صفحه 898 از 1254 نخستنخست ... 398798848888889890891892893894895896897898899900901902903904905906907908948998 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,971 تا 8,980 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    خيلي بده شما دکتر جون رو نميشناسين.اگر بفهمه ناراحت ميشه
    خارج از شوخي وبلاگ دکتر م. مربوط به شرکت ک ن پ ا ر س
    وبلاگ رو پیدا کردم ولیکن حرفای دکتر جون رو نه. اگه میدونید کجاست حرفاش در این مورد لینکش رو برای خصوصی بفرستید. ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط reza6411183 نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه عزیزان

من همین الان نامه پاسپورت ریکوئست از آنکارا رو از وکیلم گرفتم ..! تاریخ نامه برای دیروز بوده...شایان ذکره که من از 29 شغله ای ها گپ 1000 تایی بودم که پروندم رفت دمشق ... ارسال مدارک 12 می بود و نامه مدیکالمون 4 دسامبر --- حدود 1 ماه پیش هم ع س پ از انگلیس خواستن که براشون فرستادم... امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و همه دوستان ایشالا شاد شاد شاد بشن... من متن میل رو ضمیمه کردم

This refers to your application for permanent residence in Canada. Following the closure of the Immigration Section in Damascus, your application is now being processed in Ankara. Please submit the following documents:

· Original valid passports for you and each accompanying family member.
    · 2 recent photographs (35 mm x 45 mm, white background) for you and each accompanying family member.
    · Height and eye colour in writing for you and each accompanying family member.
    · Please submit a written statement indicating any changes since December 2011 for yourself and your spouse in:
    -your personal history (employment, education, membership or association with organizations, government positions)
    -Your addresses
    -Your marital status
    -Your family composition
    -Please indicate all travels done since December 2011 (dates, purpose of trip, countries visited)
    دوست عزیز تبریک میگم
    پاس کوئست شما از آنکارا بهترین خبری بود که از ابتدای سال شنیدم.
    امیدوارم چون شما مقیم خارج از کشور هستید این یک استثنا نباشد و در ماه JUN بالاخره آنکارا یک تکانی بخورد.
    ويزا افيس : دمشق، ارسال مدارک به سیدنی: 05May2011، دریافت فایل نامبر 25Jun2011 ، درخواست مدیکال 21Nov2011، رسیدن مديکال به پاریس: 10Jan2012، رسیدن ، لندینگ فی و عدم سوء پیشینه به دمشق : 12Jan2012، نقد شدن لندینگ فی : 16Jan2012، رسید 02Feb2012 :Medical document have been received ، پاس رکوئست: 3Aug2012، دریافت ویزا 14Aug12

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط march58 نمایش پست ها
    وبلاگ رو پیدا کردم ولیکن حرفای دکتر جون رو نه. اگه میدونید کجاست حرفاش در این مورد لینکش رو برای خصوصی بفرستید. ممنون
    البته اين موضوع در مورد 38 تاييهاي آنکارا اتفاق افتاده.لينک زير:
    http://mokhtari.canparsblog.com/?p=1032
    ويزا: 8 اپريل 2012
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط sara56 نمایش پست ها
    البته اين موضوع در مورد 38 تاييهاي آنکارا اتفاق افتاده.لينک زير:
    http://mokhtari.canparsblog.com/?p=1032
    البته این دکتر جونتون پولهای زیادی به خاطر شکایت 38 تائی ها از مردم گرفته که فکر کنم به زودی تقش در بیاد چون به جریان افتادن پرونده 38 تائی ها هیچ ربطی به ایشان و شکایت کذائی شان نداره پس آدرس این دوستان کذائی را به صورت پ خ بفرستید (طبق قوانین فروم ) تا دیگران در دام ایشان نیفتند (البته اگر مسئله برایتان روشن نباشد به شما حق میدهم وقتی رفتید کانادا جزئیات را متوجه میشوید) بدانید که حتی قراردادشان زا هم از روی یک شرکت دیگر نوشته اند.البته از شما عذر خواهی میکنم

Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی تهران

نقل قول نوشته اصلی توسط esios نمایش پست ها
    البته این دکتر جونتون پولهای زیادی به خاطر شکایت 38 تائی ها از مردم گرفته که فکر کنم به زودی تقش در بیاد چون به جریان افتادن پرونده 38 تائی ها هیچ ربطی به ایشان و شکایت کذائی شان نداره پس آدرس این دوستان کذائی را به صورت پ خ بفرستید (طبق قوانین فروم ) تا دیگران در دام ایشان نیفتند (البته اگر مسئله برایتان روشن نباشد به شما حق میدهم وقتی رفتید کانادا جزئیات را متوجه میشوید) بدانید که حتی قراردادشان زا هم از روی یک شرکت دیگر نوشته اند.البته از شما عذر خواهی میکنم
    از شما با این درک و شخصیت انتظار نداشتم شوخیsara56 عزیز رو جدی بگیرید!گرچه دل همه ما ،چه وکیل دارها چه بی وکیل ها از هر نوع و گونه ای از این وکلای مهاجرت خونه ولی خوب همه رو که نباید به یه چوب زد مثلا یکیش همین پسر عموی شما که وکیل مهاجرت هستن و قطعا مثل شما انسان شریفی هستن که این همه اطلاعات دست اول رو در اختیار شما قرار می دن که شما هم لطف بفرمایید و ما رو مطلع کنید!واقعا ما اگه کسانی مثل شما رو تو این فروم نداشتیم باید چیکار می کردیم؟!

