صفحه 2672 از 5471 نخستنخست ... 16722172257226222662266326642665266626672668266926702671267226732674267526762677267826792680268126822722277231723672 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,711 تا 26,720 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

سلام، آيا کسی اخيرا از ورشو جواب ايميل گرفته؟ در کيپس من دو مورد ايراد وجود داشت، يکی در Spell اسم دخترم و يک مورد ديگر. در ايميل کيپس هم اشاره شده بود که اگر مواردی است پيگيری نماييد (برداشت من از متن ايميل). گرچه موارد به ظاهر حادی نيست ولی از ورشو کسب تکليف کردم که کجا پی گيری کنم؟ سه تا ايميل به فاصله حدود 10 روز زدم، حتی يک پاسخ هم ندادند!!! نمی دانم شايد ايميل باران را دوست ندارند؟

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط irancanada نمایش پست ها
    دوستان امروز مدیکال نداشتیم؟
    ممکنه برای دوستانی که وکیل دارن مدیکال اومده باشه و این آقایون و خانومهای محترم هنوز تا بیان آفیسشون و چشمشون به جمال مدیکالها روشن بشه و بعدش کی فرصت کنن و البته دلسوزی که این خبرو به موکلینشون اعلام کنن، ممکنه تا آخر شب به وقت ما و شایدم فرداش طول بکشه. مگر اینکه دوستانی که وکیل ندارن براشون مدیکال بیاد و زود بیان اطلاع رسانی کنن.

نقل قول نوشته اصلی توسط irancanada نمایش پست ها
    دوستان امروز مدیکال نداشتیم؟
    تا حالا که نداشتیم منم هر کاری می کنم از پای کامپیوتر پاشم نمی تونم. هر 5 دقیقه یه بار چک می کنم و منتظرم!
    Slow down. Calm down. Don't worry. Don't hurry. Trust the process

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط lalehmahmmody نمایش پست ها
    سلام، آيا کسی اخيرا از ورشو جواب ايميل گرفته؟ در کيپس من دو مورد ايراد وجود داشت، يکی در Spell اسم دخترم و يک مورد ديگر. در ايميل کيپس هم اشاره شده بود که اگر مواردی است پيگيری نماييد (برداشت من از متن ايميل). گرچه موارد به ظاهر حادی نيست ولی از ورشو کسب تکليف کردم که کجا پی گيری کنم؟ سه تا ايميل به فاصله حدود 10 روز زدم، حتی يک پاسخ هم ندادند!!! نمی دانم شايد ايميل باران را دوست ندارند؟
    لاله جان
    پست 26584 آرام خان رو نگاه کنید به ورشو ایمیل زدن و جوابش هم اومده همین دیروز پریروز بود
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

سلام کدوم بارون کوووووو ؟ من چرا نمی بینم .کسی جدید گرفته مدیکال . انرزی + هستش منم می فرستم وای چه بارونی خیس شدم. به امید سیلللللل
    ارسال مدارک به سیدنی :29 ژانویه 2010
    مدیکال : 3 ژانویه 2014
    پاس ريكويست : ٢٥ سپتامبر ٢٠١٤

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    کسری جان
    دیروز شما به من گفتین نگران نباشم امروز من به شما میگم نگران نباشین
    احتمالا به قول خودتون اشکال سیستمی هست ولی شاید هم دستتون رفته و این جمله رو چک مارک زدین....همین قسمتی رو که عکسش رو گذاشتم میگم...نظرتون چیه؟...ولی خودش هم نوشته راههای دیگر برای دریافت اطلاعاتتون دارین.
    فایل پیوست 9618
    نه این موضوع که مطمئنم اتفاق نیفتاده... با وکیلم حرف زدم گفت اصلاً ایکیس چیز قابل اطمینانی نیست و از این موضوعات برای موکلاش زیاد پیش اومده و یکم آرومم کرد... گفت 3 4 روز صبر کن اگه نیومد و دیدی نگرانی بمن بگو که یه ایمیل بزنم به ورشو که خیالت راحت بشه... اما با اطمینان گفت که هیچ مشکلی نیست و چون خیلی وقته این شخص رو میشناسم میدونم که درست میگه... در هر صورت مرسی که همراهی کردید دیگه این موضوعاتم پیش میارن که یکم برامون جریان هیجانی هم بشه!!!

