دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
مبارکه ، امیدوارم ما هم شاملش بشیم، راستی من وقتی ورشو بودم فردای اون روز نحس دوباره رفتم سفارت اون خانوم لهستانی پشت شیشه تا من رو دید خواست در بره (شایدم واقعا کار داشت) همونجور که وایستاده بود بهش گفتم من دارم می رم می خواستم بدونم که چه قدر دیگه باید منتظر بمونم ، تلفن رو برداشت و پرسید. (بدون اینکه مشخصات ار من بپرسه!! این میتونه نشانه ای باشه که کار همه به یک شکل گیره و همونطور که گفتم بنظر میاد که پرونده ها رو جای دیگه ای می فرستن مثلا برای سکیوریتی و از دست خودشونم خارجه البته این یک حدسه ولی ممکنه این سوال پیش بیاد که اگر اینطوره پس چرا لندینگ فی رو ازمون گرفتن جوابش اینه که من نمیدونم) بعد طرف پشت خط گفت بپرس مدیکالش مال چند وقته پیشه و من گفتم 8 ماه ( الان 9 ماهه) بهش گفت و طرف جواب داد که چند هفته ( اینقدر عجله ای بود که هواسم نبود که گفت: couple of weeks or few weeks or several weeks که معنیشون فرق داره) و ادامه داد که ولی من نمیتونم چیزی بگم و بلافاصله گفت شرمنده من کار دارم باید برم و رفت من موندم و یک سفارت بکلی خالی از سکنه. فکرشو بکنید که این همه راه رو رفتم و از 3 کشور رد شدم و چه مشکلات زمانی برای چنج کردن پروازها ولی جمعا در دو بار مراجهه به سفارت بدون اغراق 5 دقیقه وقت بهم ندادن!!! به هر حال منظورم از این نوشته بیشتر موضوع week/s و اطلاعات من از این موضوع بود.
آها همینطور که داشت در می رفت پرسیدم که البته ویزامون که فطعی هست گفت Not yet.....Noow با همین لحن. (لحنش معلومه) البته من نگران نشدم چون اگر یادتون باشه اون قدیم قدیما (1.5 ماه پیش) در نامه پ ر ذکر می شد که "خواهشمند است که توجه داشته باشید که این نامه به معنای تضمین ویزای شما نیست" یه چیزی تو همین مایه ها. (وای که چقدر فارسی تایپ کردن سخته)
ویرایش توسط masoodmolan : June 6th, 2012 در ساعت 09:15 PM
دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست
سلام مسعود جان
اول از همه ممنون که وقت گذاشتی و این موارد با ارزش رو تایپ کردی ، آره واقعا تایپ فارسی سخته کاش بهتر بود از اول جا مینداختیم که همه ی بچه ها Eng پست ارسال کنند ولی خوب شاید بعضی ها مشکل داشته باشند . در هر صورت همانطور که خودتون هم گفتید اون NOT YET اصلا جای نگرانی نداره چون تا آخرین لحظه اونها هیچ چیز رو قطعی نمیدونند و به کسی وعده نمیدن پس نگران نباشید و مطمئن باشید روزی میاد که در کانادا داریم به این روزهای انتظار فکر میکنیم. در هر صورت به محض اینکه سکوریتی چک تمام بشه و مشکلی هم برای درخواست پاسپورت ها نداشته باشند که فعلا دارند ، ماها رو پ ر میکنند. مخصوصا که وعده ی هفته ی آینده رو دادند!!! فکر کنم به اندازه ی کافی دیگه صبور بودیم و ۳-۲ شنبه ی آینده اگر س چ تمام شده باشه فایلمون فاینال خواهد شد .
سلام به همه عزیزان...
من برای چندمین بار در این مدت یک شایعه را شنیدم ، لطفا راهنمایی بفرمایید.
بعد از لند در کانادا و دریافت PR ، چند سال از چند سال رو باید پر کنیم تا پاسپورت بگیریم !!؟
2 سال از 5 سال
3 سال از 5 سال
3 سال از 4 سال !!!!
