صفحه 2690 از 5471 نخستنخست ... 16902190259026402680268126822683268426852686268726882689269026912692269326942695269626972698269927002740279031903690 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,891 تا 26,900 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط alex&elix نمایش پست ها
    سلام، دوستان آیا محاسبات بنده درست هست؟

برای دو نفر میزان پول مورد نیاز 13837 دلار کاناداست. و چون دلار کانادا نرخ دولتی امروز 11817 ریال هست بایستی مبلغ 163520000 ریال تو حساب داشت؟
    ترجيحا" بهتره 5 تا 10 درصد بيشتر توي حساب بگذاريد. چون در حال حاضر طبق http://www.xe.com نسبت USD به CAD برابر با 1.04 هست ولي خيلي از مواقع اين نسبت کمتر از 1 ميشه و نتيجتا" دلار کانادا قيمت بالاتري پيدا ميکنه که در اين صورت مبلغ مورد نظر شما کفايت نميکنه. در ضمن مبلغ بيشتر در ديد آفيسرها بهتره.

Junior Member

سلام

در خصوص گزارش گردش حساب شش ماهه، آیا بانک معادل دلار کانادا رو هم ذکر می کنه؟
    چون من از یکی از شعب بانک پارسیان سوال کردم می گفت فقط همون گردش رو ترجمه می کنند و معادل دلاری موجودی رو ذکر نمی کنند!!
    کسی در این خصوص اطلاعی داره؟

ممنون

سلام

در خصوص گزارش گردش حال شش ماهه، آیا بانک معادل دلار کانادا رو هم ذکر می کنه؟
    چون من از یکی از شعب بانک پارسیان سوال کردم می گفت فقط همون گردش رو ترجمه می کنند و معادل رو ذکر نمی کنند!!
    کسی در این خصوص اطلاعی داره؟

ممنون
    تا جایی که من می دونم هیچ بانکی معادل دلاری رو توی تمکن نمی زنند و فقط نرخ برابری دلار به ریال USD/IRR یا CAD/IRR رو می زنند که همه سفارت ها براشون کفایت می کنه
    .
    راستی در گردش حساب که نرخ نمی زنند!!!! فقط در گواهی تمکن Bank Statement نرخ می زنند و همون در کنار گردش حساب کفایت می کنند

Junior Member

ممنون از پاسخ صریح و سریع شما.

یعنی نرخ برابری دلار کانادا به ریال را داخلش حتما ذکر خواهند کرد یا باید ازشون بخواهیم این کار را انجام بدهند؟ یعنی یک روال عادی هست این کار؟

نقل قول نوشته اصلی توسط peymanrs نمایش پست ها
    تا جایی که من می دونم هیچ بانکی معادل دلاری رو توی تمکن نمی زنند و فقط نرخ برابری دلار به ریال USD/IRR یا CAD/IRR رو می زنند که همه سفارت ها براشون کفایت می کنه
    .
    راستی در گردش حساب که نرخ نمی زنند!!!! فقط در گواهی تمکن Bank Statement نرخ می زنند و همون در کنار گردش حساب کفایت می کنند

ممنون از پاسخ صریح و سریع شما.

یعنی نرخ برابری دلار کانادا به ریال را داخلش حتما ذکر خواهند کرد یا باید ازشون بخواهیم این کار را انجام بدهند؟ یعنی یک روال عادی هست این کار؟

توی فرم درخواستی که پر می کنيد اعلام کنيد نرخ برابری رو با ارز مورد نظرتون که دلار کاناداست بنويسن.
    ارسال مدارك به سيدني: Jan 19 2010، فايل نامبر اول: 2010 12 March، فايل نامبر دوم: 2010 3 May، مدیکال: 2014 17 Jan

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    داروسازی دانشگاه تهران

من از بانک سامان گردش حساب گرفم نرخ دلار را در آخر اعلام کرد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط dreamers637766 نمایش پست ها
    بچه ها مدیکال من اومد جدولو ببینید...NOC:7242
    سلام ضمن تبریک مجدد به شما با توجه به اینکه NOC من هم 7242 است. اگه امکان داره مقطع و رشته تحصیلی و سابقه کاریتون رو بفرمایید؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    accounting-allame tabatabaee

نقل قول نوشته اصلی توسط samin2115 نمایش پست ها
    تبریک فراوان به شما و آرزوی خبر های خوش برای همه ی عزیزان.
    دوست عزیر تبریک میگم ،میشه لطفاً منو راهنمایی کنید و بگید این جدول چیه و چطور میشه مشاهدش کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط fazeli نمایش پست ها
    دوست عزیر تبریک میگم ،میشه لطفاً منو راهنمایی کنید و بگید این جدول چیه و چطور میشه مشاهدش کرد؟
    اطلاعات پرونده اعضا فروم هست (البته اکثر بچه ها)... اینجا می تونین ببینید.

ApplyAbroad Hero

دوستان
    امیدوارم کسی رو هیچ وقت برای مصاحبه به ورشو دعوت نکنن ولی اگر 1% هم این اتفاق افتاد اگر براتون مساله ای نیست و در صورتیکه privacy زندگیتون بهم نمیخوره قبلش بگین دارین میرین بلکه سوالای کلی داشته باشیم که حالا که فهمیدیم آفیسر های فارسی زبان دارن خیلی چیزا رو میتونستیم بپرسیم و بفهمیم
    آقای مهیار که صبح صحبتشون بود من چند وقت پیش دیدم اینجا تو فروم از یک نفر دیگه بابت خط پروازشون به ورشو تشکر کردند تو جمع...ولی خوب نمیدونستیم دارن میرن اونجا و نمیتونیم هم انتظار داشته باشیم که به ما میگفتن

حالا که مراودات لهستان با ایران خوبه و این افیسرهای فارسی بلدشون هی میرن و میان
    از طرفی روابط دیپلماتیک لهستان و کانادا هم که خوبه و دو هفته پیش نخست وزیرشون رفته بود کانادا پیش هارپر
    خلاصه کاش به فکر یک راه آسونتری باشن که بچه های 29 تایی هم راحت بدون رفتن مثلا به انکارا مثلا از طریق سفارت لهستان تو اینجا به ویزاشون برسن....امیدوارم ایشاالله تا زمانی که ما مدیکال بگیریم و بعدش به پاس ریکوئست میرسیم یک راه خیلی آسون ایجاد بشه
    جدول خلاصه
    CIO: 2- dec- 2009
    Pass Req: 9- June- 2014
    Landed: 9- July- 2014

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)