صفحه 220 از 1547 نخستنخست ... 1201702102112122132142152162172182192202212222232242252262272282292302703207201220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,191 تا 2,200 , از مجموع 15468

موضوع: روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shadabi نمایش پست ها
    سلام بچه ها
    راستش یکم استرس دارم. 21 apr واسه بار دوم درخواست ویزا دادم ولی فرم 5257B )schedule-1) رو نفرستادم چون بعضی از بچه ها میگفتن اون مال کسایی هست که رفتن سربازی و سوالای 7-13 فرم 1294 رو yes زدن و من هم سربازی نرفتم و سوالای 7-13 فرم 1294 رو no زدم. ولی الان مشکوک شدم فک میکنم اینو همه باید بفرستن.
    حالا شما بگید این فرم لازمه یا نه اگه نیاز هست چطور بفرستمش براشون قبل اینکه ریجکت شم. چون اگه این دفعه ریجکت شم زندگیمو باختم
    تو رو خدا نظر بدین

این راهنما رو حتما نگاه کن.

http://www.cic.gc.ca/english/informa...s/5269ETOC.asp

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط H_Tehrani نمایش پست ها
    بچه ها این پاکت A3 که تو چک لیست ترکیه خواستن که آدرسمو روش بنویسم باید یه پاکت پستی با آدرسم همین جوری بذارم جز مدارکم یا اینکه باید DHL prepaid pocket باشه؟
    نه همون یه پاکت A3 معمولی که روش آدرس و تلفنتون رو نوشتید، کافیه.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shadabi نمایش پست ها
    راستش تو guid انکارا دیگه این چیزا رو ننوشته. متن زیر رو نوشته:
    Schedule 1 – Application for a Temporary Resident Visa Made Outside of Canada (IMM5257 – Schedule 1)

Who must fill out this application form?

This form must be completed by:

• you, the principal applicant;
    • your spouse or common-law partner (whether accompanying you to Canada or not), and
    • your dependent children aged 18 or over (whether accompanying you to Canada or not).

ولی تو guidتهران نوشته بود که کسایی که به اون سوالا جواب yes دادن این فرمو پر کنن
    ببین بچه های اینجا هیچ کدوم اینو نفرستادن غیر از اونایی که کار دولتی یا نظامی یا اینجور چیزا داشتن. اون فرمو ببین. هیچ چیز خاصی نیست. فقط اسم و فامیلته. و در صورتی که کار نظامی چیزی کرده باشی بدرد میخوره که توضیحات توش بنویسی. بنظرت سفارت مریضه که بگه ده تا فرمو پر کنین و اسم و فامیلتونو بنویسید بدون اینکه هیچ توضیحی احتیاج باشه؟؟؟ بعدشم نهایتا اگر هم این بدرد بخور باشه برای همه یکی یه ایمیل میزنن که نقص مدرک دارین و همه مون میفرستیم.
    نگران هم نباشید. انشالا که هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد. با این فکرای الکی هم اعصاب خودتونو بهم نریزید. اینجوری اکسپت هم که بشین دیگه اعصاب و روان رفتن ندارین...!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط minoo.shahriar نمایش پست ها
    نه همون یه پاکت A3 معمولی که روش آدرس و تلفنتون رو نوشتید، کافیه.
    بچه ها این پاکت A3 که تو چک لیست ترکیه خواستن که آدرسمو روش بنویسم باید یه پاکت پستی با آدرسم همین جوری بذارم جز مدارکم یا اینکه باید DHL prepaid pocket باشه؟
    به من مسئول تی ان تی گفت حتما آدرس ایمیلتم بنویس. بنظرم ایده خوب اومد. منم نوشتم. بد نیست اونم بنویسید. ضرر نداره.
    ویرایش توسط shibaak : June 2nd, 2012 در ساعت 01:30 AM

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    علوم تغذیه - علوم و تحقیقات تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    به من مسئول تی ان تی گفت حتما آدرس ایمیلتم بنویس. بنظرم بد نیست اونم بنویسید. ضرر نداره.
    این پاکت برای چی هست کلا؟ بعد DHL برای این پاکت پول جدا که نمی گیره؟ (اگه قرار باشه چیزی رو با این پاکت برگردونن)