والله هر سه تاش رو شنیدم و جالب اینکه هر 3 منبع معتقد هستن که حرف اونها درسته !!!
ممنون از توجهتون
تازه تصمیم گرفتین -کانادا- اپلای کنین؟ دوست دارین ببینین رشته شما در کدوم دانشگاه های -کانادا- ارائه میشه؟
1. این پست برای شروع
2. این سایت برای جستجو بین تمام دانشگاه ها
When the final decision of an officer is pending due [I]only to the expiration of a medical certificate or when the validity of the medical certificate is about to expire and the applicant is unable to land before it expires, the officer will:
Issue medical instructions for a new full routine medical examination done by a panel physician if the IME is older than 15 months;
با تشكر از دوستان كه لينك رو پيدا كردندن. به زعم من مطلب تقريبا واضح است. اگر تمام مسائل مربوط به مهاجرت حل شده باشد و فقط مديكال اكسپاير شده باشد ويا اپليكنت در ان زمان محدود باقيمانده نتواند خود را به كانادا برساند تست مديكال جديد اعمال خواهد شد. البته همانطور كه ذكر شده مديكال پيشين تا پانزده ماه هم اعتبار خواهد داشت. والعلم عندالله.
مدارك در سيدنى ١٢ اكتبر ٢٠١٠ - مدارك در ورشو ٣٠ مارچ ٢٠١١ - in process شدن در ١٢ ژوئن٢٠١١-مديكال ٧ سپتامبر ٢٠١١-مدارك تكميلى و كپى پاسپورت ١٢ ژوئن ٢٠١٢- پاس ريكوئست ٢٧ جولاى ٢٠١٢- دريافت ويزا ١٦ اگوست ٢٠١٢-لندينگ ١١ سپتامبر ٢٠١٢
دوست عزیز
لینک زیر معتبرترین منبع بعد از CIC میباشد که جواب سوال شما رو صراحتا داده است و مخصوصا لینک را براتون گذاشتم چون به اغلب سوالات در این سایت پاسخ داده شده و راهنمایی های لازم برای NEWCOMERS در آن موجود میباشد. موفق باشید دوست عزیز
http://www.settlement.org/sys/faqs_detail.asp?k=CIT_APPLY&faq_id=4000342
سلام ضمن تبریک میشه لطفا متن نامه اعتراض و در اختیار ما قرار بدید(حتی با پیام خصوصی)یا اینکه توضیح بدید متن ایمیل شما به چه صورت اعتراض امیز بوده...؟چون من در صدد این کار هستم ولی نمی دونم که با چه لحنی باید باهاشون صحبت کنم و چقدر می تونم متوقع باشم....ممنون میشم راهنمایی کنید.
کد 2151 ،معماری ،تحويل مدارک : 31 دسامبر2010،برداشت از کردیت : 10 ژانویه2011،ایمیل فایل نامبر : 11 مارس2011،ارسال به ورشو : 30 مارس 2011،ایمیل ارسال به ورشو :15 آپریل2011،این پراسس : 8 دسامبر2011،درخواست مدیکال :9 نوامبر 2012،لاین مدیکال :23 نوامبر 2012، پاس رکوئست 22 فوریه 2013،
کد رشته:2151، ارسال مدارک به سیدنی: March 11, 2011، ارسال پرونده از سیدنی به ورشو: April 8, 2011، این پراسس: September 6, 2011، مدیکال: November 21, 2011، پاس-ريكوئست: July 12, 2012، صدور ويزا: August 2, 2012، دريافت ويزا: August 9, 2012The night is always darkest just before the dawn
,NOC#: 2121, VO: Damascus, Transferred to Ankara Receive by CIO: 2-May-2011, CC enhanced: 12-May-2011
File No. Email: 20-Jul-2011, eCas: In Process, eCAS last update: 19-June-2012!
علاقه مندی ها (Bookmarks)