صفحه 219 از 1547 نخستنخست ... 1191692092102112122132142152162172182192202212222232242252262272282292693197191219 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,181 تا 2,190 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط Klamm نمایش پست ها
    سلام بچه ها. من مدارک رو آماده کردم فردا بفرستم. برای خودم و همراه. ببینید چطوره. نظری چیزی...
    ممنون

فرمها
    :
    •فرم 1294 برای خودم (تقاضای اجازه تحصیل)
    •فرم 5257 برای همسرم (تقاضای ملاقات یا ویزیت)
    • فرم 5645 برای خودم (اطلاعات خانوادگی)
    •فرم 5645 برای همسرم (اطلاعات خانوادگی)
    •فرم 5484 (چک لیست اجازه تحصیل)
    • فرم 5483 (چک لیست ویزیت)

مدارک احراز هویت

• ترجمه شناسنامه خودم
    •ترجمه شناسنامه همسرم
    •ترجمه عقدنامه
    •اصل و ترجمه گواهی عدم سو پیشینه خودم
    •اصل و ترجمه گواهی عدم سو پیشینه همسرم
    •کپی معمولی پاسپورت خودم
    •کپی معمولی پاسپورت همسرم
    •2 قطعه عکس 3.5 * 4.5 پشت نویسی شده خودم و همسرم

.
    .
    .
    .

مدارک تحصیلی

• ترجمه مدرک فوق لیسانس خودم
    .ترجمه 3 اجاره نامه پدر همسرم
    •نامه اشتغال به کار خودم شامل حقوق ماهانه و دعوت به کار در زمان بازگشت
    •نامه اشتغال به کار همسرم
    •نامه دعوت به کار(2) برای خودم
    •استادی پلن

* ترجمه هام همه فقط مهر مترجم دارند جز مدرک فوق خودم که قبلا ها گرفته بودم
    * اصل هم فقط عدم سوپیشینه رو گذاشتم. چیز دیگه ای به فکرم نرسید
    اول ببخشید.که از نقل قول اصلی یه مقدارشو حذف کردم. چون تو صفحه جا نمی شد. ببینین بچه ها هیچ کس در مورد اینکه مدارک ایشون مهر دادگستری و تمبر و غیره رو نداره هیچی نگفته . دوستان اگه ترجمه رسمی لازم نیست خواهشا بگین . بیخودی کلی پول ترجمه رسمی و تمبر و اینا ندیم. واقعا ممنون.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط newid نمایش پست ها
    اول ببخشید.که از نقل قول اصلی یه مقدارشو حذف کردم. چون تو صفحه جا نمی شد. ببینین بچه ها هیچ کس در مورد اینکه مدارک ایشون مهر دادگستری و تمبر و غیره رو نداره هیچی نگفته . دوستان اگه ترجمه رسمی لازم نیست خواهشا بگین . بیخودی کلی پول ترجمه رسمی و تمبر و اینا ندیم. واقعا ممنون.
    دوست عزیز شما اگه یکمی صفحه های این فروم رو میخوندین همین 3، 4 صفحه فقط، متوجه میشدین که برای ترجمه ها فقط نیاز به ترجمه رسمی هست با مهر مترجم روی سربرگ قوه قضائیه. هیچ احتیاجی به مهر دادگستری و وزارت خارجه نیست. این نقل قول از کارمند رسمی سفارت هست و تو خود سایت سفارت هم نوشته شده.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Oil & Gas- Memorial

سلام بچه ها
    راستش یکم استرس دارم. 21 apr واسه بار دوم درخواست ویزا دادم ولی فرم 5257B )schedule-1) رو نفرستادم چون بعضی از بچه ها میگفتن اون مال کسایی هست که رفتن سربازی و سوالای 7-13 فرم 1294 رو yes زدن و من هم سربازی نرفتم و سوالای 7-13 فرم 1294 رو no زدم. ولی الان مشکوک شدم فک میکنم اینو همه باید بفرستن.
    حالا شما بگید این فرم لازمه یا نه اگه نیاز هست چطور بفرستمش براشون قبل اینکه ریجکت شم. چون اگه این دفعه ریجکت شم زندگیمو باختم
    تو رو خدا نظر بدین

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط shadabi نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    راستش یکم استرس دارم. 21 apr واسه بار دوم درخواست ویزا دادم ولی فرم 5257B )schedule-1) رو نفرستادم چون بعضی از بچه ها میگفتن اون مال کسایی هست که رفتن سربازی و سوالای 7-13 فرم 1294 رو yes زدن و من هم سربازی نرفتم و سوالای 7-13 فرم 1294 رو no زدم. ولی الان مشکوک شدم فک میکنم اینو همه باید بفرستن.
    حالا شما بگید این فرم لازمه یا نه اگه نیاز هست چطور بفرستمش براشون قبل اینکه ریجکت شم. چون اگه این دفعه ریجکت شم زندگیمو باختم
    تو رو خدا نظر بدین
    سلام دوست عزیز، کار درستی انجام دادید، برای شما که سربازی نرفتید، نیازی به پر کردن این فرم نیست. نگران نباشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shadabi نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    تو رو خدا نظر بدین
    واسه شما که سربازی نرفتین و سوالای 7 تا 13 رو yes نزدین هیچ نیازی به پر کردن 5257B نیست ... دیگه چرا استرس دارین ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    علوم تغذیه - علوم و تحقیقات تهران

بچه ها این پاکت A3 که تو چک لیست ترکیه خواستن که آدرسمو روش بنویسم باید یه پاکت پستی با آدرسم همین جوری بذارم جز مدارکم یا اینکه باید DHL prepaid pocket باشه؟

Junior Member

سلام دوستان
    ما باید چیزی رو جایی submit کنیم؟؟؟؟؟؟ من فک می کردم که همه مدارکو باید با پست بفرستیم......ولی میبینم که تو سایت نوشته:

• Submit a valid international travel passport for each person. Children can be included in the passport of an accompanying parent.
    • Submit photos according to requirements

باید کار اینترنتی هم انجام بدیم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Oil & Gas- Memorial

راستش تو guid انکارا دیگه این چیزا رو ننوشته. متن زیر رو نوشته:
    Schedule 1 – Application for a Temporary Resident Visa Made Outside of Canada (IMM5257 – Schedule 1)

Who must fill out this application form?

This form must be completed by:

• you, the principal applicant;
    • your spouse or common-law partner (whether accompanying you to Canada or not), and
    • your dependent children aged 18 or over (whether accompanying you to Canada or not).

ولی تو guidتهران نوشته بود که کسایی که به اون سوالا جواب yes دادن این فرمو پر کنن

Member vigitemon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science- Ferdowsi

نقل قول نوشته اصلی توسط amo نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ما باید چیزی رو جایی submit کنیم؟؟؟؟؟؟ من فک می کردم که همه مدارکو باید با پست بفرستیم......ولی میبینم که تو سایت نوشته:

• Submit a valid international travel passport for each person. Children can be included in the passport of an accompanying parent.

سابمیت کردن یعنی مدارکتون به دستشون برسونید. هیچ کار اینترنتی هم لازم نیست انجام بشه. فقط فرمها رو ولید کنید و بعد مدارکتون رو بفرستید سفارت وقتی رسید دست سفارت همون تاریخ میشه تاریخ سابمیت.

نقل قول نوشته اصلی توسط amo نمایش پست ها
    سلام دوستان

دوست عزیز اینجا سابمیت به معنی تسلیم کردن هستش یعنی این مدارکو تو پکیج پستی تون بفرستید
    در ضمن اصل پاسو ما ایرانیا نباید بفرستیم.