنون
    توی سایت دانشگاه حتما هست. از تو سایت پیدا کن.

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa_karimi نمایش پست ها
    سلام. يه سوال. اين دو قطعه عكسي كه سفارت تو آنكارا مي خواد مي شه بي حجاب هم باشه؟ يا حتماً بايد مثل همه ي عكس هاي مداركم با حجاب باشه؟ كدومش بهتره؟ با حجاب يا بي حجاب؟
    این پستو ببین. شاید بهتر بتونی تصمیم بگیری.

Member
    رشته و دانشگاه
    EE, UT

خوب دوست عزیز الان من که ساپورتر با تعهد هم دارم همچین پولی تو حساب ساپورترم نیست! (که کل شهریه و هزینه یک سال زندگیمو داشته باشه.) یعنی ریجکت شدیم رفت؟!! ( من پارسال یکی از دوستام دقیقا همینقد پول تو حسابش گذاشت و ساپورتر هم نداشت و گرفت ویزا رو!واسه دکترا هم بود. نمیدونم حالا چی باید گفت، شاید واقعا شانسیه این ویزا گرفتن!

نقل قول نوشته اصلی توسط calgary نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز بهتر دیدم خودم جواب کامل را بهتون بدم. من فول فاند بودم برای هر چهار سالم. به همین خاطر همه بچه های قبلی بهم گفتن حتی نیازی نیست بیس بانکیت زیاد باشه واسه همین منم 12 میلیون خودم را گذاشتم بدون اینکه شخص دیگری را ساپورترم معرفی کنم. شهریه دانشگاه 8000 تا بود که 3000 تاش را تخفیف گرفته بودم . این 31000 تا را منهای 5000 تا کنید سالی 26000 تا برام میموند ولی با این شرایط تنها دلیلی که افیسر در رد درخواستم ذکر کرده بود این بود: آفیسر قانع نشده که :
    have sufficient and available financial resources , without working in canada, to maintain yourself and any family members who are accompanying you during your proposed period of study

بنابراین من و بقیه بچه های فروم به این نتیجه رسیدیم که احتمالا چون من ساپورتر مالی نداشتم این بهونه را آورده. هر چند باید ذکر کنم که این اواخر سفارت بنا به دلایل الکی خیلی از بچه ها را ریجکت میکرد.
    امیدوارم این ترم دیگه اینطوری نباشه

یه نکته دیگه هم اینجا ذکر کنم دلیلی نداره بچه ها توی این فرم اطلاعات اشتباهی وارد کنن چون قرار نیست آفیسر بیاد این فرم را ببینه یا بر اساس اطلاعات مندرج در این فرم به بچه ها ویزا بده یا نده. به نظرم همه بچه ها صادقانه این فرم را پر میکنن که دوستانی که بعدها مراجعه میکنن بتون یه نتیجه گیری کلی داشته باشن.
    با آرزوی رسیدن ویزای همه بچه ها

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط calgary نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز بهتر دیدم خودم جواب کامل را بهتون بدم. من فول فاند بودم برای هر چهار سالم. به همین خاطر همه بچه های قبلی بهم گفتن حتی نیازی نیست بیس بانکیت زیاد باشه واسه همین منم 12 میلیون خودم را گذاشتم بدون اینکه شخص دیگری را ساپورترم معرفی کنم. شهریه دانشگاه 8000 تا بود که 3000 تاش را تخفیف گرفته بودم . این 31000 تا را منهای 5000 تا کنید سالی 26000 تا برام میموند ولی با این شرایط تنها دلیلی که افیسر در رد درخواستم ذکر کرده بود این بود: آفیسر قانع نشده که :
    have sufficient and available financial resources , without working in canada, to maintain yourself and any family members who are accompanying you during your proposed period of study

بنابراین من و بقیه بچه های فروم به این نتیجه رسیدیم که احتمالا چون من ساپورتر مالی نداشتم این بهونه را آورده. هر چند باید ذکر کنم که این اواخر سفارت بنا به دلایل الکی خیلی از بچه ها را ریجکت میکرد.
    امیدوارم این ترم دیگه اینطوری نباشه

یه نکته دیگه هم اینجا ذکر کنم دلیلی نداره بچه ها توی این فرم اطلاعات اشتباهی وارد کنن چون قرار نیست آفیسر بیاد این فرم را ببینه یا بر اساس اطلاعات مندرج در این فرم به بچه ها ویزا بده یا نده. به نظرم همه بچه ها صادقانه این فرم را پر میکنن که دوستانی که بعدها مراجعه میکنن بتون یه نتیجه گیری کلی داشته باشن.
    با آرزوی رسیدن ویزای همه بچه ها

مگه شما همراه هم داشتید؟! تویه فرم جای همسر رو خالی گذاشته بودید انگار... چند نفر همراه داشتید؟

ولی در هر صورت من فکر میکنم استثنا قاعده نمیشه چون همونطور که گفتم خیلی ها بودن که با فاند کامل و بی اس کم و بدون ساپورتر ویزا گرفتن ... ظاهرا دیگه شما اوج بدشانسی بودید یا هر اتفاقی بعید دیگه ای ممکنه زخ داده باشه ... مثلا ممکنه آفیسر محترم عینک نزده بوده و 31000 تا رو 3100 تا خونده...

