صفحه 2679 از 5471 نخستنخست ... 16792179257926292669267026712672267326742675267626772678267926802681268226832684268526862687268826892729277931793679 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,781 تا 26,790 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط alex&elix نمایش پست ها
    سلام به همه همراهان

بالاخره مدیکال ما هم بهمراه آپدیت شامل گردش حساب 6 ماهه، فرم اسکجول 1 ، لیست سفرها و گواهی ع س پ در تاریخ 30 می یعنی پریروز آمد.
    به امید خبر خوش برای همگی شما.
    خوب پس این دوستمون که مدیکال گرفتن و همه میگن CIO شون آپریل هست در اصل فایل نامبر اولشون آپریل هستش و احتمالاً شاخص صدور مدیکال که به عنوان CIO مطرح میشه در اصل فایل نامبر اول هستش نه CIO.. درسته یا بازم غلطه؟!!

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    طبق چیزی که دوستان میگن (CIO) و جدول نشون میده مال ایشون باید July 10 باشه! من گیج شدم
    کاملا درسته ، تاریخ اول زمان رسیدن درخواست به سیدنی و تاریخ دوم مان همون فایل نامبر اول هست .
    too much love will kill you

نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    مطمئن باشین اگه!!؟؟ بخوان صفی در نظر بگیرن که شکر خدا الان بالاخره دارن طبق صف پیش میرن، این صف ملاکش تاریخ اپلای اولیه جهت مهاجرت به کاناداست. این موضوع در کتگوری های مختلف به اثبات رسیده. برای 38 تایی ها هم میشه تاریخ رسیدن مدارک به CIO که میشه همون لاین اول وضعیت پرونده در سایت.
    یعنی برای من میشه 10 july

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

خوب پس این دوستمون که مدیکال گرفتن و همه میگن CIO شون آپریل هست در اصل فایل نامبر اولشون آپریل هستش و احتمالاً شاخص صدور مدیکال که به عنوان CIO مطرح میشه در اصل فایل نامبر اول هستش نه CIO.. درسته یا بازم غلطه؟!!
    معمولا بین دریافت مدارک در سیدنی و ارسال فایل نامبر یه مدت زمان ثابتی وجود داشت. یعنی مثلا در اوایل به مدت 30 روزه فایل نامیر اول صادر میشد بعدش شد 60 روزه و الی آخر. ولی چون این مدت زمان خیلی درست و ثابت نیست اگه ملاک را این در نظر بگیریم زمانبندی به هم میریزه و درست تر و منطقی تره که زمان ارسال به CIO در نظر گرفته بشه. یعنی لاین اول در وضعیت پرونده!

Junior Member

ببینین الان با توجه به وضعیت پرونده این دوستمون این خط یعنی خط اول در وضعیت پرونده میشه تاریخ رسیدن به CIO:
    We received your application for permanent residence on July 10, 2009.
    و این خط یعنی خط دوم در وضعیت پرونده هم میشه تاریخ دریافت فایل نامبر اول:
    We reviewed your application and sent you a letter on September 3, 2009. Please consider delays in mail delivery before contacting us.
    pani جان وضعیت من هم مثل این دوستمون با اختلافی در روزش من هم july پروندم رسیده سیدنی و سپتامبر فایل نامبر اول گرفتم حالا روی کدوم تاریخ باید منتظر باشم؟

رشته و دانشگاه
    Hydrology

شما با توجه به عوض شدن حالت اسم در ایکیس مطمن باش روی پرونده یک حرکتی شده . منتظر مدیکالت باش

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    شما با توجه به عوض شدن حالت اسم در ایکیس مطمن باش روی پرونده یک حرکتی شده . منتظر مدیکالت باش
    اینم در نظر بگیرین که ایشون منتظر یه نوع خاصی از کیپس هستن که ممکنه یکی از علت هاش این باشه. در هر صورت هر ارجاعی به پرونده ممکنه اثری از خودش بذاره که هنوز دقیقا چراهاش مشخص نیست. البته امیدوارم واقعا این تاثیر در جهت پیشرفت پرونده شون باشه.

Banned
    رشته و دانشگاه
    کارشناس ارشد نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط Pantea333 نمایش پست ها
    pani جان وضعیت من هم مثل این دوستمون با اختلافی در روزش من هم july پروندم رسیده سیدنی و سپتامبر فایل نامبر اول گرفتم حالا روی کدوم تاریخ باید منتظر باشم؟
    دوست عزیز هیچ کسی نمیتونه با اطمینان بگه حتما اداره مهاجرت همین رویه نظم بر اساس زمان رسیدن به CIO رو ادامه میده. ممکنه هر لحظه دوباره رویه شون عوض بشه. واقعا تا حالا ثباتی تو کاراهاشون دیده شده؟! پس طبق بررسی الان میتونیم بگیم ترتیب فعلا این زمانه. یعنی لاین اول در وضعیت پرونده تون...

من که گیج شدم ، یکی یه جواب دقیق بده
    بالاخره تاریخ cio یا تاریخ فایل اول ملاک است؟

رشته و دانشگاه
    Hydrology

اینم در نظر بگیرین که ایشون منتظر یه نوع خاصی از کیپس هستن که ممکنه یکی از علت هاش این باشه. در هر صورت هر ارجاعی به پرونده ممکنه اثری از خودش بذاره که هنوز دقیقا چراهاش مشخص نیست. البته امیدوارم واقعا این تاثیر در جهت پیشرفت پرونده شون باشه.
    گفتم پرونده ایشون یک تکونی خورده . حالا هر دلیلی میتونه داشته باشه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)