صفحه 27 از 140 نخستنخست ... 17181920212223242526272829303132333435363777127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 1391

موضوع: مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به پذیرش در رشته معماری

نقل قول نوشته اصلی توسط helenviola نمایش پست ها
    سلام !
    من برای ارشد معماری یا معماری داخلی می خوام اپلای کنم برای ترم پاییز یا زمستان 2012 !!!!معدل لیسانسم 17 از دانشگاه سراسری و ielts 6.5 دارم.مدرک معماری داخلی هم دارم تمام مدارکم هم آماده هست portfolio و بقیه!!!! فقط gre ندارم !!!!!!!!!!! دانشگاهی هست در آمریکا با این شرایط بتونم پذیرش بگیرم و deadline ش تموم نشده باشه برای امسال کسی اطلاعاتی داره در این مورد؟؟؟؟؟؟
    من از معماری داخلی اطلاعی ندام ولی راجع به معماری تو آمریکا می تونم بهت بگم که رشته معماری برای ترم زمستان پذیرش نداره و برای پاییز 2012 هم الان خیلی دیره حتی اگه دانشگاه قبول کنه مدارکت رو بفرستی و پذیرش هم بگیری کارای ویزا گزفتن خیلی طولانیه!
    یه نظرم بهتره تمرکزت رو بذاری رو جی آر ای و برای پاییز 2013 با خیال راحت اقدام کنی ، اپلیکیشن ها رو برای پاییز 2013 از اکتبر قبول می کنن معمولا ...
    موفق باشی

Member peyvand_amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU..architecture

سلام اگه منظورتون Academy of art هستش بله دانشگاه خیلی خوبیه . البته تا اونجایی که من خبر دارم هیچ fund در طول دوران تحصبل برای دانشجوهای خارجی نداره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط nedatajtaj نمایش پست ها
    سلام،من از دانشگاه california college of the arts برای مستر معماری پذیرش گرفتم، کسی اطلاعی از این دانشگاه داره راجع به رشته معماریش؟دانشگاه خوبیه؟

Member peyvand_amiri آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    QIAU..architecture

بله امکان داره . خیلی از دانشگاه ها ارشد معماری برای دانشجوهای غیر معماری دارن. فقط باید sop خیلی قوی داشته باشی که انگیزه بالات رو نش.ن بده.
    موفق باشی
    نقل قول نوشته اصلی توسط yas128 نمایش پست ها
    روز همگی بخیر و شادی ...
    من یه سوال داشتم راجع به رشته معماری...

من لیسانس مهندسی نرم افزار با معدل 17.91 و آیلتس 6.5 دارم ... واسه ارشدم می خوام اگه امکان داشته باشه تغییر رشته بدم ... آیا تا این حد تغییر امکان پذیره ؟ از نرم افزار به معماری؟؟؟؟؟ یا اینکه باید از اول بخونم ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط peyvand_amiri نمایش پست ها
    سلام اگه منظورتون Academy of art هستش بله دانشگاه خیلی خوبیه . البته تا اونجایی که من خبر دارم هیچ fund در طول دوران تحصبل برای دانشجوهای خارجی نداره.
    نه منطورم academy of arts نیست ، california college of the arts تو سانفرانسیسکو هست. چیزی ازش نشنیدین؟

Junior Member misha12347 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    master of architectural design - politecnico di milano

نقل قول نوشته اصلی توسط amirkosari نمایش پست ها
    تا جایی که من متوجه شدم احتمال گرفتن فاند برای ارشد معماری خیلی کمه و شاید بهتر باشه روش حساب نکنیم ولی اگه شد هم که بسیار عالی هست. من تقریبا بعد از روزها جستجو تصمیمم کشور آلمان شد با توجه به اینکه باید از دانشگاه های مجانی استفاده کنم انتخابم بین نروژ فنلاند و آلمان بود حالا اگه از بچه های معماری کسی نظر یا راهنمایی داره بسیار خوشحال میشم که بگه و اگر کسی هم همین انتخاب رو داره اگه دوس داشت بگه که با هم پیش بریم مرسی و امیدوارم امسال برای همگی سال خوبی باشه
    آلمان مجانیه؟!!!دوره انگلیسی زبان یا آلمانی زبان؟!یعنی بدون بورس مجانیه؟!واسه دوره مستر یا دکتری؟توی معماری؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture- University of Tehran

