صفحه 2685 از 5471 نخستنخست ... 16852185258526352675267626772678267926802681268226832684268526862687268826892690269126922693269426952735278531853685 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,841 تا 26,850 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

سلام
    وضعیت ما کماکان تغییری نداشته.

نقل قول نوشته اصلی توسط fsw38mi1 نمایش پست ها
    سلام
    با برخی افراد مکاتبه شده. مواردی که پاسخ داده اند به روز شده. اما برخی اصلا به فروم سر نمی‌زنند. یک جدول در google docs است که ادرس آن این است https://docs.google.com/spreadsheet/...WMTdLWkE#gid=0
    جدول دیگری که در محیط انجمن فایلش ارسال می‌شود، توسط دوست دیگری نگهداری می‌شود.

بچه ها از من همراه با مدیکال و لندیگ فی گردش حساب خواستن ... یه سوال مهم لطفا کمک کنید

من پولهام رو از حساب کوتاه مدت انتقال دادم به سپرده بلند مدت 5 ساله البته طرف گفت بعد از 1 سال می تونید حساب رو کامل ببندید
    حالا موجودی کوتاه مدتم کافی نیست آیا به موضوع حساب سپرده بلند مدت گیر میدن ؟ کسی تجربه مشابه ای یادمه داشت

لطفا HELP
    فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)

Junior Member kian1361 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanr نمایش پست ها
    بچه ها از من همراه با مدیکال و لندیگ فی گردش حساب خواستن ... یه سوال مهم لطفا کمک کنید

من پولهام رو از حساب کوتاه مدت انتقال دادم به سپرده بلند مدت 5 ساله البته طرف گفت بعد از 1 سال می تونید حساب رو کامل ببندید
    حالا موجودی کوتاه مدتم کافی نیست آیا به موضوع حساب سپرده بلند مدت گیر میدن ؟ کسی تجربه مشابه ای یادمه داشت

لطفا HELP

هیچ مشکلی نیست. از همون حساب بلند مدتتون استعلام بگیرین و بفرستین.

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsanr نمایش پست ها

لطفا HELP
    با تبریک به شما... تمام سوال هایی که کردین قبلاً همشون جواب داده شده و اگر جستجو کنید پیدا می کنید... من خیلی خلاصه سوالاتتون رو جواب میدم:
    1- برای لندینگ از ایران می توننین از طریق صرافی پول رو ارسال کنین... یا از یکی از بانک های خارج از ایران مانی اردر بگیرید
    2- فکر کنم منظورتون خانم دکتر پورمند هست
    3- مشکلی با سپرده طولانی مدت ندارند نامه انگلیسی موجودی تو سپردرو از بانک بگیرید.. اگر تازه سپرده رو باز کردید باید توی یک نامه به سفارت توضیح بدید که این پول رو از کجا آوردید و سند ادعاتون رو هم ضمیمه کنید..

موفق باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط y_ekhtiari نمایش پست ها
    ممنون
    اطلاعات جدولی که در فورم فایلش ارسال می شود با جدولی که در google docs ظاهرا یکی نیست.اگر امکانش هست از این دوست عزیز درخواست کنید که برای یکسان سازی با شما همکاری کنند
    سلام
    این موارد در لیست گوگل داکز نیست که در صورت اثبات، قابل اضافه شدن هست.
    Ali & yalda
    barbod
    BehrangA
    elahe
    Emahmoudian
    falconpatrol
    Goldman
    masih_1975
    masoudkhorsand's brother
    payamahsa's brother
    Pouya
    Saeedcan's sister
    sara-arch
    saye2020
    sepsam
    shamon1
    shokufeh
    Soheil
    unques3

مواردی که مربوط به یکی از سایت‌های مهاجرتی هست، به دلیل قانون copy rightی که در خود آن سایت ذکر شده، قابل استفاده نیست.
    مواردی هم که نام ندارند به دلیل عدم قابلیت رد گیری، قابل اسفتاده نیست