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    دوستان من بعد از گذشت 1 روز همچنان ایکس ام روی سایت باز نمیشه و همش پیغام اینکه این پرونده وجود نداره میده... اصلاً نمی دونم باید چیکار کنم!! الان به وکیلمم بگم میگه مهم نیست... البته احتمال خیلی خیلی زیاد مشکل سیستمی هست اما خوب روی اعصاب کلاً..
    فامیل شما از دو قسمت تشکیل شده ؟
    too much love will kill you

ApplyAbroad Hero

امروز دومین سالگرد فایل نامبر دوم منه
    نمیدونم به خودم تبریک بگم یا تسلیت!!....
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    امروز دومین سالگرد فایل نامبر دوم منه
    نمیدونم به خودم تبریک بگم یا تسلیت!!....
    جای تبریک داره و امیدوار باشین به سال سوم رو در کانادا جشن بگیرین
    too much love will kill you

یک سوال مهم:
    چند ماه پیش که به ترتیب داشتیم این پراسس می شدیم چند نفر رو بخاطر تقلبی بودن مدارک آیلتس، مدرک تحصیلی و... ریجکت کردن و دقیقا یادمه که دو سال هم بدلیل تقلب از اقدام مجدد محرومشون کردند، سوال اینجاست که از همون تقریبا سه ماه پیش تا حالا حتی یک نفر رو هم ندیدیم بخاطر مسائل مدارک غیر واقعی که همون بکگراند چک می شه رد کرده باشند!!!
    خواستن رزومه، یا حتی گواهی کار جدید در زمان این پراسسها به این معنیه که از لحاظ بکگراند چک شک کردن و خواستن مطمئن بشند متقاضی داره راست می گه
    خوب پس توی این چند ماه اخیر (بعد از اتمام موج این پراسس ها) فقط منتظر اتمام بکگراند چک نبودند و دارند یک فرایند دیگه ای رو هم دنبال می کنند.
    .
    نکته بعدیش هم در اینجاست که با توجه دستور العمل اداره مهاجرت و فلوچارت پروسه مهاجرت بعد از این پراسس واقعی بکگراند چک شروع می شه و این مسئله با توجه به اینکه برای خیلی ها حدود 5 ماه از تاریخ این پراسسشون گذشته و هیچی به هیچی ولی خیلی ها بعد از یک ماه و نیم از این پراسس مدیکال گرفتند اصلا منطقی نیست یعنی اون کسایی که زود مدیکال گرفتند پروندشون اینقدر سر راست بوده!!!! و بقیه ....
    .
    در ضمن این بکگراند چک رو اینقدر بزرگ نکنیم، تا حالا مگه چند بار شنیدیم که برای استعلام به شرکت و محل کار زنگ زده باشند یا مراجعه حضوری داشته باشند (کاری که استرالیا خیلی انجام می ده) تا حالا چند بار به دانشگاه ها یا مدارک تحصیلی الکی گیر دادند؟! (موارد خیلی محدود و کم بوده)

نتیجه گیری:
    1- بکگراند چک تقریبا همزمان با بررسی پرونده ها صورت گرفته (نامه های ریجکتی مربوط به اصالت اسناد همون زمان ها می اومد)
    2- اونهایی که زمان منطقی از این پراسسشون می گذره قطعا بکگراند چکشون تموم شده
    3- پرونده ها دقیقا و حداقل توسط دو آفیسر چک شده (با توجه به دو ستون امتیازها در جدول کیپس بنظر من دو آفیسر سطح 1 و سطح دو پرونده رو بررسی و امتیازها رو دادند)
    4- بغیر از بی نظمی های اولیه در چند هفته اخیر (سه هفته) اغلب مدیکالها مربوط به افرادی می شه که نیمه اول 2009 اقدام کردند این یعنی اینکه فارغ از جواب بکگراند چکها فاز بعدی پرونده ها که مدیکال میشه رو دارن دوباره به نظم دنبال می کنند (من مطمئنم این هفته هم دوباره می رن سراغ این گروه)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)