صفحه 202 از 232 نخستنخست ... 102152192193194195196197198199200201202203204205206207208209210211212 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,011 تا 2,020 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط Ozma نمایش پست ها
    نه نوشته نمیشه. لازم نیست هماهنگ بشید. اما اگه می خواید در وقتتون صرفه جویی بشه و بعد از گرفتن نامه بانک از این بانک به اون بانک نرید می تونید قبل از دریافت نامه بانک، بانکی رو که ارز بهتون می ده پیدا کنید و بعد از گرفتن نامه به اونجا مراجعه کنید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط esf11 نمایش پست ها
    نه برادره من ترمی فیکس 6000 تاس. اگه بانکی واستون بامبول در اورده که 5000 تا میده بدونید داره 1000 تا دیگش را خودش بر میداره میره میفروشه بازار آزاد. هزینه زندگی ترمی 6000 تا. شهریه در ماکزیمم حالت تا ترمی 7500 دلار.
    برادر نیستم. نه اینطوری نیست. در سوالات متداول هم نوشته که بانک بر اساس ماههای اعلام شده از طرف وزارت علوم به شما هزینه زندگی می ده. منطقی هم به نظر نمی رسه که وزارت علوم مثلا برای 5 ماه نامه به شما بده و بانک 6000 تا هزینه زندگی بده. اون یه ماه رو از کجا میاره. به نظر من از بخش نامه تقیسم بندی برداشت نمی شه.
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    urban planning and urban design,IKIU

یه سوال:
    من دارم برا فال 2012 میرم آمریکا .
    قبل از رفتنم میتونم ارز بگیرم؟؟؟ (یا ماه های اول رو باید آزاد بگیرم تا اینکه از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیرم؟)

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed3068 نمایش پست ها
    یه سوال:
    من دارم برا فال 2012 میرم آمریکا .
    قبل از رفتنم میتونم ارز بگیرم؟؟؟ (یا ماه های اول رو باید آزاد بگیرم تا اینکه از دانشگاه اشتغال به تحصیل بگیرم؟)
    اینجا رو مطالعه کنید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    urban planning and urban design,IKIU

مرسی بابت جواب :
    یه سوال دیگه :
    من الان این مدارک رو دارم:

1. گواهی پذیرش قطعی برای دانش پذیران (اصل)
    2. شناسنامه
    3. کارت ملی
    4. کارت پایان خدمت یا معافیت
    5. صفحه اول گذرنامه جایی که مشخصات و عکس وجود دارند (کپی)
    6. صفحه ورود و خروج گذرنامه (اگرتابه حال ازکشور خارج نشدید و گذرنامه شما بدون مهر ورود و خروج است،صفحه خالی آنرا آپلود کنید)،
    7. ویزا: (کپی) مطابق روند بانک ها و وزارت علوم کلیه متقاضیان باید ابتدا ویزا داشته باشند تا بتوانند در سايت نشا ثبت نام و پس از دريافت نامه معرفي به بانك ، از بانك ها ازر دريافت كنند.
    8. عکس

. اما دانشجو ترم آخر کارشناسی هستم و فارغ التحصیل نشدم ( توی تیر فارغ التحصیل میشم )
    تو سایت نشا که می خوای ثبت نام کنی آخرین مدرک تحصیلی و زمان فارغ اتحصیلی رو هم خواسته که بنویسی.....
    با این اوصاف من چه کار کنم . صبر کنم تا فارغ التحصیل بشم و بعد نامه به بانک بگیرم یا اینکه الان میتونم تو سایت با یه تاریخ همین طوری ثبت نام کنم ؟؟؟؟
    بعدا که می هوام برم نامه معرفی به بانک رو بگیرم ازم مدرک فارغ التحصیلی نمی خوان؟

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed3068 نمایش پست ها
    مرسی بابت جواب :
    یه سوال دیگه :
    من الان این مدارک رو دارم:

1. گواهی پذیرش قطعی برای دانش پذیران (اصل)
    2. شناسنامه
    3. کارت ملی
    4. کارت پایان خدمت یا معافیت
    5. صفحه اول گذرنامه جایی که مشخصات و عکس وجود دارند (کپی)
    6. صفحه ورود و خروج گذرنامه (اگرتابه حال ازکشور خارج نشدید و گذرنامه شما بدون مهر ورود و خروج است،صفحه خالی آنرا آپلود کنید)،
    7. ویزا: (کپی) مطابق روند بانک ها و وزارت علوم کلیه متقاضیان باید ابتدا ویزا داشته باشند تا بتوانند در سايت نشا ثبت نام و پس از دريافت نامه معرفي به بانك ، از بانك ها ازر دريافت كنند.
    8. عکس

. اما دانشجو ترم آخر کارشناسی هستم و فارغ التحصیل نشدم ( توی تیر فارغ التحصیل میشم )
    تو سایت نشا که می خوای ثبت نام کنی آخرین مدرک تحصیلی و زمان فارغ اتحصیلی رو هم خواسته که بنویسی.....
    با این اوصاف من چه کار کنم . صبر کنم تا فارغ التحصیل بشم و بعد نامه به بانک بگیرم یا اینکه الان میتونم تو سایت با یه تاریخ همین طوری ثبت نام کنم ؟؟؟؟
    بعدا که می هوام برم نامه معرفی به بانک رو بگیرم ازم مدرک فارغ التحصیلی نمی خوان؟
    تاریخی که انتظار دارید درستون تموم میشه رو بنویسید.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

دوستان عزیز، با تلاش Ozma عزیز قسمت سوالات متداول رو به روز کردم. لطفا این قسمت رو مطالعه بفرمایید و در صورتی که نکته خاصی به نظرتون میرسه که باید اضافه بشه یا تغییر کنه به من پیام خصوصی ارسال کنید.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ghazanm نمایش پست ها
    سلام من قبل از عید 6000 دلار گرفتم و توی معرفینامه ام نوشته بودند تا آخر خرداد ماه 91، این بار که ثبت نام کردم نوشته اند تا بازه زمانی آخر تابستان تایید می شود! آیا منظور این است که تا آخر تابستان فرصت دارم 6000 دلار از بانک بگیرم یا اینکه برای سه ماه تنها مبلغ 3000 دلار از بانک میتوانم بگیرم؟
    این سوال من هم هست . دوستان اگر جواب دهند ممنون میشوم

نقل قول نوشته اصلی توسط ghazanm نمایش پست ها
    سلام من قبل از عید 6000 دلار گرفتم و توی معرفینامه ام نوشته بودند تا آخر خرداد ماه 91، این بار که ثبت نام کردم نوشته اند تا بازه زمانی آخر تابستان تایید می شود! آیا منظور این است که تا آخر تابستان فرصت دارم 6000 دلار از بانک بگیرم یا اینکه برای سه ماه تنها مبلغ 3000 دلار از بانک میتوانم بگیرم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط amin_ccna نمایش پست ها
    این سوال من هم هست . دوستان اگر جواب دهند ممنون میشوم
    شما گواهی اشتغال به تحصیلتون از چه تاریخی تا چه تاریخی هست؟
    از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
    از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
    پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Ozma نمایش پست ها
    شما گواهی اشتغال به تحصیلتون از چه تاریخی تا چه تاریخی هست؟
    از اول ژانویه ۲۰۱۲ تا آخر جون ۲۰۱۲ . در ضمن ما ترم تابستان نداریم و فقط دو نیمسال داریم که نیمسال بعدی از اول جولای تا آخر دسامبر هست

سلام من 4 خرداد توی نشا ثبت نام کردم ثبت نامم هم با موفقیت انجام شده ولی هر چی سایت رو میخونم متوجه نمی شم باید چی کار کنم قسمت درخواست ها هم فعال نیست من برای فال 2012 می خوام برم و فاند هم دارم حالا نمی دونم دقیقا باید چی مکار کرد اگر کسی می دونه راهنمایی کنه