صفحه 2697 از 5471 نخستنخست ... 16972197259726472687268826892690269126922693269426952696269726982699270027012702270327042705270627072747279731973697 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 26,961 تا 26,970 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

نقل قول نوشته اصلی توسط AABBCCDD نمایش پست ها
    دوست عزیز برای IN PROCESS مگه اون جمله معروف YOUR application was reviewed and we started نمیزنن؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط babakbit نمایش پست ها
    با قاطعیت نگید این نوشته بصورت عموم برای کسایی که دسیژن مید میشن میاد که در اون نامه دلایل ذکر شده. AABBCCDD عزیز شرایط شما متفاوته و نمیشه با قطعیت نظری داد ولی نظر شخصی من به سمت منفیه امیدوارم به خیر بگذره با رسیدن نامشون همه چیز مشخص میشه
    من عذرخواهی میکنم او متن اولی که نوشته بودید من اولش رو که دیدم تا آخرش که نوشته نامه فرستادیم رو نخوندم... چون اصولاً وقتی شخص ریجکت میشه Status فایلش میشه Desicion Made که شما میگید مال شما نشده... با این شرایط با نظر بابک جان موافقم و باید منتظر نامه باشید چون اتفاقی که برای شما افتاده جدیده.. از این به بعد سریع نمیخونم!!
    ویرایش توسط kasrawasp : June 3rd, 2012 در ساعت 01:37 PM

Member koriviper آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

سلام دوستان از تاريخ in process بيش از 4 ماه گذشته و هنوز هيچ ايميل و يا اپديتي از من نخواستن بنظر شما بذارم بهمين روال بلاتكليفي پيش بره يا يك ايميل به ورشو بزنم
    ممنون ميشم اگر اساتيد فروم نظر بدن
    ارسال به سيدني : 4 آگوست 2009 - ارسال پرونده به ورشو : 12 دسامير 2011 - in process واقعي : 25 ژانويه 2012 - آپديت مدارك و مديكال : 22 مارچ 2013- رسيدن مديكال به پاريس : 9 آوريل 2013 - رسيدن مدارك آپديت به ورشو 19 آوريل 2013 - پاس ريكوست 18 جولاي 2013- تاریخ دریافت ویزا : 22 جولای 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط koriviper نمایش پست ها
    سلام دوستان از تاريخ in process بيش از 4 ماه گذشته و هنوز هيچ ايميل و يا اپديتي از من نخواستن بنظر شما بذارم بهمين روال بلاتكليفي پيش بره يا يك ايميل به ورشو بزنم
    من جزو اساتید فروم نیستم، ولی نظر میدم

طبق چیزی که تو این چند هفته اخیر دیدیم، برای شما دیر نشده، ولی من شخصا پیش بینی می کنم که مدیکال شما توی این ماه میلادی بیاد.

جدول رو بخونید خیالتون راحت خواهد شد.
    آدمی چون کشتی است و بادبان////تا کی آرد باد را آن بادران

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندس معدن - تربیت مدرس

سلام
    کسی نمیتونه بگه که نامه بزنید یا نه و این تصمیم شماست. ولی اگه من بودم زمانی نامه میزدم که قبلیای من حداقل تو جدول خودمون مدیکال گرفتند. ضمنا با ارسال ایمیل های زیاد عملا وقت آفیسر برای پاسخ تلف میشه و اگه به مکاتباتشون دقت کرده باشید میبینید به علت ازدیاد ایمیل های پیگیری جواب هاشون بصورت کلیشه ای شده .
    دریافت فرم ها در سیدنی :2010 April - مديكال : 25 جون 2014 - ويزا : 19 دسامر 2014

Banned

من تاریخ این پراسس و ارسال مدارکم به وروشو دقیقا مثل شما هست. تا الان هم ازم آپدیت نخواستن. کیپس گرفتم دیدم دقیقا امتیازی که حساب کرده بودم رو گرفتم و مصاحبه هم احتیاج ندارم. همه مدارکم رو خیلی کامل همون روز اول فرستاده بودم و همه رو قبول کردن . 24 اوریل پرونده ام رفته دست آفیسر دوم به اسم اختصار DOC بعضی میرن پیش PK. خلاصه اگر روز اول همه مدارکتون رو کامل و مرتب براشون فرستادید و 67 امتیاز رو هم میارید نگران نباشید ولی اگر خودتون میدونید مدارک ناقص بوده و احتمال میدید نیاز به آپدیت مدارک داشتید ایمیل بزنید براشون.

