صفحه 2682 از 5471 نخستنخست ... 16822182258226322672267326742675267626772678267926802681268226832684268526862687268826892690269126922732278231823682 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,811 تا 26,820 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

دوشنبه هفته اینده سفارت کانادا در ورشو تعطیل است

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    اون یک فرضیه بود و بنظر من رده . با توجه به توقف ۲ ساله پرونده های ما و قول وزیر مبنی بر رسیدگی تا پایان جون این فرضیه مردود
    بله کاملا درست میگین
    اون که اقای علی گفتن 950 روز...راجع به پرونده های ما صدق نمیکنه چون اتفاقاتی مثل اوضاع سوریه...بسته شدن سفارت کانادا در دمشق انتقال پرونده ها به ورشو و دوباره اینپراسس کردن اونها در سیستم جز مراحل پروسه مهاجرت نبود و اتفاقات از پیش تعیین نشده ای بود که پس باید از طول مدت پروسمون کمش کنیم
    الان که دوستان بالای جدول با cioماه 3 سال 2009 اغلب تاریخ فایل نامبر اولشون ماه 4 سال 2009 هست یعنی نزدیک به 37 ماه از فایل نامبر اولشون گذشته!
    این طول کل پروسه 32 ماه هم که ورشو برای پرونده های اسکیلد ورکر زده اگر بخوایم مثلا بگیم طبق این هست تازه از وسطای جدول ما صدق شاید بکنه و با این حال چون شامل حال اکثریت نمیشه نمیشه روش حساب کرد.....حالا شاید فقط به این قضیه توجه کنن که کسی اگر کل پروسه اش کمتر از 32 ماه شده رو زودتر نفرستن کانادا!..
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

اون یک فرضیه بود و بنظر من رده . با توجه به توقف ۲ ساله پرونده های ما و قول وزیر مبنی بر رسیدگی تا پایان جون این فرضیه مردود
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pani85 نمایش پست ها
    البته ناشکری نمیکنم ولی فکر نمیکنم با این سرعت تا آخر این ماه به همه مدیکال بدن
    البته صد در صد بعیده که بخوان تا پایان جون به همه مدیکال بدند.
    در ایمیلهای ورشو و ویزا آفیسهای دیگه گفته بودند که تا پایان جون تکلیف همه روشن می شه و به نظر من تکلیف روشن شدن یعنی این پراسس یا ریجکت شدن، باید اهمیت زیادی به این پراسس بدیم چون توی کیپسها زمان Selection Decision رو همون زمان این پراسس واقعی زده، پس>>>
    تا پایان جون:
    1- یک سری Approved on Selection می شوند (که همون تاریخ این پراسسه)
    2- یک سری Decision Made یا ریجکت می شوند
    .
    فرایند بعدی مربوط به گروه 1 مدیکاله که می تونه هر زمانی باشه حتی یک یا دو سال بعد از Approved on Selection
    .
    اما:
    با توجه به اینکه می خوان برنامه های جدید رو اجرا کنند و مکررا گفتند که اجرای اونها با وجود بکلاگ امکان نداره و مکررا گفتن باید یک کاری کنند تا متقاضیان پذیرفت شده در سریعترین زمان وارد بازار کار شوند، پس خیلی خیلی زود کار ما درست خواهد شد. از طرفی اگه توی یک یا حتی دو ماه اخیر رو ببینیم اکثر مدیکالها به گروه ما بوده که خیلی سرشون رو شلوغ کرده

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط مرسده نمایش پست ها
    با محاسبات شما هم همون دی ماه نوبت ما می شه
    اینها همه نظرات و استنباط شخصی من از مطالعه روی جدوله...هیچ کس به طور دقیق نمیتونه چیزی بگه
    با اون چیزی که من فکر میکنم پرونده خودم مثلا که دسامبر 2009 به سیدنی ارسال شده حدس میزنم نهایتا تا دو ماه دیگه مدیکال بیاد اگر اتفاق خاصی نیفته
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

Junior Member

آقای پیمان ببخشید دوباره می پرسم میشه راجع به خالی بودن حساب بانکی که گفته بودین بانک می تونه از کسی که گردش مالی داره بخواد حسابشو مشترک کنه بیشتر توضیح بدین ؟

سلام صبح جمعه همه شما بخیر باشه
    من یه مدتی در گیر بودم نتونستم توی فروم بیام یه سوال دارم
    توی اینجا دیروز خوندم که دوستان به یه نتایجی در رابطه با نحوه مدیکال رسیدند من نتونستم مطلبشو پیدا کنم در صورتیکه میشه یه بار دیگه توضیح بدین واقعا ممنون میشم