Senior Member
    رشته و دانشگاه

دوست عزيز لطفا قبل از هر گونه قضاوت به لحن نوشتار من يکم توجه کنيد. از شما که مدير هستيد و کارمندان زياد زير دستتون هست خيلي بعيده که متوجه شوخي من نشديد. ايشون وکيل يا دوست من نبودن هر چند من از وکيلمون که يک خانم محترم هستن خيلي راضيم.
    اين آدرس هم آدرس وکيلي که ميگيد نيست.اگر حوصله کنيد و بخونيد ميبينيد که منبع حرفيه که زدم.در ضمن شما هم مثل من يک کاربر هستين و از نظر من حق نداريد که به من تذکر بدين. اين فروم مديران زيادي داره که اگر تشخيص بدن به من تذکر ميدن.
    در ضمن اگر اينطوره شما هم براي وکيلاي ديگه تبليغ نکن. خيلي هم خوبه طبق قوانين فروم مؤدب صحبت کنيد.
    ویرایش توسط sara56 : June 7th, 2012 در ساعت 02:22 PM
    گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعيد................ هيچ راهي نيست کان را نيست پايان غم مخور

دوستان خواهش میکنم اینقدر کشش ندین . این چند وقته که خبر خوب کمی داشتیم ، بهمون استرس زیاد وارد شده. خواهشا اینقدر با کلمات بازی نکنین و همدیگه رو ناراحت نکنین . بزارین وقتی کسی وارد فروم میشه حس خوبی پیدا کنه یه خورده از دلشورگیش کم شه . هممون دوست هم هستیم یه هدف داریم بزارین وقتی رسیدیم کانادا خیالمون راحت باشه دوستان خوبی داریم و میتونیم رو محبت هاشون ،انرژی هاشون ، دوست داشتنهاشون حساب کنیم .

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

هم فرومی های عزیزم

این چند وقت به هم عادت کردیم و تو مواقع سخت و پر استرس همیشه در کنار هم بودیم و به نظر من به جای ایجاد کدورت و دلگیری از هم بیاید انتظار ۳ شنبه ی دیگه رو بکشیم تا این روزها رو راحت تر پشت سر بگذاریم و خبرهای خوب بگیریم به امید خد NEXT WEEK !!!!

Senior Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    هم فرومی های عزیزم

این چند وقت به هم عادت کردیم و تو مواقع سخت و پر استرس همیشه در کنار هم بودیم و به نظر من به جای ایجاد کدورت و دلگیری از هم بیاید انتظار ۳ شنبه ی دیگه رو بکشیم تا این روزها رو راحت تر پشت سر بگذاریم و خبرهای خوب بگیریم به امید خد NEXT WEEK !!!!
    دوست عزيز
    من خودم به شخصه خيلي آدم متحملي هستم.اما ايشون تو چند ماهي که مياد مطلب مينويسه، يا داره از خودشو خونوادش تعريف ميکنه(که مطلب مفيدي براي کسي نيست) يا مطالب غير واقعيو که نظر پسر عموشون هستو بيان ميکنه(که باز براي ديگران مفيد نيست و به قول خودشون ديگرانو گمراه ميکنه) يا داره به اعضاء فروم پرخاش ميکنه و ديگرانو متهم به دروغگويي ميکنه(که باعث اعصاب خردي ديگران ميشه).با اين وصف من هيچوقت اعتراض يا توهيني به ايشون نکردم . که مطمئنا خيلي از دوستان ديگه هم از تعاريف ايشون کسل ميشن.
    حالا امروز من يک شوخي کردم ايشون بهش برخورده. اينجا همه فهميده و عاقلن و کسي به خاطر حرف من سراغ وکيل خاصي نميره.همونطور که هر چي ايشون با زبان بي زباني تبليغ پسر عمو جانو ميکنن کسي ازشون آدرس ايشونو نميگيره.
    به خاطر احترام به همه دوستاي خوبم که پيام خصوصي دادن ديگه به اين بحث ادامه نميدم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

دوست عزيز :
    دکتر کپي رو که همه به جز عده‌اي محدود ميشناسن. پس پست Sara56 ارزش تبليغي نداره. علاوه بر اين لينک دادن به اطلاعات ديگران با ارزش تر از کپي کردن اطلاعات اونهاست.
    از همه اينها که بگذريم خيلي جاهاي ديگه ApplyAbroad به سايت ک پ و سايتهاي مشابه لينک داده شده . چرا اونجا شما حضور فعال نداريد؟!!

شما توي اين بيست و يکي دو روز اخير بيش از 190 پست نوشتيد که توي خيلي از اونها يا از بي عرضگي و ناداني وکيلهاي ديگه گفتيد يا از کارداني پسر عموي گرامي خودتون! من خيلي وقت پيش به اين نتيجه رسيده بودم که هدف شما فقط تبليغ براي پسر عمو جان است و بس ولي جاي گفتنش نبود. افرادي که اينجا هستند همگي تحصيل کرده هستند و خودشون اين چيزا رو بهتر ميفهمند.

اگر پسر عموي گرامي شما هم اطلاعاتش در حد خودتون باشه در اين صورت اين يک فاجعه براي موکلاش هست. من از شما در پيغام خصوصي در مورد رشته تحصيلي و NOC اقدامي خودم پرسيدم و شما گفتيد اصلا" نميشه . غافل از اينکه من اقدام کردم و شده.