آفیسر من ul بود.
3- چند آفیسری که خوب مدیکال دادند KO و MG و AC بودند که از هر کدومشون از کدهای مختلف مدیکال دادند و حتی کدهای مشابه هم داشتند
آفیسر من ul بود.
3- چند آفیسری که خوب مدیکال دادند KO و MG و AC بودند که از هر کدومشون از کدهای مختلف مدیکال دادند و حتی کدهای مشابه هم داشتند
دریافت در سیدنی:4 مارچ 2009 فایل ارسال به دمشق از سیدنی: 21 مارچ2009 فایل نامبر دوم:12 اگوست 2009 انتقال به ورشو:1 دسامبر 2011 اینپراسس با تاریخ :9دسامبر2011 مدیکال: 21 می 2012 کپی پاس: 11 سپتامبر
ببخشید برای شما دوستان موقع اینپراسس واقعی , در خط آخر استاتوستون که اینپراسس هست مگه متن
........Your application was reviewed and we started processing on رو نزده !!؟ ..........میشه اگر این نیست بگید پس چی ذکر شده؟
سلام
من کپی پاس ها رو فرستادم و همزمان پرسیدم که هنوز از من لندینگ فی خواسته نشده و کی خواسته میشه ....که اونها این جواب رو دادن:
Dear Applicant,
Please be advised that your application is under review due to continued background check. Once is completed, you will be asked to pay the Right of Permanent Residence Fee.
Sincerely,
Immigration Section
Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca
می توان به سوی رهایی گریخت؛ اما بازگشت ما به اسارت نابخشودنی است. نادر ابراهیمی
اینها هیچ وقت نمیگن security check یعنی در واقع سکیوریتی چک هم جزوی از بک گراند چک در نظر میگیرن ولی شما الان در مرحله سکیوریتی چک هستین.
در ضمن ممکنه سوال پیش بیاد خب چرا لندینگ فی رو نمیگیرن؟! همانطور که در کیپس بچه ها دیدین و همینطور در آپدیت های همراه مدیکالها، این فقط به نظر آفیسر بستگی داره که لندینگ فی رو با مدیکال و قبل پاس رکوئست بخواد یا نه و همینطور نه خواستنش نکته مثبتیه و نه نخواستنش نکته منفی! این مبلغ قابل برگشته و هیچ تضمینی بابت هیچی نمیده!
امیدوارم به زودی خبر پاس رکوئستتونو بدین.
ویرایش توسط Pani85 : June 3rd, 2012 در ساعت 08:01 PM
سلام ....دوستان من از اعضا جدید هستم . لطفا اطلاعات بنده رو هم وارد جدول کنید :
کد:3152
ارسال به سیدنی:نوامبر 2009
فایل 1:ژانویه 2010
فایل 2: مارچ 2010
انتقال به ورشو: 12/12/2011
شروع اینپراسس: 27/02/2012
علاقه مندی ها (Bookmarks)