اینکه یک کد شغلی بیشتر مدیکال گرفته اصلا به این معنی نیست که ارجحیتی داشتند یا آفیسرهای مربوطه شون بهتر بودند و بنظر من تعداد متقاضی در یک کد شغلی باعث تعداد بیشتر مدیکال در اون کد هست.
.
در ضمن بنظر من تقسیم بندی آفیسرها بر طبق کد شغلی تا حد بسیار زیادی منتفیه چون:
1- اگه یادمون باشه این پراسس های واقعا تقریبا بر طبق کد شغلی بود و نمی تونیم بگیم آفیسر یک کد مثلا دو هفته میان کار می کنند و بعد می رن کنار و بعد آفیسر کد بعدی میاد بررسی می کنه و این پراسس می کنه وبعد...
2- اینکه آفیسر مهیار مطلع به کلیه آیتمهای کد شغلیش بوده چند دلیل می تونه داشته باشه، مثلا وجود یک چک لیست از هر کد شغلی که بنظر من چنین چک لیستی قطعا وجود داره
3- چند آفیسری که خوب مدیکال دادند KO و MG و AC بودند که از هر کدومشون از کدهای مختلف مدیکال دادند و حتی کدهای مشابه هم داشتند
4- تعداد آفیسرها اینقدر محدود که چنین تقسیم بندی امکان نداره
5- آفیسرهای اداره مهاجرت، شغلشون بررسی پرونده مهاجرته و باید با آیتمها و نکات مهم هر کد مطلع باشند مثلا از طریق چک لیست. در ضمن چون لیست تا حالا دو بار تغییر کرده و در آینده هم کد شغلیها تغییر می کنه نمی شه که آفیسرها رو هم عوض کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا آفیسرهای متخصص کدهای جدید استخدام کنند
.
در ضمن اگه لیست متقاضیان رو نگاه کنیم می بینیم صرف نظر از هر آیتمی تقریبا دارند بر طبق تاریخ اقدام مدیکال می دند
البته همچنان آپدیتیهایی که در فوریه این پراسس شدند یک کمی مورد لطف هستند![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)