صفحه 199 از 232 نخستنخست ... 99149189190191192193194195196197198199200201202203204205206207208209 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,981 تا 1,990 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Senior Member esf11 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    بچه ها یه سوالی که من درست نمیدونم چجوریه. من همه اون FAQ رو خوندم ولی نفهمیدم این چی میشه.
    1. الان دیگه برای گرفتن نامه معرفی احتیاجی نیست بریم وزارت علوم و میشه توی شهر خدم (اصفهان) اون نامه رو بگیرم؟ چجوریه جریانش؟
    2. اگر من الان وقت بگیرم برای تیرماه و تا اونوقت ویزام نیاد که بتونم برم نامه رو بگیرم باید چکار کنم؟ میتونم دیرتر برم؟ مشکلی ایجاد نمیشه؟ اصلا بهم وقت میدن؟
    3. در صورتی که دیرتر برم باید کجا برم؟ همون وزارت علوم یا همون موسسه ای که قرار بوده برم بگیرم؟
    1. بله. شما در سایت نشا درخواست میدید که برای فلان تاریخی که خودشون پینهاد کردن نامه را میخواهید. و کلیه مدارکتون را که خواسته آپلد میکنید. ( فک میکنم شما هنوز نشا ثبت نام نکردید. وقتی بکنید روندش کاملا واضحه. قسمته درخواسته نامه بانک.)
    2. وقتی شما ویزاتون را آپلد نکردید یه ایمیل واستون میاد که میگه مدارکه شما کامل نیست و فلان چیز را آپلد نکردید. پس الکی درخواست ندید که وقته اونا را هم بگیرید. وقتی همه مدارکتون کامل شد درخواست بدید تا با تاریخه درخواستیتون موافقت باشه. وقتی مخالفت میکنن دیگه نامه صادر نمیشه برایه اون مرحله و شما مرحله بعد باید درخواست بدید و مشکلی ایجاد نمیشه. ( هر تاریخی نیس. مثلا تا الاد 3 تا تاریخ خودشون اعلام کردن و شما باید از این 3 تا انتخاب کنید)
    3. نامه صادر نمیشه اگر مدارکتون ناقص باشه پس جایی نیاز ندارید برید.
    شما کلا وارده نشا بشید و ببینید خودتون متوجه میشید. درخواسته نامه به بانک.
    کلا روندش بهتر شده برای غیره تهرانیا لااقل فقط 20 تومن هزینه داره که کمتر از بلیطه رفت و برگشتمون میشه. ( اینم دیدگاهی از جنبه اصفهانیش )

نقل قول نوشته اصلی توسط naasagh نمایش پست ها
    سلام
    سوال خیلی ساده ای دارم
    من الا پذیرشم از دانشگاه استرالیا گرفتم و مدارکم دست سفارت هست.
    تا پایان جولای احتمالا میرم
    الان میتونم واسه ارز اقدام کنم یا حتما باید ویزام بیاد؟
    ممکن اخه زمان کم باشه.
    ثبت نام دانشگاه و انجام دادم
    ویزا باید باشه