Member utab آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - الکترونیک

سلام دوست عزیز:
    اینجا همه در مقابل رفتار افسران مهاجرت، شاگردیم و استاد نداریم و پرونده ماها دقیقا شده عین پرونده زندانیان ابد. حال اگر عفو و ملاحظه ای لحاظ شود، یه دونه آپ دیت و یه دونه مدیکال نصیب دوستان میشود. شاید بخاطر 60 سالگی سلطنت ملکه!! این مدیکالها بیشتر نصیبمان شود و تا آن لحظه شیرین جز انتظار کاری نمیتوان کرد. مگر 2 سال پرونده همه بلاک نشده بود و هیچ کاری از دست هیچ کس بر نیامد. ( لطفا بعضی از دوستان وکیل دار نیایند و بگویند که وکیل ما بود مسئله اعتراض را شروع کرد و .....) با احترام

خانم من هم ۵ سال هند بوده و حالا از ما سؤ پیشینه از هند خواستن.دیروز رفتیم سفارت هند تو تهران به ما گفت که یه نامه بهت میدهیم که اقدام کردی. ولی‌ گفت که اصلا منتظر نباش . از هند به سفارت هند تو تهران نمی‌دهند که ما به شما بدهیم!!!
    می‌خواستم بپرسم کسی تجربه این کارو داره؟ چیکار کردید؟آخر موفق شدید؟ لطفا ما را راهنمائی کنید؟

سفارت گفت که اگه هند هم برید معلوم نیست بهتون سؤ پیشینه بدن یا نه. سوال من این است کسی‌ تا به حل از سفارت هند در تهران سؤ پیشینه گرفته هست؟ اگر موفق به گرفتنش نشویم، وضعیت پرونده ما چه میشود، ناگفته نماند خانوم من از ۲۰۰۱-۲۰۰۶ هند بوده، یعنی‌ ۶ سال پیش.

Member utab آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی برق - الکترونیک

گاهی اوقات یاد دوستان عزیزی در ذهنم زنده میشود که با زحمات بی دریغ آنها این فروم شکل گرفت و رونق یافت... از بابک، مهرداد، وحید و... آخر آنها افشین عزیز بود که قبل از رکود 2 ساله بالاخره پرونده آنها به سر انجام رسید و الان در کانادا مشغول زندگی خودشان هستند و امید است همه دوستان با سرانجام خوشی اینجا را ترک کنند. مطلب زیر را با اجازه نویسنده آن از وبلاگ " چون ابر به سوی کانادا " برگزیدم تا قدرانی کنم از زحمات همه دوستان گذشته و حال....
    آنها که می‌روند وطن‌فروش نیستند. آن‌هایی که می‌مانند عقب مانده نیستند.
    آن‌هایی که می‌روند، نمی‌روند آن طرف که مشروب بخورند.
    آنهایی که می‌مانند، نمانده‌اند که دینشان را حفظ کنند.
    همه‌ی آنهایی که می‌روند سبز نیستند. همه ی آن‌هایی که می‌مانند پرچم به دست ندارند.
    آن‌هایی که
    می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند
    و یک روز مانده به این فکر می کنند که:
    ای کاش وطن جایی برای ماندن بود.

آن‌هایی که می‌مانند، می مانند تا شاید روزی وطن را جایی برای ماندن کنند.

آيا زمين خدا فراخ نبود؟ آيا نمی توانستيد هجرت كنيد؟ نساء 97

Member imand آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical ENG - MSc - University of Tehran

در تایید حرف های دوستمون Utab من هم از بازمانده های همون گروه بابک و مهرداد و افشین و عسگریان هستم! که به دلایلی افتادم بعد از توقف دو ساله ویزا افیس ها.
    امیدوارم حالا که روند صدور مدیکال منظم تر شده این نظم حفظ بشه و همه دوستان به نوبت مدیکال بگیرن و پ ر بشن.
    عوامل متفرقه مثل تعداد نفرات و شغل و ... مسلما در این روند تاثیر داره و ممکنه یک مقداری ترتیب صف رو به هم بزنه. اما با واریانس کم.
    یادم میاد زمانی که ایمیل فایل دوم رو گرفتم (اکتبر 2010) نوشته بود در حال حاضر مشغول بررسی پرونده های مارس 2009 هستیم!! و اینکه حالا بعد از دو سال تازه دارن به این دوستان مدیکال می دن جالبه! نمی دونم مشغول چی بودن توی این مدت!!
    می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی

Member
    رشته و دانشگاه
    Chemistry, University of Manitoba

دوستان در ادامه نتیجه گیری جدول به عنوان جامعه آماری تا به امروز درکل برای نزدیک 15 درصد ار بچه های اینجا مدیکال اومده البته این عدد خطا داره چون ممکنه یک عده مدیکالشون رو اعلام نکرده باشن می تونیم بگیم در کل 20 درصد 38 رشته ای ها مدیکال گرفتن و احتمالا تا پایان سال لند میکنن. و با توجه به دوستانی که ریجکت شدن یه چیزی حدود یک سوم 38 تایی ها تعیین تکلیف شدن که با توجه به 120000 پرونده یک چیزی حدود 70 تا 80 هزار پرونده موندن. به نظرم کسانی که مثل من پروندشون مربوط به نیمه دوم 2010 هست تا پایان سال یا اوایل سال دیگه مدیکال میگیرن و تو سال 2013 تو کانادا لند میکنن.به سلامتی و امید اومدن مدیکال و بعدش پاس ریکوئست برای همه دوستان.

راستی یک چیز جالب همه دوستانی که مدیکالشون اومده پروندشون بین 1/12/2011 تا 20/12/2011 به ورشو منتقل شده .
    ویرایش توسط sasa_gh1362 : June 3rd, 2012 در ساعت 04:54 PM
    ارسال به سیدنی: اپریل 2010، کد: 4121 ، مدیکال 26 جون 2014 بعد از 4 سال و 2 ماه و 12 روز، منتظر ویزا

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)