این راهنما رو حتما نگاه کن.
http://www.cic.gc.ca/english/informa...s/5269ETOC.asp
این راهنما رو حتما نگاه کن.
http://www.cic.gc.ca/english/informa...s/5269ETOC.asp
ببین بچه های اینجا هیچ کدوم اینو نفرستادن غیر از اونایی که کار دولتی یا نظامی یا اینجور چیزا داشتن. اون فرمو ببین. هیچ چیز خاصی نیست. فقط اسم و فامیلته. و در صورتی که کار نظامی چیزی کرده باشی بدرد میخوره که توضیحات توش بنویسی. بنظرت سفارت مریضه که بگه ده تا فرمو پر کنین و اسم و فامیلتونو بنویسید بدون اینکه هیچ توضیحی احتیاج باشه؟؟؟ بعدشم نهایتا اگر هم این بدرد بخور باشه برای همه یکی یه ایمیل میزنن که نقص مدرک دارین و همه مون میفرستیم.
نگران هم نباشید. انشالا که هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد. با این فکرای الکی هم اعصاب خودتونو بهم نریزید. اینجوری اکسپت هم که بشین دیگه اعصاب و روان رفتن ندارین...!!!
نه عزیزم. این پاکت هیچ چیز خاصی نیست. در هر مغازه زیراکسی بری بگی یه پاکت A3 میخوام بهت میده. مثل همونا که رنگش زرده یا گاها کرم رنگه. از اونا. چیز خاصی نیست. خود دی اچ ال هم بهت میده. درصورتی پول میگیره که وزن مدارکت بیشتر از نیم کیلو بشه وگرنه پول اضافه ای نمیگیره.
قبلا بارنامه برگشت برای این بود که پاسپورتتو باهاش پس بفرستن. الان دیگ خودت باید بری ویزاتو بگیری. من فکر میکنم این پاکت هم مال اینه که کسانی که ویزاشون ریجکت میشه یا مدارکشونو هنوز تحویل نگرفتن مدارکو بذارن توی این پاکت و با پست معمولی بفرستن برای اون طرف. وگرنه استفاده دیگه ای نداره قاعدتا. اونایی هم که پاس ریکوئست میشن که خودشون که میرن مدارکشونم میدن بهشون. (البته به استثنای اینایی که تازه رفتن گرفتن و خوب دلیلش این بوده که مدارک هنوز به دست آنکارا نرسیده.)
سلام دوستان یه راهنمایی می خوام که نمی دونم جاش اینجاست یا نه؟
من یه دانشگاه توی کانادا و یکی توی آمریکا پذیرشم داره میاد. ولی چون مطمئن نیستم به خاطر درخواست مهاجرتم به کبک، حتما ویزای کانادا رو بگیرم و موقعیت دانشگاه کانادا هم بهتره، می خوام بدونم میشه همزمان برای کانادا و آمریکا اقدام کرد، تا مرحله ای که من حداقل مطمئن بشم که ویزای کانادا حتمی شده؟ چه مشکلاتی به وجود می یاد؟
سلام، دوستان برای رسیدن به ترم ّFALL حداکثر تاکی باید واسه ویزا اقدام کرد. من احتمالن تا 2 هفته دیگه نامه پذیرشم می رسه ولی نمیدونم باید اقدام کنم یا نه؟
ددلاین نداره. سفارت اعلام کرده بهترین تاریخ 16 هفته قبل از شروع ترمه ولی در عمل خیلیا سالای قبلی بین 8 تا 12 هفته گرفتن. اما امسال بخاطر مشکلات انتقال سفارت ممکنه این زمان 16 هفته واقعا اجرا بشه. کما اینکه بچه های می همه 16 هفته ای ویزاشونو گرفتن. اما درکل اگر مشکل فقط پذیرشه خودتو معطل نکن. بگو برات ایمیلش کنن. با کپی هم میتونی اقدام کنی. خودشون گفتن. سفارت خودش استعلام میکنه. هیچ احتیاجی به اصل پذیرش و فاند نیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)