البته بستگی به نوع فاند شما هم داره! چون زده without working in canada ... یعنی منبع فاند شما رو یک کار حساب کرده که ممکنه قطع بشه (ممکنه به هر دلیلی شما نتونید اون کار خاص رو که براش فاند میگیرید انجام بدید!)... خیلی از فاندها اینجورین و تضمین بالایی برای برقراریش نیست بخصوص که فاندتون و پروژه دکتراتون (اگه تعریف شده باشه) از دو منبع مختلف باشن... به نظر من فاند کامل که مد نظر سفارت هست درواقع یک award یا scholarship (سوای تی ای یا آر ای) هست که بدون اینکه دانشجو بخواد کاری کنه مخارجش رو پوشش میده (دانشجو تنها کارش درس خوندنه یعنی)... درواقع استاد شما که همچین اواردی برای شما گرفته به این معنی هست که شما یک ساپورتر معتبر دارید که قطعا اعتبارش از پدر یا مادرتون یا هر نوع ساپورتر ایرانی بیشتره... ولی اگه شما اواردی نبردید و فقط تی ای داشتید مسلما اعتباری به برقراری دائمی این نوع فاند نیست... به نظر من اون تعداد زیادی که با فاندشون ویزا گرفتن درواقع از همین نوع فاند یعنی اوارد استفاده کردن... الان من دوستی دارم در کبک و ایشون علاوه بر اون اسکالرشیپ کاملشون هفته ای 10 ساعت هم درس میدن داخل دانشگاه (ساعتی 30 دلار).
    در مورد فرم هم منظور بنده این چیزا نبود! منظور اینه که برای مثال شما اصلا قسمت spouse رو مشخص نکرده بودید... واینکه این فرم اصولا خیلی ناقصه... چه از نظر خونه های خالی مونده و چه از نظر خیلی آیتم های مهم که بیان نشده اصلا، مثل اینا:
    1. نوع فاند؟ TA RA Award...
    2. میزان شهریه و مقدار معافی از شهریه...

خیلی از آیتم ها که در جدول ذکر شده اظهر من الشمسه... معنی نداره اصلا ذکر بشه! اینکه مثلا گواهی سوءپیشینه دادی یا نه... نمره زبان (که اصلا ترکیه نخواسته)... city!!... و study plan ... روش پست مدارک و ... این آیتم ها در جدول اضافه هستن به نظر من...

امیدوارم در تلاش دومتون حتما موفق شید...
    ویرایش توسط studentz : May 30th, 2012 در ساعت 11:51 PM
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

نقل قول نوشته اصلی توسط sogol نمایش پست ها
    بچه ها در ارتباط با صحبت اونهایی که میگن سفارت از دانشگاه استعلام میکنه ، من از کالجم پذیرش دارم که خوشبختانه conditional هم نیست .

اما نمره زبان ندادم ؛ اینها هم توی نامه های بعدی که برام دادن گفتن میایی اونجا و امتحان میدی اگه قرار شد کلاس زبان همزمان با کلاسات بهت میدیم. اما هیچ کدوم از اینها رو توی پذیرش قید نکردن.

من فوق لیسانسم رو از انگلیس گرفتم و قاعدتا اونجا که برسم میتونم متقاعدشون کنم که کلاس زبان بر ندارم ، از طرفی تمام مدارک فوقم را گذاشتم برای سفارت.
    حالا سوالم اینه که احتمال داره سفارت بیاد استعلام کنه ببینه من شاید english course بخوام و بخواد به اینکه نمره زبان ندارم گیر بده و ردم کنه ؟
    سلام
    دوست عزیز تا جایی که من میدونم دادن امتحان زبان و دادن نمره اون برای دانشجویانی اجباری هست که مدارکشون رو از دانشگاههای غیر انگلیسی زبان گرفته باشند و دانشجویانی که مدارکشون رو از دانشگاههای انگلیسی زبان گرفتند مثل شما،نیازی به اون ندارند.
    موفق باشید
    تلاش، قهرمان سازه

[QUOTE=bahmanabc;748972]مگه شما همراه هم داشتید؟! تویه فرم جای همسر رو خالی گذاشته بودید انگار... چند نفر همراه داشتید؟

ولی در هر صورت من فکر میکنم استثنا قاعده نمیشه چون همونطور که گفتم خیلی ها بودن که با فاند کامل و بی اس کم و بدون ساپورتر ویزا گرفتن ... ظاهرا دیگه شما اوج بدشانسی بودید یا هر اتفاقی بعید دیگه ای ممکنه زخ داده باشه ... مثلا ممکنه آفیسر محترم عینک نزده بوده و 31000 تا رو 3100 تا خونده...

