من هم کاملا با نظر ehsanr عزیز موافقم. از کسانی RPRF می خوان که background check شون تموم شده باشه. و این می تونه یک نکته مثبت باشه.
من هم کاملا با نظر ehsanr عزیز موافقم. از کسانی RPRF می خوان که background check شون تموم شده باشه. و این می تونه یک نکته مثبت باشه.
یه نکته ای دوستان. در کیپس من جز مدارکی که همراه با مدیکال ازم خواهند خواست لندینگ فی اومده بود ولی یادمه در مورد کیپس آرام جان اینجور نبود(اگه اشتباه نکنم البته؟)یعنی جز مدارک آتی شون لندینگ فی نبود و بعد از اینکه براشون مدیکال هم اومد ظاهرا لندینگ فی رو نخواستند تا حتی الان که ایشون ایمیل زدن و جواب فوق رو بهشون داده شده. به نظرتون میشه این استنباط رو هم کرد که برای افرادی که در کیپسشون لندینگ فی هم هست یعنی بکگراند چکشون تموم شده و گذاشتن در موقع مقرر که فقط خودشون می دونند کی خواهد بود یه دفعه بفرستند؟یعنی ممکنه الان بایگانی باشه و مرحله بکگراند رو طی شده باشه
نظرتون چیه؟
CIO: 10 Dec 2009
Medical:16 Dec 2013
Pass Request: 10 October 2014
دوستان خواهشا یه موردی رو در بررسی پرونده هاتون در نظر داشته باشین و انم نظر شخصیه آفیسره. نظر شخصی آفیسر در نوع گذاشتن نت در پرونده که در کیپس مشاهده میکنین، نظر شخصی آفیسر در نوع بروز کردن اطلاعات سایت در وضعیت پرونده تون، نظر شخصی آفیسر در نوع و تعداد مدارک دریافتی در مراحل مختلف پروسه و ......
یک بار پیمان خان یک پست خیلی خوبی اینجا گذاشتن که اثبات کرده بودن که بک گراند چک ما در واقع انجام شده و تموم شده رفته!...در واقع منطقی هم بود چون با عقل جور در نمیومد بک گراند چک دوستانی که با اینپراسس واقعی ازشون آپدیت خواسته بودند خیلی کوتاهتر از ماها باشه و حتی با فاصله یک ماه یا یک ماه نیم از آپدیت و این پ مدیکالشون بیاد
سلام دوستان
با وجود اینکه از اینپراسس من هم بیش از 5 ماه میگذره ، همراه مدیکال نه لندینگ فی خواستند و نه گردش حساب!!!!!
یعنی منم هنوز تو بکگراند چک هستم؟
Noc:0111,Sydney: 23 Mar 2009, 1st FN: 8 April 2009, 2nd FN: 8 Aug 2009, Warsaw : 1 Dec 2011, In process : 14 Dec 2011 , Medical: 29 may 2012 , medical in London: 11 jun 2012
امتیاز:67 نمره زبان:w:8.5 S:7.5 L:8 R:7 O:8تاریخ ارسال فرمها : 26/2/2010رسیدن فرمها به اداره مهاجرت:2/3/2010 فایل نامبر اول: 14/4/2010رسيدن مدارك به دمشق11/7/2010دريافت فايل نامبر دوم26/10/2010ورشو20/12/2011 استارت پروسه13/02/2012 مديكال: 13/02/2014 پاس ریکوئست:2014/07/29 ويزا:2014/08/14
سلام
همانطور که در صفحات قبل هم گفته شد پروسه بک گراند چک شامل بک گراند چک + سکوریتی چک هستش.
مسلما تا وقتی ویزا دریافت نکردین یا به عبارتی پاس رکوئست نشدین در مرحله بک گراند چک قرار دارین.
یه سوال اساسی: چه فرقی میکنه که آفیسر این مبلغ رو که بالاخره باید پرداخت کنین الان همراه مدیکال ازتون بخواد، همراه پاس رکوئست بخواد یا حتی موقع آپدیت مدارک بخواد(چه بسا آفیسرهایی هم بودن که همراه آپدیت مدارک درخواست لندینگ فی داشتن!!!)؟؟؟ اونم مبلغی که طبق سایت قابل برگشته و عملا تضمین کننده چیزی نیست؟
در مورد گردش حساب یا بهتر بگیم نامه تمکن مالی هم که باز بنا به نظر شخصی آفیسر ممکنه فقط موجودی باشه یا گردش، اینم ممکنه اصلا نخوان که بنا به توقف 2 ساله پرونده های 38 تایی احتمالش کمه یا در هر مرحله ای ممکنه بخوان. بازم در کل فرقی میکنه؟
اگه یادتون باشه حدود 4 ماه پیش نتیجه کیپس یکی رو براتون گذاشتم که در پندینگش RPRF یا لندییگ فی بود ولی:
- همچنان مدیکال نگرفته!!!! (در ضمن پرونده اش خیلی قدیمی هست)
- جلوی BDEC یا همون بکگراند چکش صفر گذاشته بودند
در ضمن در کیپس آرام MED نبود ولی کمتر از 15-10 روز مدیکالش اومد
همونطوری که لیدا گفت فکر می کنم جوابی که آرام گرفته یک جواب کلی و کلیشه ای به اونهایی بوده که درخواست پرداخت RPRF رو می کنند
نتیجه گیری:
1- اون چیزهایی که توی کیپس می نویسن لزوما درست نیست
2- خواستن RPRF نشون نمی ده که بکگراند چک تموم شده و برعکس
3- نظر پانی بنظرم کاملا درسته که ممکنه دو تا پرونده در موقعیت مشابه فقط بخاطر تصمیم آفیسر نت های مختلفی رو در کیپس نشون بده
علاقه مندی ها (Bookmarks)