Banned

با سلام. امروز جواب گیپس من امد. اکثر موارد رو از سایت http://immipedia.ca/CAIPS_Codes براحتی میشد فهمید ولی دو مورد هست که از دوستان با تجربه خواهش دارم که راهنماییم کنند. قایل من FILE BF’D TO: DOC ON 24-04-2012 رو نوشته یعنی 2012-04-24 پرونده ام رفته دست آفیسر دوم. حالا کسانی که پرونده شون از من جلوتر هست میتونن بگن با این حساب حدودا" کی برای من مدیکال میاد. 25 ژانویه تاریخ PSDED و SELDEC من بوده.
    ضمنا در آپدیت از من RPRF و UPDATE PC,s خواهند خواست. مبدونید اینا چی هستند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط rafoone نمایش پست ها
    با سلام. امروز جواب گیپس من امد. اکثر موارد رو از سایت http://immipedia.ca/CAIPS_Codes براحتی میشد فهمید ولی دو مورد هست که از دوستان با تجربه خواهش دارم که راهنماییم کنند. قایل من FILE BF’D TO: DOC ON 24-04-2012 رو نوشته یعنی 2012-04-24 پرونده ام رفته دست آفیسر دوم. حالا کسانی که پرونده شون از من جلوتر هست میتونن بگن با این حساب حدودا" کی برای من مدیکال میاد. 25 ژانویه تاریخ PSDED و SELDEC من بوده.
    ضمنا در آپدیت از من RPRF و UPDATE PC,s خواهند خواست. مبدونید اینا چی هستند؟
    لندینگ فی و پلیس سرتیفیکیت
    جلو هر دو مورد PSDEDو SELDEC چه عددی نوشته
    تاریخ بی اف دی پرونده من 16-3-2012بوده هنوز خبری از مدیکال نیست
    دریافت مدارک در سیدنی 28 می 2009. فایل نامبر اول 6 جولای 2009 . ارسال مدارک به دمشق 14 سپتامبر 2009 . دریافت فایل نامبر دوم 1 اکتبر 2009. -اینپروسس واقعی 10 فوریه 2012-مديكال -22feb 2013- دريافت مديكال پاريس12March 201`3 -پاس ريكوئست 12April 2013- لندینگ 21 سپتامبر 2013 کلگری

Member
    رشته و دانشگاه
    0213 - Computer and Information Systems Manager

uniques3 که اطلاعاتم را قبلا اعلام کرده ام

سلام
    این موارد در لیست گوگل داکز نیست که در صورت اثبات، قابل اضافه شدن هست.
    Ali & yalda
    barbod
    BehrangA
    elahe
    Emahmoudian
    falconpatrol
    Goldman
    masih_1975
    masoudkhorsand's brother
    payamahsa's brother
    Pouya
    Saeedcan's sister
    sara-arch
    saye2020
    sepsam
    shamon1
    shokufeh
    Soheil
    unques3

مواردی که مربوط به یکی از سایت‌های مهاجرتی هست، به دلیل قانون copy rightی که در خود آن سایت ذکر شده، قابل استفاده نیست.
    مواردی هم که نام ندارند به دلیل عدم قابلیت رد گیری، قابل اسفتاده نیست

NOC:
    0213 - Total Score:70 - Visa Office: Warsaw -CIO : 2 Nov 2009- 1st FN: 8 Jan 2010 - 2nd FN: 10 May 2010 -
    -Transferred to Visa Office :
    12 Dec 2011 - Process Started : 24 Feb 2012 -Medical 05 Sep 2012 - Visa 21 Jan 2013

سلام
    با برخی افراد مکاتبه شده. مواردی که پاسخ داده اند به روز شده. اما برخی اصلا به فروم سر نمی‌زنند. یک جدول در google docs است که ادرس آن این است https://docs.google.com/spreadsheet/...WMTdLWkE#gid=0
    جدول دیگری که در محیط انجمن فایلش ارسال می‌شود، توسط دوست دیگری نگهداری می‌شود.
    نقل قول نوشته اصلی توسط kasrawasp نمایش پست ها
    دوستانی که زحمت جدول ها رو میکشن ( فکر کنم 2 تا جدول متفاوت داریم)... بنده رو هم اگر بگذارید داخل لیست ممنون میشم... اطلاعاتم در امضا هست... CIO July 10 2009 و آپدیت هم نداشتم...
    منم نیستم تو جدول!!

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی

نقل قول نوشته اصلی توسط nina82 نمایش پست ها
    خیلی مبارکتون باشه، آفرین به همسرتون که بیدار مونده و ایمیل چک کرده! و مرسی که ما رو هم خوشحال کردین ایمیل از ورشو اومده دیگه از کانادا که نیومده؟! کم کم دارم عاشق این دو کلمه ورشــــــــو و مــــــــدیکال میشم. چه لغات گوش نوازین این دو لغت، چطور تا به حال دقت نکرده بودم)) 4 روز پیش به ورشو ایمیل زدم و با اینکه وکیل داریم اما جواب ایمیلمو دادن. چقــــــــدر مهربونن این ورشویی ها! اصلاً چطور می شه اقامت ورشو گرفت؟)
    لطفا میشه بگید چه سوالی از ورشو کردید و جوابشون چی بود؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)