این پاکت برای چی هست کلا؟ بعد DHL برای این پاکت پول جدا که نمی گیره؟ (اگه قرار باشه چیزی رو با این پاکت برگردونن)
    نه عزیزم. این پاکت هیچ چیز خاصی نیست. در هر مغازه زیراکسی بری بگی یه پاکت A3 میخوام بهت میده. مثل همونا که رنگش زرده یا گاها کرم رنگه. از اونا. چیز خاصی نیست. خود دی اچ ال هم بهت میده. درصورتی پول میگیره که وزن مدارکت بیشتر از نیم کیلو بشه وگرنه پول اضافه ای نمیگیره.
    قبلا بارنامه برگشت برای این بود که پاسپورتتو باهاش پس بفرستن. الان دیگ خودت باید بری ویزاتو بگیری. من فکر میکنم این پاکت هم مال اینه که کسانی که ویزاشون ریجکت میشه یا مدارکشونو هنوز تحویل نگرفتن مدارکو بذارن توی این پاکت و با پست معمولی بفرستن برای اون طرف. وگرنه استفاده دیگه ای نداره قاعدتا. اونایی هم که پاس ریکوئست میشن که خودشون که میرن مدارکشونم میدن بهشون. (البته به استثنای اینایی که تازه رفتن گرفتن و خوب دلیلش این بوده که مدارک هنوز به دست آنکارا نرسیده.)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Oil & Gas- Memorial

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    ببین بچه های اینجا هیچ کدوم اینو نفرستادن غیر از اونایی که کار دولتی یا نظامی یا اینجور چیزا داشتن. اون فرمو ببین. هیچ چیز خاصی نیست. فقط اسم و فامیلته. و در صورتی که کار نظامی چیزی کرده باشی بدرد میخوره که توضیحات توش بنویسی. بنظرت سفارت مریضه که بگه ده تا فرمو پر کنین و اسم و فامیلتونو بنویسید بدون اینکه هیچ توضیحی احتیاج باشه؟؟؟ بعدشم نهایتا اگر هم این بدرد بخور باشه برای همه یکی یه ایمیل میزنن که نقص مدرک دارین و همه مون میفرستیم.
    نگران هم نباشید. انشالا که هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد. با این فکرای الکی هم اعصاب خودتونو بهم نریزید. اینجوری اکسپت هم که بشین دیگه اعصاب و روان رفتن ندارین...!!!
    ممنون، حق با شماست، اگه هم حتمی نیاز باشه چون اکثرا نفرستادن مشکلی پیش نمیاد.

سلام دوستان یه راهنمایی می خوام که نمی دونم جاش اینجاست یا نه؟
    من یه دانشگاه توی کانادا و یکی توی آمریکا پذیرشم داره میاد. ولی چون مطمئن نیستم به خاطر درخواست مهاجرتم به کبک، حتما ویزای کانادا رو بگیرم و موقعیت دانشگاه کانادا هم بهتره، می خوام بدونم میشه همزمان برای کانادا و آمریکا اقدام کرد، تا مرحله ای که من حداقل مطمئن بشم که ویزای کانادا حتمی شده؟ چه مشکلاتی به وجود می یاد؟

Junior Member

سلام، دوستان برای رسیدن به ترم ّFALL حداکثر تاکی باید واسه ویزا اقدام کرد. من احتمالن تا 2 هفته دیگه نامه پذیرشم می رسه ولی نمیدونم باید اقدام کنم یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط patience نمایش پست ها
    سلام، دوستان برای رسیدن به ترم ّFALL حداکثر تاکی باید واسه ویزا اقدام کرد. من احتمالن تا 2 هفته دیگه نامه پذیرشم می رسه ولی نمیدونم باید اقدام کنم یا نه؟
    ددلاین نداره. سفارت اعلام کرده بهترین تاریخ 16 هفته قبل از شروع ترمه ولی در عمل خیلیا سالای قبلی بین 8 تا 12 هفته گرفتن. اما امسال بخاطر مشکلات انتقال سفارت ممکنه این زمان 16 هفته واقعا اجرا بشه. کما اینکه بچه های می همه 16 هفته ای ویزاشونو گرفتن. اما درکل اگر مشکل فقط پذیرشه خودتو معطل نکن. بگو برات ایمیلش کنن. با کپی هم میتونی اقدام کنی. خودشون گفتن. سفارت خودش استعلام میکنه. هیچ احتیاجی به اصل پذیرش و فاند نیست.