Junior Member

وضعیت پرونده من تو جدول کامل نیست کی مسئول جدوله ؟ تاریخ این پراسس من باید وارد شه ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط مرسده نمایش پست ها
    آقای پیمان ببخشید دوباره می پرسم میشه راجع به خالی بودن حساب بانکی که گفته بودین بانک می تونه از کسی که گردش مالی داره بخواد حسابشو مشترک کنه بیشتر توضیح بدین ؟
    تا اونجایی که من می دونم اکثر بانکها در صورت موافقت صاحب حساب حساب مربوطه را مشترک می کنند. اینطوری نام هر دو نفر بعنوان صاحب حساب مشخص می شه، البته در فرمهای مرتبط در صد سهم هر یک مشخص می شه مثلا 50 - 50
    البته برخی از بانکها یک آپشنی با عنوان حق برداشت «هر یک بتنهایی» دارند که بدین شکل هر یک از دو طرف می توانند به 100% موجودی دسترسی داشته باشند، در این حالت خیلی از بانکها در گواهی تمکن مالی قبول می کنند نام یک نفر رو در گواهی ذکر کنند (مثلا نام شما که اخیرا به حساب اضافه شده) و صرفا با عنوان Joint Account ذکر می کنند حساب مشترک شده
    .
    البته برخی از بانکها رویه شون متفاوته و بعضیها سختگیرانه تر که مثلا تاریخ مشترک شدن حساب رو می زنند که البته این موضوع رو یکی از بچه های فروم گفت
    در ضمن روند بالا با هیچ قانون بانکی در تناقض نیست و بدلیل رضایت صاحب حساب، حساب مزبور متعلق به شخص دیگری هم می شه
    مزیت روش فوق داره در اینه که شما می تونید از مزیت گردش حساب مربوطه نیز بهرمند بشید
    اگه خواستید این کار رو بکنید خیلی راحت این درخواست رو بعنوان یک موضوع بدیهی مطرح کنید و بهتره بین روز مشترک گرفتن و روز اخذ گواهی چند روز فاصله باشه

Junior Member

بنده هم عرض کردم که این یه فرضیه هست ، ضمناً بررسی این همه پرونده باقی مونده تا یک ماه آینده هم عملاً غیر ممکن هست ..... به هر حال این یه نظر هست و گفتم شاید به درد کسی بخوره ، اصراری هم ندارم کسی قبول یا حتی هم بررسیش کنه. ولی ترجیحاً این لیست رو داشته باشید....اگه 80% اعلام شده ها تا دو هفته آینده ، یا اولین هر رشته از اسامی این لیست باشند ، درستی این فرضیه قوت میگیره :
    0111 payamahsa-01
    0213 atari2600
    y_ekhtiari
    Esfandia23
    0711 Reza1355
    Arman1340
    i_karimi
    immigrantdr
    1111 nimaita\
    Ghazali
    3111-4121 Maman Mehran
    3112 azin81
    nima_AA
    3152 Emahmoudian
    november2009
    4121 afshinshaillin
    4122 .eng.ehsan
    4131 Rana
    Coralie
    7242 dreamers637766
    9212 JaameJam
    Nursing hazamid

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD Civil

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    البته صد در صد بعیده که بخوان تا پایان جون به همه مدیکال بدند.
    در ایمیلهای ورشو و ویزا آفیسهای دیگه گفته بودند که تا پایان جون تکلیف همه روشن می شه و به نظر من تکلیف روشن شدن یعنی این پراسس یا ریجکت شدن، باید اهمیت زیادی به این پراسس بدیم چون توی کیپسها زمان Selection Decision رو همون زمان این پراسس واقعی زده، پس>>>
    تا پایان جون:
    1- یک سری Approved on Selection می شوند (که همون تاریخ این پراسسه)
    2- یک سری Decision Made یا ریجکت می شوند
    .
    فرایند بعدی مربوط به گروه 1 مدیکاله که می تونه هر زمانی باشه حتی یک یا دو سال بعد از Approved on Selection
    .
    اما:
    با توجه به اینکه می خوان برنامه های جدید رو اجرا کنند و مکررا گفتند که اجرای اونها با وجود بکلاگ امکان نداره و مکررا گفتن باید یک کاری کنند تا متقاضیان پذیرفت شده در سریعترین زمان وارد بازار کار شوند، پس خیلی خیلی زود کار ما درست خواهد شد. از طرفی اگه توی یک یا حتی دو ماه اخیر رو ببینیم اکثر مدیکالها به گروه ما بوده که خیلی سرشون رو شلوغ کرده
    به هر حال روند صدور مدیکال ها نمی تونه اونقدر ادامه داشته باشه که ورشو از حد صدور ویزا که تو سال 2012 براش در نظر گرفته شده تجاوز کنه. http://www.cic.gc.ca/english/departm...s/economic.asp توی این لینک معلوم شده که برای 2012 ورشو 3000 صدور ویزا داره که اگه بخوایم یه سهمیه ی منطقی از دمشق بهش بدیم میشه حدود 3600 تا. با درنظر گرفتن حداقل 9000 تا پرونده ای که از دمشق به ورشو رفتن نتایج زیر رو میشه گرفت:
    1- قطعا سال 2012 منجر به صدرو ویزا (نه فقط مدیکال) برای همه ی 38 رشته ایهای ورشو نمی شه. کما اینکه اگه با همین ظرفیت بخواد پیش بره سال 2013 هم نمی تونه کافی باشه !!!
    2- اگه با افزایش ظرفیت در 2013 مواجه نشیم شاید در پرونده های بعدی گیرهایی که برای رد پرونده ها در آنکارا وارد می شه به ورشو هم سرایت کنه.
    3- یه احتمال دیگه هم که تو همین امسال تو ظرفیت ورشو تجدید نظر کنن و تعداد بیشتری ویزا صادر کنن که البته بعیده.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)