صفحه 2695 از 5471 نخستنخست ... 16952195259526452685268626872688268926902691269226932694269526962697269826992700270127022703270427052745279531953695 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,941 تا 26,950 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط مرسده نمایش پست ها
    طبق آمار شما رشته 711 از همه بیشتر مدیکال گرفته یعنی آفیسرای این رشته از همه بهتر کار می کنن ( ما هم جزو این رشته ایم)
    اینکه یک کد شغلی بیشتر مدیکال گرفته اصلا به این معنی نیست که ارجحیتی داشتند یا آفیسرهای مربوطه شون بهتر بودند و بنظر من تعداد متقاضی در یک کد شغلی باعث تعداد بیشتر مدیکال در اون کد هست.
    .
    در ضمن بنظر من تقسیم بندی آفیسرها بر طبق کد شغلی تا حد بسیار زیادی منتفیه چون:
    1- اگه یادمون باشه این پراسس های واقعا تقریبا بر طبق کد شغلی بود و نمی تونیم بگیم آفیسر یک کد مثلا دو هفته میان کار می کنند و بعد می رن کنار و بعد آفیسر کد بعدی میاد بررسی می کنه و این پراسس می کنه وبعد...
    2- اینکه آفیسر مهیار مطلع به کلیه آیتمهای کد شغلیش بوده چند دلیل می تونه داشته باشه، مثلا وجود یک چک لیست از هر کد شغلی که بنظر من چنین چک لیستی قطعا وجود داره
    3- چند آفیسری که خوب مدیکال دادند KO و MG و AC بودند که از هر کدومشون از کدهای مختلف مدیکال دادند و حتی کدهای مشابه هم داشتند
    4- تعداد آفیسرها اینقدر محدود که چنین تقسیم بندی امکان نداره
    5- آفیسرهای اداره مهاجرت، شغلشون بررسی پرونده مهاجرته و باید با آیتمها و نکات مهم هر کد مطلع باشند مثلا از طریق چک لیست. در ضمن چون لیست تا حالا دو بار تغییر کرده و در آینده هم کد شغلیها تغییر می کنه نمی شه که آفیسرها رو هم عوض کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یا آفیسرهای متخصص کدهای جدید استخدام کنند
    .
    در ضمن اگه لیست متقاضیان رو نگاه کنیم می بینیم صرف نظر از هر آیتمی تقریبا دارند بر طبق تاریخ اقدام مدیکال می دند
    البته همچنان آپدیتیهایی که در فوریه این پراسس شدند یک کمی مورد لطف هستند

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

سلام
    این خیلی خوبه که دارند به ترتیب مدیکال میدن و پاسپورت ریکوییست میکنند. به نظر من نظم و ترتیبشون به ما هم آرامش میده. اصلا هم مهم نیست که آفیسر برای هر رشته جداست یا اسمش چیه. امیدوارم این روند قطع نشه. اگه این 15 تا 20 درصدی که دوستمون درآوردند سال 2012 به 50 تا 60 درصد برسه معرکست.
    دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014

مثل اینکه آفیسر 2113 با اشل زمین شناسی کار می کنه که هر حرکت کوچیکش میلیون سالی طول میکشه.

Junior Member

در هر صورت امیدوارم پرونده همه ختم به ویزا شه فقط دیر و زود داره
    کد:0711- سیدنی:15 جون 2010- فایل اول:20 اگوست 2010- فایل دوم:18 اکتبر 2010- ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011 - اینپراسس:23 مارچ 2012

نقل قول نوشته اصلی توسط AABBCCDD نمایش پست ها
    دوستان پرونده من انکاراست امروز که تونستم وضعیتمو چک کنم دیدم که همچنان RBVO است ولی در داخل زده We reviewed your application and sent you a letter on May 31, 2012. Please consider delays in mail delivery before contacting us.
    ایا این به معنای ابدیت خواستن هست یا چیز دیگه؟
    البته من تو قسمت انکارا هم این پست رو نوشتم دوست دارم نظر دوستان با تجربه ورشو هم رو بدونم.
    ممنون
    دوستان فراموش کردم که بگم ادرسم پریده

Junior Member

آقا احسان منتظریم راجع به ویزا و پاس ریکوئست دوستاتون بهمون اطلاعات بدین لطفا
    کد:0711- سیدنی:15 جون 2010- فایل اول:20 اگوست 2010- فایل دوم:18 اکتبر 2010- ارسال به ورشو 20 دسامبر 2011 - اینپراسس:23 مارچ 2012

Member helensalon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر-دانشگاه اصفهان

نقل قول نوشته اصلی توسط مرسده نمایش پست ها
    طبق آمار شما رشته 711 از همه بیشتر مدیکال گرفته یعنی آفیسرای این رشته از همه بهتر کار می کنن ( ما هم جزو این رشته ایم)
    0213 بیشتر مدیکال گرفته

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط maggie_zaryan نمایش پست ها
    مثل اینکه آفیسر 2113 با اشل زمین شناسی کار می کنه که هر حرکت کوچیکش میلیون سالی طول میکشه.
    نه اینجور نیست جدول نشون می ده به ترتیب دارن مدیکال می دهند و هنوز نوبت ما نشده
    too much love will kill you

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    یعنی گفت باید برید هند حضوری ؟؟؟
    نوشته اصلی توسط Mosafercanada
    خانم من هم ۵ سال هند بوده و حالا از ما سؤ پیشینه از هند خواستن.دیروز رفتیم سفارت هند تو تهران به ما گفت که یه نامه بهت میدهیم که اقدام کردی. ولی‌ گفت که اصلا منتظر نباش . از هند به سفارت هند تو تهران نمی‌دهند که ما به شما بدهیم!!!
    می‌خواستم بپرسم کسی تجربه این کارو داره؟ چیکار کردید؟آخر موفق شدید؟ لطفا ما را راهنمائی کنید؟

نه سفارت گفت که اگه هند هم برید معلوم نیست بهتون سؤ پیشینه بدن یا نه. سوال من این است کسی‌ تا به حل از سفارت هند در تهران سؤ پیشینه گرفته هست؟ اگر موفق به گرفتنش نشویم، وضعیت پرونده ما چه میشود، ناگفته نماند خانوم من از ۲۰۰۱-۲۰۰۶ هند بوده، یعنی‌ ۶ سال پیش.

نقل قول نوشته اصلی توسط AABBCCDD نمایش پست ها
    دوستان پرونده من انکاراست امروز که تونستم وضعیتمو چک کنم دیدم که همچنان RBVO است ولی در داخل زده We reviewed your application and sent you a letter on May 31, 2012. Please consider delays in mail delivery before contacting us.
    ایا این به معنای ابدیت خواستن هست یا چیز دیگه؟
    البته من تو قسمت انکارا هم این پست رو نوشتم دوست دارم نظر دوستان با تجربه ورشو هم رو بدونم.
    ممنون
    شما از May 31 اینپراسس واقعی شدید... این به معنی آپدیت خواستن یا نخواستن نیست... بررسی روی پرونده شما از این تاریخ شروع شده
    پریدن آدرستون هم مهم نیست مشکل سیستمی هستش و خودش بر می گرده

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)