دوستان در چک لیست آنکارا که مدارک تحصیلی (ریزنمره و مدرک) خواسته نشده. چرا همه می فرستند؟ یا من اشتباه می کنم؟ (حدود 10 صفحه آخر رو بررسی کردم دیدم کسی در این مورد صحبتی نکرده)
من هم گمان نکنم لازم باشه. البته نامه پذبرش من مشروطه به اینکه تا آگوست 2013 مدارکم (ریز نمره و مدرک ارشد) رو بفرستم. فکر نکنم سفارت به این مورد گیر بده
بچه ها یک سوال تخصصی
من تا اول تیر مدارکم آماده نمی شوند. شروع ترم 5 سپتامبره. بی خیال شم؟
ویرایش توسط mohakbari : June 3rd, 2012 در ساعت 10:50 PM
دوست من کسانی که پذیرششون مشروطه باید به یه طریقی به سفارت ثابت کنن که درسشون تموم شده و مدارک اصلیشون تا یه تاریخ مشخصی آماده میشه یا اینکه ثابت کنن هنوز در حال تحصیلن و تا زمان رفتن درسشون تموم میشه. دلیل اینکه بچه ها هم مدارک تحصیلی میذارن همینه. چون (مثل مثلا خود بنده) پذیرششون کاندیشناله و باید اینو به سفارت ثابت کنن...!!! میتونی اگر هنوز درست تموم نشده ترجمه گواهی اشتغال به تحصیلتو بذاری.
ویرایش توسط shibaak : June 3rd, 2012 در ساعت 11:33 PM
نه. اصلا اینطوری فکر نکن. اولا که امید داشته باش. درضمن سفارت گفته انتقال دادیم که کارا سریعتر پیش بره و الانم داره نیرو میگیره. احتمالا بعد از یه مدتی روند خیلی سریعتر میشه.
درضمن تو میری تو نوبت. اینطوری نیست که مثلا چون تو 4 هفته بعد از من میفرستی از تو رو 4 هفته دیرتر بررسی کنن. بستگی داره چند نفر دیگه قبل از تو بفرستن. دیگه الان خیلی کمتر شدن بچه ها و خیلی فرق نداره کی بفرستی چون میری آخرای صف بهرحال. درضمن پارسال کسایی بودن که یک ماه و نیم قبل فرستادن و ویزا هم گرفتن. پس اصلا نگران نباش. نهایتا به دانشگاه میگی که یکی دو هفته دیرتر میرسی و معمولا هم قبول میکنن. نگران نباش. امید داشته باش. دقیقش معلوم نیست ولی ممکنه بتونی برسی. پس تلاشتو بکن. فقط سعی کن همه چی رو آماده کنی و بذاری تو پاکت که روزی که اون مدرک نهاییت که گیره آماده میشه فقط بذاری تو پاکتو با پست 3 روزه TNT یا همون DHL یا هرکدوم دیگه بفرستی. با سریعترینش بفرست دیگه اونروز. اگر هم پذیرشت میدونی مشروط به مدارک فوق و لیسانسته اونا رو همه رو آماده کن که در اولین فرصت جیم فنگی مدارکتو بفرستی.امید داشته باش. همه چی درست میشه.
ویرایش توسط shibaak : June 4th, 2012 در ساعت 12:04 AM
طبیعتا اغلب دانشجویان (اگر نگم همه)، هنگام اپلای کردن برای دانشگاه مورد نظر اصل ریزنمرات و دانشنامه رو نمی فرستند و به ارسال ترجمه رسمی این مدارک که یک کپی از اصل اون مدارک هم بهش پیوست شده، اکتفا می کنند. در اغلب موارد که هیچ مشکلی بوجود نمیاد و پذیرش قطعی صادر میشه. ولی بعضی از دانشگاه های کانادا، وجود اصل این مدارک رو ضروری می دونند، بنابراین پذیرش این افراد به صورت مشروط صادر میشه اما یه فرصت طولانی داده میشه برای ارائه این مدارک (مثل شما و من که پذیرشمون مال 2012 هست ولی تا 2013 وقت داریم که این مدارک رو به آموزش دانشگاه نشون بدیم). بنابراین همین که شما ترجمه رسمی ریزنمرات و دانشنامه و کپی های همراه اون رو به سفارت ارسال کنی کافیه. (امیدوارم مورد شما این بوده باشه که توضیح دادم)
سال گذشته، ددلاین سفارت در تهران اواسط جولای بود, و بیشتر بچه ها ویزاشون رو سر وقت گرفتند. روال هم اینجوری بود سفارت از چند روز قبل به شرکت های پستی اعلام می کرد که از این ناریخ دیگه بسته ای رو تحویل نگیرند. نمی دونم که در حال حاضر ارتباط مستقیمی بین آنکارا و شرکت های پستی وجود داره یا خیر. می تونید از شرکت ها بپرسید. ولی قویا پیشنهاد می کنم به هیچ وجه "بی خیال" نشید![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)