سلام دوستان
    من از دانشگاه UPenn پذیرش دارم واسه مستر یکساله در Envronmental Building Design...کسی میدونه که این گرایش تا چه حد شانس داره واسه ورود به PhD؟ Master of Science باید داشته باشیم واسه پذیزش دکتری...؟؟؟ گرایش من performance-based هست و نه research-based! کسی بوده که مثلاً با M.Arch وارد PhD بشه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture: Iran, Digital Architecture: UK, PhD: GATech

نقل قول نوشته اصلی توسط mastermah نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من از دانشگاه UPenn پذیرش دارم واسه مستر یکساله در Envronmental Building Design...کسی میدونه که این گرایش تا چه حد شانس داره واسه ورود به PhD؟ Master of Science باید داشته باشیم واسه پذیزش دکتری...؟؟؟ گرایش من performance-based هست و نه research-based! کسی بوده که مثلاً با M.Arch وارد PhD بشه؟
    تبریک می گم
    این مستر از تخصصهای بسیار خوب هست با آینده خوب و موقعیتهای خوب
    البته به شرطی که با دقت در طول دوره تحصیلیتون مطالعه بفرمایید و معدل خوب هم کسب کنید و در کنار درستون یک موضوع خوب و به روز برای PhD پیدا کنید و یه Research proposal خوب تهیه کنید که موضوع روز دنیا باشه چون همونطور که می دونید در دوره مستر موارد متعددی به دانشجوها معرفی میشه و شما باید با درایت یه موضوع مناسب رو برای ادامه تحصیل در دکتری پیدا کنید. پیدا کردن استادی که به موضوع مورد نظر شما علاقه داشته باشه به عنوان potential supervisor یعنی برای دوره PhD بسیار موثره برای گرفتن فاند که باید از قبل از اپلای برای PhD باهاش مکاتبه کنید.
    MSc اصولا research-based نیست و برای ورود به دوره دکترا هم نیازی به داشتن مدرک research-based نیست. شما با مدرک لیسانس هم می تونید وارد دکترا بشید ولی با داشتن مدرک مستر و فراهم کردن نمونه کارهای آکادمیک خوب ، شانس خودتون رو برای قبولی در دانشگاه خوب با فاند ، بالا می برید
    در کل you are on the right track! برای اینگه گرایش environment از گرایشهای خیلی خوب و پولسازه

با آرزوی موفقیت

Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture- University of Tehran

خیلی ممنون از جوابتون
    اتفاقاً یک نگرانیم این بود که نکنه در صورت تصمیم به ادامه ندادن در PhD این گرایش آینده شغلی خوبی نداشته باشه(با توجه به نظر یکی از دوستان ...البته تو سایت پنسیلوانیا نظر خودشون اینه که 11 نفر graduate در سال قبل همه مشغول به کار مربوطند!)

هنوز سفارت نرفته باید فرایند اپلای جدید رو شروع کنم:دی

تو رشته ما هم با اساتید میشه هماهنگ کرد؟ من خیلی هارو دیدم که اساتید به ایمیلشون اصن جواب ندادن!