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط esf11 نمایش پست ها
    1. بله. شما در سایت نشا درخواست میدید که برای فلان تاریخی که خودشون پینهاد کردن نامه را میخواهید. و کلیه مدارکتون را که خواسته آپلد میکنید. ( فک میکنم شما هنوز نشا ثبت نام نکردید. وقتی بکنید روندش کاملا واضحه. قسمته درخواسته نامه بانک.)
    2. وقتی شما ویزاتون را آپلد نکردید یه ایمیل واستون میاد که میگه مدارکه شما کامل نیست و فلان چیز را آپلد نکردید. پس الکی درخواست ندید که وقته اونا را هم بگیرید. وقتی همه مدارکتون کامل شد درخواست بدید تا با تاریخه درخواستیتون موافقت باشه. وقتی مخالفت میکنن دیگه نامه صادر نمیشه برایه اون مرحله و شما مرحله بعد باید درخواست بدید و مشکلی ایجاد نمیشه. ( هر تاریخی نیس. مثلا تا الاد 3 تا تاریخ خودشون اعلام کردن و شما باید از این 3 تا انتخاب کنید)
    3. نامه صادر نمیشه اگر مدارکتون ناقص باشه پس جایی نیاز ندارید برید.
    شما کلا وارده نشا بشید و ببینید خودتون متوجه میشید. درخواسته نامه به بانک.
    کلا روندش بهتر شده برای غیره تهرانیا لااقل فقط 20 تومن هزینه داره که کمتر از بلیطه رفت و برگشتمون میشه. ( اینم دیدگاهی از جنبه اصفهانیش )
    سلام. چرا من ثبت نام کردم فقط میخواستم بدونم بدون ویزا و با نامه پذیرش میشه یا نه که انگار نمیشه. خوب الان فقط یه تاریخ توی تیر هست. 9 تیرماه.
    یه سوال دیگه اینکه آیا من که الان هنوز ویزام نیومده اگر فرض بگیریم که ویزای من مرداد بیاد اونوقت دیگه تاریخی هست که بدرد من بخوره یا نه؟ تاریخی که یه جوری باشه که من پولو بگیرم و با خودم ببرم؟ اینجوری که بخوام صبر کنم تا ویزا بیاد ممکنه من اصلا نرسم پولو بگیرم و برم. میدونم خانواده ام میتونن بگیرن ولی میخوام یجوری بشه که خودم بگیرم و ببرم.
    هیچ قانونی نداره که چه تاریخایی رو مشخص میکنن؟؟ مثلا ماهی یه باره؟ ماهی دوبار؟ دوماه یکبار؟
    اون سه تا تاریخ که میگین کجا هست و کی هستش؟ توی سایت تو قسمت درخواست نامه فقط تاریخ 9 تیرماه هست. دیگه تاریخی نیست؟

بعد اینکه هر ترم رو چندماه حساب میکنن؟؟ 4 ماه یا 6 ماه؟ یعنی در حداکثر چقدر برای خرج زندگی یکسال میدن؟ 8000 تا یا 12000 تا (آخه ترما 4 ماهه هستش نه 6 ماهه)؟
    ویرایش توسط shibaak : May 31st, 2012 در ساعت 10:47 AM

سلام. چرا من ثبت نام کردم فقط میخواستم بدونم بدون ویزا و با نامه پذیرش میشه یا نه که انگار نمیشه. خوب الان فقط یه تاریخ توی تیر هست. 9 تیرماه.
    یه سوال دیگه اینکه آیا من که الان هنوز ویزام نیومده اگر فرض بگیریم که ویزای من مرداد بیاد اونوقت دیگه تاریخی هست که بدرد من بخوره یا نه؟ تاریخی که یه جوری باشه که من پولو بگیرم و با خودم ببرم؟ اینجوری که بخوام صبر کنم تا ویزا بیاد ممکنه من اصلا نرسم پولو بگیرم و برم. میدونم خانواده ام میتونن بگیرن ولی میخوام یجوری بشه که خودم بگیرم و ببرم.
    هیچ قانونی نداره که چه تاریخایی رو مشخص میکنن؟؟ مثلا ماهی یه باره؟ ماهی دوبار؟ دوماه یکبار؟
    اون سه تا تاریخ که میگین کجا هست و کی هستش؟ توی سایت تو قسمت درخواست نامه فقط تاریخ 9 تیرماه هست. دیگه تاریخی نیست؟

بعد اینکه هر ترم رو چندماه حساب میکنن؟؟ 4 ماه یا 6 ماه؟ یعنی در حداکثر چقدر برای خرج زندگی یکسال میدن؟ 8000 تا یا 12000 تا (آخه ترما 4 ماهه هستش نه 6 ماهه)؟
    اون 3 تا منظورم دو تا خرداد بود و همین تیر ماه. قانوننه خاصی که انگار تا حالا نداشته. 2 تا در ماه مثلا. ترمی 6000 تا. اگه ترم تابستونتون را سفارت تایید کنه میدن بتون.

