خیلی ها بودن اینجوری ثبت نام کردن(بدون ویزا)
بعد از بررسی پروندشون یه همچین جوابی براشون اومده و حالا نمیشه دیگه ویرایش کرد(البته شاید موقت باشه)
چهار چوب نگاه ما زمینی است
اما برآیند اندیشه ما می تواند آسمانی باشد
سلام
من واسه اینکه ثبت نام کرده باشم توی سامانه نشا چندتا عکس رو همینجوری آپلود کردم اما حالا که میخوام ویرایش کنم فایلهام رو می بینم قسمت مربوط به ویرایش فایلها غیرفعاله!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی میدونه باید چکار کنم؟؟؟
چهار چوب نگاه ما زمینی است
اما برآیند اندیشه ما می تواند آسمانی باشد
وقتی درخواستتون در لیست انتظار هست یعنی هنوز بررسی نشده. چون تعداد متقاضی ها زیاد هستش زمان لازم هست تا مال همه بررسی بشه و به همین خاطر این پیام میاد.
چون درخواستتون رو ارسال کردین باید منتظر جواب باشین.و چون بدون ویزا آپلود کردین حتما درخواستتون رد میشه(ببخشید). بعد از ارسال ایمیل عدم تایید دوباره ویرایش رو براتون فعال می کنن (بعد مدت کوتاهی فکر می کنم) و می تونید اقدام به ویرایش ویزا کرده و دوباره درخواست رو ارسال کنید.
پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
بچه ها من برای این جمعه پر کردم ولی برام تایید نیومده، چکار میشه کرد؟!
سلام دوستان
برای دریافت تاییدیه از سفارت ایران در کانبرا نباید فرم خاصی رو پر کرد؟ فقط باید یک تاییده یه مهر دار از جایی که ثبت نام کردم بگیرم و بفرستم؟
چون یک فرم هست در سایت سفارت تحت عنوان " تایید مدرک تحصیلی" دیگه فروم مرتبطی نیست.
مرسی اگر زودتر جواب بدید.بهد من ثبت نام در department رشته ام کردم. نه اینترنشتال افیس. این مشکل داره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)