البته بستگی به نوع فاند شما هم داره! چون زده without working in canada ... یعنی منبع فاند شما رو یک کار حساب کرده که ممکنه قطع بشه (ممکنه به هر دلیلی شما نتونید اون کار خاص رو که براش فاند میگیرید انجام بدید!)... خیلی از فاندها اینجورین و تضمین بالایی برای برقراریش نیست بخصوص که فاندتون و پروژه دکتراتون (اگه تعریف شده باشه) از دو منبع مختلف باشن... به نظر من فاند کامل که مد نظر سفارت هست درواقع یک award یا scholarship (سوای تی ای یا آر ای) هست که بدون اینکه دانشجو بخواد کاری کنه مخارجش رو پوشش میده (دانشجو تنها کارش درس خوندنه یعنی)...

من همراه نداشتم. تنها بودم الان هم بخش همسر را نه زدم توی جدول.
    فاندم از نوع اوارد بود به اضافه ta البته بیشترش اواردم بود.
    موفق باشین

Member Klamm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English Literature MA

سلام بچه ها. من مدارک رو آماده کردم فردا بفرستم. برای خودم و همراه. ببینید چطوره. نظری چیزی...
    ممنون

فرمها
    :
    •فرم 1294 برای خودم (تقاضای اجازه تحصیل)
    •فرم 5257 برای همسرم (تقاضای ملاقات یا ویزیت)
    • فرم 5645 برای خودم (اطلاعات خانوادگی)
    •فرم 5645 برای همسرم (اطلاعات خانوادگی)
    •فرم 5484 (چک لیست اجازه تحصیل)
    • فرم 5483 (چک لیست ویزیت)

مدارک احراز هویت

• ترجمه شناسنامه خودم
    •ترجمه شناسنامه همسرم
    •ترجمه عقدنامه
    •اصل و ترجمه گواهی عدم سو پیشینه خودم
    •اصل و ترجمه گواهی عدم سو پیشینه همسرم
    •کپی معمولی پاسپورت خودم
    •کپی معمولی پاسپورت همسرم
    •2 قطعه عکس 3.5 * 4.5 پشت نویسی شده خودم و همسرم

مدارک تحصیلی

• ترجمه مدرک فوق لیسانس خودم
    • ترجمه ریز نمرات همسرم

مدارک پذیرش و محل اقامت
    •نامه پذیرش و اطلاعات اجازه تحصیل
    •نامه پذیرش و فاند برنامه ی بینارشته ای
    •نامه محل اقامت از طرف دانشگاه
    •توصیه نامه مدیرگروه دانشگاه
    •توصیه نامه استاد راهنمای خودم

مدارک مالی
    •گواهی حساب خودم 16 میلیون
    •گواهی حساب همسرم 13 میلیون
    •گواهی حساب پدرم 142 میلیون
    •گواهی حساب شوهر خواهرم 105 میلیون

منبع و تعهد مالی
    •تعهد محضری پدرم و شوهر خواهرم برای خودم
    •تعهد محضری پدرم و شوهر خواهرم برای همسرم
    •ترجمه فیش حقوقی پدرم
    •ترجمه ی 2 اجاره نامه پدرم
    •ترجمه ی فروش زمین پدرم (به نام وکیلشون)
    •و وکالتنامه پدرم به وکیلشون
    •ترجمه فیش حقوقی مادرم
    •ترجمه سند ثبت شرکت شوهر خواهرم شامل سرمایه ثبت شرکت
    •ترجمه شناسنامه شوهر خواهرم
    •و ترجمه شناسنامه پدرم (این دو مورد برای اثبات رابطه من و شوهر خواهرم)
    •ترجمه سند ماشین خودم
    •فیش حقوقی همسرم

مدارک وابستگی به کشور

•ترجمه سند منزل پدرم در تهران
    •ترجمه سند منزل پدرم در شهرستان
    •ترجمه سند منزل پدر همسرم در شهرستان
    •ترجمه 3 اجاره نامه پدر همسرم
    •نامه اشتغال به کار خودم شامل حقوق ماهانه و دعوت به کار در زمان بازگشت
    •نامه اشتغال به کار همسرم
    •نامه دعوت به کار(2) برای خودم
    •استادی پلن

* ترجمه هام همه فقط مهر مترجم دارند جز مدرک فوق خودم که قبلا ها گرفته بودم