موفق باشین

نقل قول نوشته اصلی توسط KArchitect نمایش پست ها
    تبریک می گم
    این مستر از تخصصهای بسیار خوب هست با آینده خوب و موقعیتهای خوب
    البته به شرطی که با دقت در طول دوره تحصیلیتون مطالعه بفرمایید و معدل خوب هم کسب کنید و در کنار درستون یک موضوع خوب و به روز برای PhD پیدا کنید و یه Research proposal خوب تهیه کنید که موضوع روز دنیا باشه چون همونطور که می دونید در دوره مستر موارد متعددی به دانشجوها معرفی میشه و شما باید با درایت یه موضوع مناسب رو برای ادامه تحصیل در دکتری پیدا کنید. پیدا کردن استادی که به موضوع مورد نظر شما علاقه داشته باشه به عنوان potential supervisor یعنی برای دوره PhD بسیار موثره برای گرفتن فاند که باید از قبل از اپلای برای PhD باهاش مکاتبه کنید.
    MSc اصولا research-based نیست و برای ورود به دوره دکترا هم نیازی به داشتن مدرک research-based نیست. شما با مدرک لیسانس هم می تونید وارد دکترا بشید ولی با داشتن مدرک مستر و فراهم کردن نمونه کارهای آکادمیک خوب ، شانس خودتون رو برای قبولی در دانشگاه خوب با فاند ، بالا می برید
    در کل you are on the right track! برای اینگه گرایش environment از گرایشهای خیلی خوب و پولسازه

با آرزوی موفقیت

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Architecture: Iran, Digital Architecture: UK, PhD: GATech

نقل قول نوشته اصلی توسط mastermah نمایش پست ها
    خیلی ممنون از جوابتون
    اتفاقاً یک نگرانیم این بود که نکنه در صورت تصمیم به ادامه ندادن در PhD این گرایش آینده شغلی خوبی نداشته باشه(با توجه به نظر یکی از دوستان ...البته تو سایت پنسیلوانیا نظر خودشون اینه که 11 نفر graduate در سال قبل همه مشغول به کار مربوطند!)

هنوز سفارت نرفته باید فرایند اپلای جدید رو شروع کنم:دی

تو رشته ما هم با اساتید میشه هماهنگ کرد؟ من خیلی هارو دیدم که اساتید به ایمیلشون اصن جواب ندادن!

موفق باشین
    خواهش می کنم
    کلا به دلیل برنامه های فشرده carbon emmision در کل دنیا ، طراحی های environmental و تخصصهای مربوطه از رشته های مورد توجه شرکتها هست که موقعیتهای شغلی زیادی رو شامل شده
    بله برای پذیرش PhD و گرفتن فاند حتما با اساتید ارتباط داشته باشید. خیلی از ایمیلهایی که می زنیم شاید بی جواب بمونه ولی حقیقتش اینه که اگر استادی به ایمیل شما جواب نداد شاید اصلا توانایی پذیرش دانشجو رو نداشته باشه ، شاید به موضوع مورد علاقه شما علاقه ای نداشته باشه یا شاید به اندازه کافی دانشجو داشته باشه و چندین احتمال دیگه. پس باید انقدر بگردید تا استاد مورد نظر رو پیدا کنید. شدنیه ولی صبر زیادی لازم داره. سعی کنید CV و پورتفولیوی قشنگ و مرتبی براشون بفرستید و به قول خودشون sell yourself و زمان مناسبی برای اپلای اختصاص بدید یعنی حداقل یک سال و ان شاءالله با اساتید خودتون در دوره مستر هم ارتباط خوبی داشته باشید که هم در زمینه ریکامندیشن هم در زمینه نوشتن پروپوزال بهتون کمک کنن و شاید یکی از همین اساتید شما رو برای دکترا حمایت کنه به امید خدا چون Penn Design هم موقعیتهای خیلی خوبی برای دکتری داره
    موفق باشید

Junior Member samira60 آواتار ها

سلام دوستان من رشته تحصیلیم در مقطع لیسانس نقاشی بوده و الانم دوباره شروع کردم به معماری و ترمخوندن ترم آخر معماری کاردانی علمی کاربردیم.اول می خواستم بدونم آیا برای گرفتن بورسیه به اسم دانشگاه محل فارغ التحصیلی هم توجه دارند ,2- اگه معدلم بالا باشه چی؟و می خواستم بدونم می تونم برای ارشد لقدام کنم یا بهتر لیسانسمم اینجا بگیرم بعد اقدام کنم.و از همه مهمتر من فرانسم خیلی بهتر از انگلیسیم هست آیا دانشگاههای فرانسه زبانی رو داریم که بورس هم بدهند؟ترجیحا کانادا؟؟؟؟؟به عبارتی بچسبم به فرانسم یا بیخیال شم انگلیسیم رو قوی کنم؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)