Junior Member bios2bb آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    FH Aachen, Engineering Informatics

سلام دوستان. من قبلا در سایت نشا ثبت نام کردم. میخوام ایمیلی که باهاش ثبت نام رو انجام دادم، تغییر بدم. اون بالا ویرایش رو که میزنم چیزی نمیاد. قبلا بود. چیکار کنم؟؟!!
    هر بنده اي از بندگانم به جاي پناه بردن به ديگري با نيت خالص به من پناه آورد، از کارش چاره جويي مي کنم، گر چه همه آسمانها و زمين و هر چه در آن است عليه او توطئه کنند!

نقل قول نوشته اصلی توسط bios2bb نمایش پست ها
    سلام دوستان. من قبلا در سایت نشا ثبت نام کردم. میخوام ایمیلی که باهاش ثبت نام رو انجام دادم، تغییر بدم. اون بالا ویرایش رو که میزنم چیزی نمیاد. قبلا بود. چیکار کنم؟؟!!
    شاید ایراد از Browser تون باشه! با نرم افزاری دیگه سایت رو باز کنید.
    چشات آرامشی داره که تو چشمای هیچکی نیست
    میدونم که توی قلبت به جز من جای هیچکی نیست
    چشات آرامشی داره که دورم میکنه از غم
    یه احساسی بهم میگه دارم عاشق میشم کم کم

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Bsc نمایش پست ها
    Google Chrome، Mozilla Firefox و Internet Explorer رو امتحان کردم همشون همینطورین!!! برای شما قسمت ویرایش رو میزنید، ویرایش پرونده و پروفایل میاد؟
    هر بنده اي از بندگانم به جاي پناه بردن به ديگري با نيت خالص به من پناه آورد، از کارش چاره جويي مي کنم، گر چه همه آسمانها و زمين و هر چه در آن است عليه او توطئه کنند!

Google Chrome، Mozilla Firefox و Internet Explorer رو امتحان کردم همشون همینطورین!!! برای شما قسمت ویرایش رو میزنید، ویرایش پرونده و پروفایل میاد؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Bsc نمایش پست ها
    نه. واسه منم نمیاد. کلا سایت دیگه قسمت ویرایش و اینا نداره. از منم همینطوره. فکر کنم باید زنگ بزنیم به خودشون بگیم.

رشته و دانشگاه

نه. واسه منم نمیاد. کلا سایت دیگه قسمت ویرایش و اینا نداره. از منم همینطوره. فکر کنم باید زنگ بزنیم به خودشون بگیم.
    آره... من دسترسی به ایمیلی که باهاش ثبت نام کرده بودم رو از دست دادم... یعنی زنگ بزنم بهشون بگم اینو بزارید؟! شما میدونید که با کی باید تماس گرفت؟ من تو سایت دیدم خانم سمانه یزدانی مدیر سایت و امور رایانه هست ولی شماره تلفن نداشت!

آره... من دسترسی به ایمیلی که باهاش ثبت نام کرده بودم رو از دست دادم... یعنی زنگ بزنم بهشون بگم اینو بزارید؟! شما میدونید که با کی باید تماس گرفت؟ من تو سایت دیدم خانم سمانه یزدانی مدیر سایت و امور رایانه هست ولی شماره تلفن نداشت!
    نه. منظورم این بود که کلا زنگ بزنیم وزارت علوم و بگیم که سایت این گزینه هاش غیرفعاله و درست کنن. فکر میکنم باید زنگ بزنیم به خود همون قسمت ارز و بگیم وصل کنن به همین خانمی که شما میگین. خیلیا مشکل دارن در مورد این قضیه.