دوست عزیز شما اگه یکمی صفحه های این فروم رو میخوندین همین 3، 4 صفحه فقط، متوجه میشدین که برای ترجمه ها فقط نیاز به ترجمه رسمی هست با مهر مترجم روی سربرگ قوه قضائیه. هیچ احتیاجی به مهر دادگستری و وزارت خارجه نیست. این نقل قول از کارمند رسمی سفارت هست و تو خود سایت سفارت هم نوشته شده.
سلام بچه ها
راستش یکم استرس دارم. 21 apr واسه بار دوم درخواست ویزا دادم ولی فرم 5257B )schedule-1) رو نفرستادم چون بعضی از بچه ها میگفتن اون مال کسایی هست که رفتن سربازی و سوالای 7-13 فرم 1294 رو yes زدن و من هم سربازی نرفتم و سوالای 7-13 فرم 1294 رو no زدم. ولی الان مشکوک شدم فک میکنم اینو همه باید بفرستن.
حالا شما بگید این فرم لازمه یا نه اگه نیاز هست چطور بفرستمش براشون قبل اینکه ریجکت شم. چون اگه این دفعه ریجکت شم زندگیمو باختم
تو رو خدا نظر بدین
بچه ها این پاکت A3 که تو چک لیست ترکیه خواستن که آدرسمو روش بنویسم باید یه پاکت پستی با آدرسم همین جوری بذارم جز مدارکم یا اینکه باید DHL prepaid pocket باشه؟
سلام دوستان
ما باید چیزی رو جایی submit کنیم؟؟؟؟؟؟ من فک می کردم که همه مدارکو باید با پست بفرستیم......ولی میبینم که تو سایت نوشته:
- Submit a valid international travel passport for each person. Children can be included in the passport of an accompanying parent.
- Submit photos according to requirements
باید کار اینترنتی هم انجام بدیم؟![]()
راستش تو guid انکارا دیگه این چیزا رو ننوشته. متن زیر رو نوشته:
Schedule 1 – Application for a Temporary Resident Visa Made Outside of Canada (IMM5257 – Schedule 1)
Who must fill out this application form?
This form must be completed by:
- you, the principal applicant;
- your spouse or common-law partner (whether accompanying you to Canada or not), and
- your dependent children aged 18 or over (whether accompanying you to Canada or not).
ولی تو guidتهران نوشته بود که کسایی که به اون سوالا جواب yes دادن این فرمو پر کنن
علاقه مندی ها (Bookmarks)