صفحه 2677 از 5471 نخستنخست ... 16772177257726272667266826692670267126722673267426752676267726782679268026812682268326842685268626872727277731773677 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,761 تا 26,770 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط mojgan20 نمایش پست ها
    سلام دوستانه عزیز.مشکلی‌ برام پیش اومده لطفا راهنمایی کنید.اقوام من از کانادا برام مانی اردر فرستاده بودن اما امروز از دوبی‌ برگردونده شده و پست قبول نکرده به ایران آورد بشه.می‌خوام بدونم آیا پشت مانی اردر حتما باید از طرفه من و همسرم باید امضا بشه؟؟؟چون اگه اینطور نباشه اونا می‌تونن از کانادا مستقیم به ورشو پست کنن.سوال دیگه اینکه اگه اینکار امکان پذیر نباشه من از کجا خیلی‌ زود می‌تونم تو ایران مانی اردر بگیرم ؟بی‌نهایت ممنون
    منم اینکار را برای خواهرم از کانادا انجام دادم و مانی اوردر (یا درفت بانکی) گرفتم. تنها نکته مهم اینست که پشت آن باید نام و آدرس صاحب پرونده نوشته شود که اینکار را فامیلتان هم میتواند انجام دهد.

نقل قول نوشته اصلی توسط tara55 نمایش پست ها
    تعداد بچه هاي جدول بالاي ٣٠٠ تاست ولي من فقط ٢٥٠ تاش رو تو جدول مي بينم احتمالا ٢ صفحه است يا يه جايي رو ٢٥٠ تا تنظيم شده ولي من نمي تونم عوضش كنم لطفا مو راهنماييم كنيم
    یه سوال: از بین این بالای 300 تا در هفته برای چند نفر مدیکال میاد؟ می خوام یه براورد بکنم با این روند چند هفته دیگه نوبت من می شه.

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

نقل قول نوشته اصلی توسط coralie نمایش پست ها
    یه سوال: از بین این بالای 300 تا در هفته برای چند نفر مدیکال میاد؟ می خوام یه براورد بکنم با این روند چند هفته دیگه نوبت من می شه.
    دوست عزیز مگه شما می دونی مبنای صدور مدیکال چیه که می خوای نوبتت رو برآورد کنی ؟ میشه لطفاً مال من رو هم بر آورد کنید بعد از مال خودتون ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط coralie نمایش پست ها

سوال بنیادی اینکه این جدول تا چه اندازه قابل اطمینانه برای چنین محاسباتی در حالی که درصد بالائی ممکنه وضعیتشون تغیر کرده باشه ظرف چند ماه گذشته ولی به دلیل مختلف نیومده باشند اینجا اطلاع بدن.

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط momoya نمایش پست ها
    سوال بنیادی اینکه این جدول تا چه اندازه قابل اطمینانه برای چنین محاسباتی در حالی که درصد بالائی ممکنه وضعیتشون تغیر کرده باشه ظرف چند ماه گذشته ولی به دلیل مختلف نیومده باشند اینجا اطلاع بدن.
    کاملا درسته. خیلی از دوستان را میبینیم که ازشون آپدیت خواسته شده ولی هنوز نیومدن نتیجه رو اعلام کنن. در اون تاریخهایی که از این دوستان آپدیت خواستن اکثر بچه های مشابه مدیکال دریافت کردن ولی از این دوستان خبری نیست. خیلی ها هم که بعد ارارسال اولیع اطلاعاتشون تا مرحله انتقال به ورشو دیگه پیداشون نشد!

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    کاملا درسته. خیلی از دوستان را میبینیم که ازشون آپدیت خواسته شده ولی هنوز نیومدن نتیجه رو اعلام کنن. در اون تاریخهایی که از این دوستان آپدیت خواستن اکثر بچه های مشابه مدیکال دریافت کردن ولی از این دوستان خبری نیست. خیلی ها هم که بعد ارارسال اولیع اطلاعاتشون تا مرحله انتقال به ورشو دیگه پیداشون نشد!
    منم همین نظر رو دارم اولا اینجا خیلی جامعه کوچیکی هستش روزی که من رفتم واسه مدیکال تعداد افرادی که واسه مدیکاله کانادا اومده بودند خیلی زیاد بود حتی خود دکتر هم گفتش اما از اینجا من دومین نفری بودم که رفتم پیش این آقای دکتر . پس زیاد نگران نباشید چون ورشو و حتی آنکارا تند تند داره مدیکال می ده اما لزوما همه اینجا نیستند نوبت به همه هم می رسه . فقط استرسش بالا هستش

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    برای تمکن مالی بنظر من علاوه بر اون چیزی که خودت گفتی برای فروش سکه و ترجمه فاکتور می تونی با یکی که گردش حساب خوبی داره ازش بخوای حسابش رو باهات مشترک کنه! اکثر بانکها به راحتی این کار می کنن و اصلا مشکلی نخواهد بود
    .
    سوال دومت رو باید متخصصین نظر بدند
    به هر حال خیلی مبارکه
    در مورد خواستن از بانک برای مشترک کردن حساب می شه کمی توضیح بدین ؟ من هم مشکل خالی بودن حساب بانکی رو دارم با تشکر

Junior Member

سلام به همه همراهان

بالاخره مدیکال ما هم بهمراه آپدیت شامل گردش حساب 6 ماهه، فرم اسکجول 1 ، لیست سفرها و گواهی ع س پ در تاریخ 30 می یعنی پریروز آمد.
    به امید خبر خوش برای همگی شما.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط alex&elix نمایش پست ها
    سلام به همه همراهان

بالاخره مدیکال ما هم بهمراه آپدیت شامل گردش حساب 6 ماهه، فرم اسکجول 1 ، لیست سفرها و گواهی ع س پ در تاریخ 30 می یعنی پریروز آمد.
    به امید خبر خوش برای همگی شما.

سلام
    خیلی تبریک میگم
    همونطور که قبل هم دوستان گفتن دیگه کاملا مشخصه دارن به ترتیب و از روی تاریخ CIO مدیکال میدن
    دوستانی که تاریخ CIO اونها ماه 4 سال 2009 هست آماده باشن!!
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط lidaaa نمایش پست ها
    سلام
    خیلی تبریک میگم
    همونطور که قبل هم دوستان گفتن دیگه کاملا مشخصه دارن به ترتیب و از روی تاریخ CIO مدیکال میدن
    دوستانی که تاریخ CIO اونها ماه 4 سال 2009 هست آماده باشن!!
    کاملا درسته. تبریک به همه دوستانی که این روزها شاهد خبراهای خوب هستن. دریافت مدیکال دیگه ترتیبش زمان ارسال به سیدنیه و ربطی حتی به تاریخ این پراسس شدن هم نداره. الان این دستمون 11 اپریل این پراسس شده!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)