کیپس من هم رسید به شرح وظایف و سابقه کار اصلا گیری ندادند جالبه که با توجه به ارسال گواهی سپرده بلند مدت تقاضای گواهی مجدد تمکن مالی هم نکردند.
کیپس من هم رسید به شرح وظایف و سابقه کار اصلا گیری ندادند جالبه که با توجه به ارسال گواهی سپرده بلند مدت تقاضای گواهی مجدد تمکن مالی هم نکردند.
USA/Case creation date: Aug 2013Clearance Received: March 2014CANADA/CIO: Jan 2010
Medical: Jan 2014
Issue Date: May 2014
با عرض خسته نباشي
اسم ما از تو جدول حذف شده اگه ممكنه زحمت درج ان را بكشيد لطفا
نام كاربري arash_nou
دريافت مدارك در سيدني 29 march 2010
فايل 1 1 جون 2010
فايل 2 3 اكتبر 2010
ارسال به ورشو 15 مارچ 2012
كد رشته : 0711 مديريت ساخت و ساز
با سلام.کد رشته من تو جدول اشتباه درج شده و کد من 3111 است.ممنون.
سلام، بالاخره من يک جواب نيمه کليشه ای از ورشو دريافت نمودم. هم در اين ايميل و هم در ايميل کليشه ای قبلی (Stagger) در عنوان ايميل ko/ وجود دارد. به نظر می آيد که ko نام فرد يا محلی باشد. کسی تجربه ای دارد؟
دوستان من نرخ روزی یه دونه مدیکال رو در نظر گرفتم. اونم فقط با در نظر گرفتن شرایط این دو سه هفته که نظم پذیر شده. با توجه به اطلاعات جدول و بچه های فروم و اینکه در هفته دو روز هم تعطیلی هستش میشه اینطور برآورد کرد که روزی یه دونه ردیف از جدول ما آبی میشه (مدیکال).
از دوستان عزیزی که جدیدا از طریق صرافی های داخلی حواله لندینگ گرفتند تقاضا می کنم به صورت خصوصی یه شماره ای از صرافی به من بدین لطفا
بعضی از این دوستان کارمزدهای 100 دلاری تقاضا می کنند که اصلا منطقی نیست . ممنون میشم کمک کنید
فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)
بچه ها مدیکال کاربر Esijan هم که با من بود اومد اون رو هم تو جدول درست کنید لطفا
فایل اول : Dec 2009 ، فایل دوم : March 2010 .مدیکال : 1 جون 2012 ارسال 15 جون، دریافت لندینگ فی در ورشو: 25 جون 2012 کپی پاس ریکوئست : 5 سپتامبر ارسال 9 سپتامبر ، پاس ریکوئست: 11 سپتامبر دریافت ویزا 25 سپتامبر در آنکارا (به امید خدا)
سلام، دوستان آیا محاسبات بنده درست هست؟
برای دو نفر میزان پول مورد نیاز 13837 دلار کاناداست. و چون دلار کانادا نرخ دولتی امروز 11817 ریال هست بایستی مبلغ 163520000 ریال تو حساب داشت؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)